Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 971
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 165
Едното е по задължение, другото е влечение.
Често нещата се преплитат.
Жена/мъж над 35 обикновено са си изградили свой начин на живот.
Има ли място за друг? Може би за допълнение и еднакви интереси. Да очакваш, че на тази възраст човек се променя и настройва към друг е доста трудно. Разбира се, ако няма интереси, но след време те винаги се очертават.
Според мен на тази възраст трябва да си търсиш "сходна душа".

# 3 166
  • София
ако на някого не му се занимава, и задника си няма да избърше сам, ще извинявате! Последното също става с тренировки, само че около 3-годишна възраст. Ако има желание, дори и осем часа да му отнеме, ще се научи.  Grinning  Peace
Ако е нужно, поправянето на перална машина не е базисно умение. Peace
Ако ще си играем на Сървайвър човек може всичко да си прави сам, когато се наложи, но ако не се налага няма да си тичаш след вечерята, например.

# 3 167
  Истината е, че домашния майсторлък отнема време, особено в по-грубите си форми, като шпакловки и прочие, и е все пак по-добре да бъдат делегирани на професионалисти.
Ние отдавна вече не губим почивните си дни да се правим на майстори.
  как докарахте темата дотука, обаче newsm78

# 3 168
  • България-Швейцария
През сръчния нашенец като по-подхощящ избор от западняка с 2 леви ръце Laughing

# 3 169
  • София

кошмарен.

# 3 170
Ау, защо толкова възрастни изглеждат тея мъже.... Те са на почти на възрастта на мъжът ми Confused

# 3 171
Първият ми прилича на Денди Simple Smile

# 3 172
  • Paris, France
Ау, защо толкова възрастни изглеждат тея мъже.... Те са на почти на възрастта на мъжът ми Confused

Ау, да. Чак като писа ти забелязах. А първият, с въздългата косица и на мъж не прилича. Третият си е пенсия. Радвай се за твоя, че изглежда добре! Може би има кой да се грижи за него и води по-младежки и по-свеж живот твоя? Или по-читави гени?

# 3 173

По-млади са от моя. Пък той като момченце през тях, ще взема да му ги покажа, та да му се вдигне малко самочувствието, че нали го принизихме доста, понеже умее да поправя туй-онуй... Laughing

# 3 174
И да, жените без деца определено изглеждат по-добре от тези с деца на същата възраст. Има и изключения, разбира се.

Невенке, да не живеем на разли4ни планети? Хелоу И-ти! тук земята  Laughing
Моето мнение е то4но обратното . Пък и мъжа ми на няколко пъти споделя мнение за колежките си: Ами те тези нямат деца и ела ги виж как изглеждат! Само седят и в компютъра гледат и какви стари само изглеждат ... и по като се видят само за работа говорят!
Не е доволен .
А за майките - много зависи от самите жени. Какво лошо може да има , вместо да стоиш 8 4аса на затворено и да се косиш за някакви глупости, то да стоиш 4 или 6 4аса и следобеда да си седиш на слънце по детските площадки? Даже ти се отразява супер добре на тена.

Една слу4ка - една колежка имам с 3 деца , от които 2 в гимназията Simple Smile и която е на 39 . Та един колега на мъжа ми мре да си намери приятелка. Заглежда се по всяка минаваща, виси за какво ли не при секретарката ... абе голяма драма. Мъжа ми разказва истории.... Та един ден поздравил моята колежка при което онзи ско4ил : Ти тази познаваш ли я? Я да ме запознаеш. Тази е супер ... При което полу4ил поверителното инфо, 4е тя е с 3 деца и пр ... Е все още и е обожател, но тя май не се интересува особено. Даже голям смях падна като и казах .

# 3 175

бре не бе8е ли подтиснат или аз съм за "обратно в 1 клас"!
Според вас българският съвременен мъж потиснат ли е?

# 3 176
  • Колибите

Моето мнение е то4но обратното . Пък и мъжа ми на няколко пъти споделя мнение за колежките си: Ами те тези нямат деца и ела ги виж как изглеждат! Само седят и в компютъра гледат и какви стари само изглеждат ... и по като се видят само за работа говорят!
Не е доволен .

Ами стиска ли му да си признае, че са хубави Joy.

Да ти пожелая ли нещо, или да се направя на добричка? Айде, от мен да мине, няма, той животът ще те научи.

# 3 177
  • Paris, France
Severina_, писах по принцип и така е около мене с жените. Радвам се, че около тебе има красиви майки. Може би зависи и от нагласата.

Според вас българският съвременен мъж потиснат ли е?

Много! Живее до преклонна възраст у родителите си, където е хранен, поен , пран и гладен. Поради ниската раждаемост и малкия брой деца все му се отваря някое наследство - де къща на село, де панелка, де блок. За абитуриентския бал получава нова кола, нова, не втора ръка. Ако случайно работи, парите са си за него. Жените по улиците в България са като от списание - нагласени, напарфюмирани. Много от мъжете са като от филм на ужасите, особено лятото. Много от тези космати и коремести дъртаци водят под ръка красиви, ефирни създания. Абе, подтиснати не, ами направо смачкани тези мъже.

# 3 178

Не е доволен .

Ами стиска ли му да си признае, че са хубави Joy.

Да ти пожелая ли нещо, или да се направя на добричка? Айде, от мен да мине, няма, той животът ще те научи.

Давай! Пожелавай! Аз нямам право да ти пратя снимка, но мога да те уверя, 4е мнението ми съвпада с неговото. Седя в съседния коридор  Mr. Green

И да ти кажа и аз се 4удя на много , не само на тези, а и на много други , как може така да се скапват жените след определена възраст, ако нямат деца. Направео се скапват и физи4ески, но най-ве4е психи4ески. Много пове4е се стрявкат при промени в работата , при несполуки и пр. преживяват много пове4е ... голяма важност поставят на служебни изяви, което пък не винаги държи един фокус и излезнат ли от фокуса остават без особена стойност ... Друго си е да си имаш и други титли, освен служебните "специалист", "експерт"... Друго си е да те нари4ат "любима" , друго си е да те нари4ат "мама"  ...  

А твоя житейски опит в кои среди и ситуации си набирала ... не знам  Hug

# 3 179
  • Колибите
Добре де, Северинче, нищо лично. Просто влизаш в графата форумки, които не са ми приятни.

Общи условия

Активация на акаунт