Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 260 615
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Once there was a Hushpuppy...
ooooh! Просто се оляхте вече. Такива житейски развои има, че тези сметки, които ги правите са толкова нелепи, че думи нямам.

Mrs. Lovett спомена за грижите по възрастните, не аз. Просто й дадох друга гледна точка , не сметка.

Но след тези 'приятелски' пожелания и непожелания, които получих за мнението си,  май ще трябва да посетя врачка , че започнах да се чувствам странно уморена  Laughing
И аз. То не бяха старост на 40- 50, немощ на 60...

И що така избирателно, бе мила?
Пропускаш всички онези, които крякнаха, че на 35-40 се чувствали много по-добре, отколкото като млади.  Sunglasses
И аз се чувствам по- добре в много отношения, но като ви научавам гледната точка към живота и ми се ще да си бях стояла в неведение.
Еее, стига де - това е много надуто вече!
НИЕ,ВИЕ - ти на какви взе да ни делиш тука? Никога ли не се уморяваш, машина ли си какво?

# 2 176
аз разбрах така - децата много уморяват, затова тези които ги нямаме сме такива кукуряци.
сега дано настане мир в сърцата.

# 2 177
  • София

Еее, стига де - това е много надуто вече!
НИЕ,ВИЕ - ти на какви взе да ни делиш тука? Никога ли не се уморяваш, машина ли си какво?
Ако искаш интервю пиши ми на лични.

# 2 178
  • Once there was a Hushpuppy...
Всеки го разбира както му отърва! И всеки го интерпретира също, както му отърва!

# 2 179
по темата: Бих се омъжила и на 90, стига да съм намерила правилния партньор, било то и десетия такъв.  bouquet

# 2 180
  • Sf
ooooh! Просто се оляхте вече. Такива житейски развои има, че тези сметки, които ги правите са толкова нелепи, че думи нямам.

Mrs. Lovett спомена за грижите по възрастните, не аз. Просто й дадох друга гледна точка , не сметка.

Виновна съм. Затова и изтрих още преди да ми отговориш. Сори.

# 2 181
по темата: Бих се омъжила и на 90, стига да съм намерила правилния партньор, било то и десетия такъв.  bouquet

E, Елизабет Тейлър Mr. Green

# 2 182
# 2 183
  • Paris, France
Мен на 30 г. една... странна дофторка ме пита как съм се била решила. При това за второ дете.  Laughing Вярно, че някои живеят в средата на ХХ в. все още.

Преждевременното спукване на околоплодния мехур по време на бременността със сина ми беше обяснено точно с напредналата ми възраст от професорка по акушерство и гинекология в голяма английска университетска болница в 21ви век. Родих го на 31г. След 30 навсякъде ви водят възрастна първескиня и нито манекенски външен вид, нито добро здраве, нито високо образование могат да променят този факт.

И да, от чисто медицинска/биологична гледна точка възрастта си остава важен фактор. Пак от такава гледна точка не е добре да се ражда първо дете късно. Вярно е, че в днешно време възрастта на раждане на първо дете се увеличава, но това не означава, че тенденцията е положителна. Точно с увеличената възраст на родителите се обяснява огромното увеличаване на деца с генетични увреждания. Възрастта на бащата също е от значение и не бива да се пренебрегва.

С написаното от мене не съм искала да обидя никого. Всеки има право на мнение и всеки е свободен да избира. И за мене възрастта 45-50g си остава идеална ....... за първо внуче  hahaha. Нищо, че аз самата родих след 30г. Не го отчитам като позитив, дори за себе си.

# 2 184
"възрастна първескиня" (ужасно грозна дума е първескиня, винаги ме е дразнела   Crazy) на 30 години ми звучи малко пресилено. Не беше ли след 35 години по-скоро  newsm78

# 2 185
  • София
След 28. Laughing

# 2 186
  • Tам през Атлантическия океан

Стига да те искат    Wink може да  Peace

# 2 187
  • София
еее, ако стане втора Елизабет Тейлър, може и да извади късмет!  Wink

# 2 188
  • В Космоса
"възрастна първескиня" (ужасно грозна дума е първескиня, винаги ме е дразнела   Crazy) на 30 години ми звучи малко пресилено. Не беше ли след 35 години по-скоро  newsm78

След 35 години е. Тогава се води вече "рискова бременност", както и преди 20 г.

# 2 189
  • Tам през Атлантическия океан
Мен на 30 г. една... странна дофторка ме пита как съм се била решила. При това за второ дете.  Laughing Вярно, че някои живеят в средата на ХХ в. все още.

Преждевременното спукване на околоплодния мехур по време на бременността със сина ми беше обяснено точно с напредналата ми възраст от професорка по акушерство и гинекология в голяма английска университетска болница в 21ви век. Родих го на 31г. След 30 навсякъде ви водят възрастна първескиня и нито манекенски външен вид, нито добро здраве, нито високо образование могат да променят този факт.

И да, от чисто медицинска/биологична гледна точка възрастта си остава важен фактор. Пак от такава гледна точка не е добре да се ражда първо дете късно. Вярно е, че в днешно време възрастта на раждане на първо дете се увеличава, но това не означава, че тенденцията е положителна. Точно с увеличената възраст на родителите се обяснява огромното увеличаване на деца с генетични увреждания. Възрастта на бащата също е от значение и не бива да се пренебрегва.

С написаното от мене не съм искала да обидя никого. Всеки има право на мнение и всеки е свободен да избира. И за мене възрастта 45-50g си остава идеална ....... за първо внуче  hahaha. Нищо, че аз самата родих след 30г. Не го отчитам като позитив, дори за себе си.

ЕееегаСи  Crazy  че и аз на 31 родих и се глася за второ ама ще видя до къде ще се наглася  Laughing

Та со кратце  Wink не споделям мнението ти  Laughing

Цитат

След 35 години е. Тогава се води вече "рискова бременност", както и преди 20 г

Много относително е вече  Crazy една бременност може да е рискова дори и да си в подходящата детеродна уЖ възраст  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт