Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 615
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 700
Мъжа за мен е човека с който мога да споделя всичко, човека който ме разбира, човека на когото мога да поплача, човека, който ме критикува, човека с който вечерям и закусвам, човека на когото мога да разчитам финансово.......................
И смяташ, че всичкото това можеш да го получиш от всеки един мъж на планетата?
Че няма по-добри или по-лоши?    Laughing
Дори и в детската градина още момиченцата виждат, че момченцата са Различни.И предявяват претенции към определени от тях!   Peace
Когато чуя от зряла жена репликата "Мани, всички мъже са еднакви!Дали ще е Пешо, Тошо или Гошо, какво значение има!" ,  това ми говори само за огромно разочарование от мъжкия пол.

# 2 701
  • BG
    Иначе, интересно дали някой би желал на днешно време синът му да се ожени на 21... може би много малко момчето биха го искали самите те.

Абе точно за женене не знам, но забелязвам ( с неохота, защото и аз имам син на близка възраст), че синовете, а и дъщерите на доста мои колеги, тамън разкъсали оковите на родителите и училището, от което бързат с броене да се освободят, отидоха да студентстват и не щеш ли, дружно се юрнаха да заживяват на съпружески начала с други девойки и младежи. То квартири, то  сметки, то разходи, които, разбира се, не могат сами да покриват ( нали трябва и да учат, освен да сервират в някоя дупка) и горките им родители се чудят по коя сметка по напред да превеждат пари. И вместо сега да се находят, налюбят, наживеят на воля (и учат, пак подчертавам), се правят на семейства. Разбира се в повечето случаи историите завършват безславно с раздяла и разпръскване по общежитията.

# 2 702
А омъжените с какво са интересни ? Laughing
С чорапите ли ? Laughing

Хора спрете се бе, файда няма от подобни умозаключения.

Моля всички,които все още не са обвързани, като се обвържат да споделят тук  Grinning че да олекне на мнозинството  Twisted Evil Laughing

# 2 703
  • Once there was a Hushpuppy...
*Dreaming - ама аз казах, че не съм интересна -НИКЪДЕ НЕ СЪМ ПИСАЛА С КАКВО СА ИНТЕРЕСНИ ОМЪЖЕНИТЕ. Да кажат тези, които се смятат за такива Wink

Краси - защо винаги се намира някой да генерализира, от всеки мъж - "ау,ахх,как може да е такава патка"
Написах, чети - получила съм го само в сериозните си връзки. Да уточнявам ли още?

# 2 704
 Sunglasses

Интересен е човек, който има какво да предложи, с какво да впечатли, има желание да се развива, няма значение обвързан или не, а такъв човек не виждам как няма да има претенции.

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 15:24 от MIK

# 2 705
Е, то е ясно, че неомъжените са по-интересни. То и в изкуството е така. Аз също бях по-интересна като бях неомъжена, сигурно не съм само аз, може и друг някой с ръка на сърцето да си признае Joy

Също така е интересно друго - може ли омъжен човек с деца да изживее пълноценна младост, според вас? Или веднага по тоя начин се бухва направо сред  зрелите хора?

# 2 706
*Dreaming - ама аз казах, че не съм интересна -НИКЪДЕ НЕ СЪМ ПИСАЛА С КАКВО СА ИНТЕРЕСНИ ОМЪЖЕНИТЕ. Да кажат тези, които се смятат за такива Wink

Краси - защо винаги се намира някой да генерализира, от всеки мъж - "ау,ахх,как може да е такава патка"
Написах, чети - получила съм го само в сериозните си връзки. Да уточнявам ли още?

Ей сега ще довтаса невротичната Джуди от вчера и ще те пита какво е сериозна връзка.
Мисля, че държеше аз да й обясня, но понеже не го направих, нито някой от темата й обърна внимание - тя страда.  Tired Та ако искаш - редактирай си поста - с тълкувание.

Иначе...незаменими мъже няма, няма!
Но не се опитвай да го обясниш, защото - видно е - тук на всички са незаменими, бг-мама е все пак  Peace

# 2 707
  • Once there was a Hushpuppy...
MIK - еми, ти значи си хванала Бога за р...... Peace
Късмет е това е!Браво, аз сега какво - да ти завиждам ли или да плюя както ти правиш?
Не, седя си кротко с моя си късмет от 11 години и ви се наслаждавам на мислите, но понякога хич не са наслада за очите ми, а да не казвам какво.
Защо си изтри поста? - Нищо, както и да е, ако искаш да изтрия и моя newsm78

# 2 708
Мъжа за мен е човека с който мога да споделя всичко, човека който ме разбира, човека на когото мога да поплача, човека, който ме критикува, човека с който вечерям и закусвам, човека на когото мога да разчитам финансово.......................
Че няма по-добри или по-лоши?    Laughing
Дори и в детската градина още момиченцата виждат, че момченцата са Различни.И предявяват претенции към определени от тях!   Peace
Е, то тук е бетер детска градина.
Ей я на и Вилико- питаш я какво мисли, тя ти те сопа и ти вика сама да си отговориш /понеже трябва ти да си наясно тя какво мисли, т.к. лично тя се затруднява да обясни/ и после те обвинява в невротичност, малоумие и какво ли още не. Детска градина си е, как не.

