Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 260 745
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 160
По-добре да си замина докато човека е млад и живота е пред него. Например ако е към 30годишен, идеално да се оттегля. Хич не държа да се радвам на внуци. Искам да ми е щастливо детето и да не преча.
Майка ми е на 67 и продължава грижите са 91г. ми дядо, които полага от 20ина години всъщност...
На пълни обороти, на които и млад човек няма да издържи, хем той досокоро беше добре.

# 2 161
По-добре да си замина докато човека е млад и живота е пред него. Например ако е към 30годишен, идеално да се оттегля.
Майка ми е на 67 и продължава грижите са 91г. ми дядо, които полага от 20ина години всъщност...
На пълни обороти, на които и млад човек няма да издържи, хем той досокоро беше добре.

Тоест иска ти се да напуснеш на около 30  newsm78

# 2 162
.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 19:13 от 10 c's

# 2 163
Ами принципно, то в тази работа ред няма:)

Ама значи трябва да се ражда рано.  Laughing

# 2 164
  • Sf
.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 17:10 от Mrs. Lovett

# 2 165
.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 19:14 от 10 c's

# 2 166
Решила си я засега. щото утре ако те тръсне някоя сериозна болест, на никого не го пожелавам!!!, но факт - съществуват - и тия парици отидат по лечения - чудно как така няма да искаш да те гледа сина ти или как той самият ще си позволи, да не гледа майка си...
В семейството ми възрастните хора имат нужда от гледане изнам какво е. НО никога не ми е минало през ум - мама ако легне, ще си гледам себе си, щот съм млада, нея...ще видим, нещо ще викна жена или старчески дом.... ooooh!

# 2 167
  • София
 ooooh! Просто се оляхте вече. Такива житейски развои има, че тези сметки, които ги правите са толкова нелепи, че думи нямам.

# 2 168
  • София
ако човек и родата му не са големи късметлии да жидеят до сто без особени болежки и старческа деменция, по-вероятно е с годините нещата да се усложняват, и като се има предвид начинът на живот, може и до пенсия да не я докараме. Който е уверен, че ще доживее до късна възраст и ще може да се оправя сам, блазе му!

# 2 169
  • София
ако човек и родата му не са големи късметлии да жидеят до сто без особени болежки и старческа деменция, по-вероятно е с годините нещата да се усложняват, и като се има предвид начинът на живот, може и до пенсия да не я докараме. Който е уверен, че ще доживее до късна възраст и ще може да се оправя сам, блазе му!
Никой в нищо не може да е уверен, уви. Като гледам как хора на по 20 се разболяват от рак и какво ли не въобще не виждам що за смелост се иска да си правиш сметки на колко години как ще си.

# 2 170
ooooh! Просто се оляхте вече. Такива житейски развои има, че тези сметки, които ги правите са толкова нелепи, че думи нямам.

Mrs. Lovett спомена за грижите по възрастните, не аз. Просто й дадох друга гледна точка , не сметка.

Но след тези 'приятелски' пожелания и непожелания, които получих за мнението си,  май ще трябва да посетя врачка , че започнах да се чувствам странно уморена  Laughing

# 2 171

Mrs. Lovett спомена за грижите по възрастните, не аз. Просто й дадох друга гледна точка , не сметка.

Но след тези 'приятелски' пожелания и непожелания, които получих за мнението си,  май ще трябва да посетя врачка  Laughing

Зависи, дали и за нея си предвидила пари, те са скъпи, да знаеш  Naughty

# 2 172
  • София

Но след тези 'приятелски' пожелания и непожелания, които получих за мнението си,  май ще трябва да посетя врачка , че започнах да се чувствам странно уморена  Laughing
И аз. То не бяха старост на 40- 50, немощ на 60...

# 2 173

И що така избирателно, бе мила?
Пропускаш всички онези, които крякнаха, че на 35-40 се чувствали много по-добре, отколкото като млади.  Sunglasses

# 2 174
  • София

И що така избирателно, бе мила?
Пропускаш всички онези, които крякнаха, че на 35-40 се чувствали много по-добре, отколкото като млади.  Sunglasses
И аз се чувствам по- добре в много отношения, но като ви научавам гледната точка към живота и ми се ще да си бях стояла в неведение.

Общи условия

Активация на акаунт