А защо се намира за нормално желанието на някой "да заживее с лице от срещуположния пол"? Снощи гледах новите серии на "Табу"- такива разнообразни други възможности има...
И това е по темата.  Crossing Arms

О, Вилико, не питам невротично, а с добри чувства. Мигар определяш всеки въпрос като невротичен, само защото ти е сложен? Недей, много неврози ще натрупаш около себе си. Пак от добри чувства те съветвам, пък ти- ако щеш.
Това, че хора с малко акъл, не могат да дадат дефиниция за това, което сами споменават, не е мой проблем.  Laughing

# 2 709
  • София
Benisima , че то сметките разделени на две са по-малки...Доста често хората и за това се събират от две квартири в една.  Wink
Не би ми харесало синът ми да се ожени на 21. Най-малкото няма да е имал достатъчно база за сравнение, за да е сигурен в изборът си. Но пък вероятно като всяка свекърва все няма да съм доволна, така че и на 21, и на 41 - булката все няма да е достатъчно добра за чедото.  Mr. Green

# 2 710
    Иначе, интересно дали някой би желал на днешно време синът му да се ожени на 21... може би много малко момчето биха го искали самите те.
Абе точно за женене не знам, но забелязвам ( с неохота, защото и аз имам син на близка възраст), че синовете, а и дъщерите на доста мои колеги,
Това според мен, не е семейство, а начин на живот.
Под семейство на тази възраст разбирам или с брак или с дете.
Дали искам на тази възраст да се ожени. Да стана баба - да, но да се ожени толкова рано - не.
На мен определено ще ми е време, че и късно, но за него-не. Пък и за нея - не.
Ще стане като една позната " Направих баща ми на 42 години дядо, той и досега не може да възприеме, че има внук. Баба ми е станала баба на 37. Винаги я възприемах като стара, а сега аз съм на толкова" .

# 2 711
Редактирах, за да не е спам, но съм атеист, та няма как да Го хвана Grinning

# 2 712
Че няма по-добри или по-лоши?    Laughing
Дори и в детската градина още момиченцата виждат, че момченцата са Различни.И предявяват претенции към определени от тях!   Peace
Е, то тук е бетер детска градина.
Ей я на и Вилико- питаш я какво мисли, тя ти те сопа и ти вика сама да си отговориш /понеже трябва ти да си наясно тя какво мисли, понеже тя се затруднява да обясни/ и после те обвинява в невротичност, малоумие и какво ли още не. Детска градина си е, как не.

А защо се намира за нормално желанието на някой "да заживее с лице от срещуположния пол"? Снощи гледах новите серии на "Табу"- такива разнообразни други възможности има...
И това е по темата.  Crossing Arms

О, Вилико, не питам невротично, а с добри чувства. Мигар определяш внсеки въпрос като невротичен, само защото ти е сложен? Недей, много неврози ще натрупаш около себе си. Пак от добри чувства те съветвам, пък ти- ако щеш.
Това, че хора с малко акъл, не могат да дадат дефиниция за това, което сами споменават, не е мой проблем.  Laughing

Joy Joy Joy

Здрасти, мацка - доста бързо долетя  Laughing
Поне си признай - вече разбра ли какво е сериозна връзка?
Защото аз от сърце ти желая да узнаеш, да срещнеш такъв човек  Hug

# 2 713
Забравих- понеже съм душа- човек, да поздравя Вилико с нещо подходящо за нея. Надявам се, че този текст, поне, няма да й бъде сложен. Никой няма да й иска тълкувания за неясни й неща:

Цунки! Heart Eyes

Нямам нищо против да се ползва за емблема на цялата тема, дори.  Blush

# 2 714
Забравих- понеже съм душа- човек, да поздравя Вилико с нещо подходящо за нея. Надявам се, че този текст, поне, няма да й бъде сложен:

Цунки! Heart Eyes

Не съм аз тази, която задава въпроси - от детската градина.
Пък и ти, гледам - само аха да ти спомена името - и веднага скокна, което достатъчно ясно доказва - кой за коя детска е  Laughing
Но също е факт, че доста си изпростяла нещо, преди беше много остроумен събеседник. Чела съм си нтерес постовете ти.

Общи условия

Активация на акаунт