Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 157
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 300
Много е относително. Имам приятелки на по 25 и 35, женени и с деца и пак са желани (вкл. от чужди мъже) и познати, които на 30 нямат и са нямали сериозна връзка. Човек ако е с "чепат характер", няма оправия.
А има хора, с които много лесно се общува - винаги са весели, винаги готови за купон, винаги се съгласяват и не навлизат в ожесточени спорове по различни теми, гледат да не се оплакват, не се натрапват... тези хора винаги са били обградени с много внимание от противоположния пол.

# 3 301
Как изобщо трябва да ви тормози такъв въпрос  Laughing Laughing Laughing

Я горе главата и с повече увереност , аз съм на принципа и с две ремаркета на 50 да съм пак ще се намери , е чак сватба просто не ме влече , не знам защо никога не са ми били страст. Но смятами твърдя , че няма начин да не намеря човек , който да ме обикне Hug

# 3 302
На 35 бих се притеснявала за децата, но дали ще се омъжа- не.
Човек може да се омъжи на всяка възраст.

# 3 303
  • София - Рим и обратно
На 35 бих се притеснявала за децата, но дали ще се омъжа- не.
Човек може да се омъжи на всяка възраст.
Така мисля и аз.

# 3 304
А има хора, с които много лесно се общува - винаги са весели, винаги готови за купон, винаги се съгласяват и не навлизат в ожесточени спорове по различни теми, гледат да не се оплакват, не се натрапват... тези хора винаги са били обградени с много внимание от противоположния пол.
Честно да ти кажа, предпочитам човек НЕ-купонджия. С купонджии трудно се живее и съм абсолютно несъгласна с изказаната връзка, че не се натрапват.

# 3 305
Аз визирах хората, винаги готови за купон. А не тези, които купонясват непрестанно.

# 3 306
  • София
Аз лично не познавам много щури купонджии на възраст 35+ със семейства и деца.
При нас например "винаги готови за купон" се трансформира във "винаги готови да хвърлят малко багаж в куфарите и да запалят колата". Истината е обаче, че такива като нас са малцинство. Много от приятелите ми с топ не можеш ги накара да пътуват 200 км  само за едно преспиване.

# 3 307
Естествено, че е само до характер, а и до ЕГН и ангажименти, с годините - дом, деца, работа и тн - то нямаш много време за щури купони и пиянски изцепки, дет се вика няколко пъти годишно я стане. И това е нормално. Повече ме притесняват хора с деца, които запиват до сутринта, повръщат и правят тъпотии, все едно са на по 16.

# 3 308
  • Бургас
Естествено, че е само до характер, а и до ЕГН и ангажименти, с годините - дом, деца, работа и тн - то нямаш много време за щури купони и пиянски изцепки, дет се вика няколко пъти годишно я стане. И това е нормално. Повече ме притесняват хора с деца, които запиват до сутринта, повръщат и правят тъпотии, все едно са на по 16.
и пари.

# 3 309
и пари.
Определено- мъж или жена с пари може такива свободи и възможности да си измайстори,че свят да ни се завие. Но ако няма накатани парици ,си се скатава кротко до жената и децата ,и само цъка с език.

# 3 310
Мне само. Има и квартални не толкова скъпи кръчми  Wink
И като те чета, Христи - май ще вземе да излезе, че бедните имат най-читави семейства и са най-щастливи, щото мъжът кротко скучае   Laughing

# 3 311
  • Once there was a Hushpuppy...
Вилико,
Скрит текст:
Скрит текст:
затворили са ти вчера темата за мъжките способности Rolling Eyes Толкова беше забавна, за разлика от тази, дето гони вече 300стр.
Sick

# 3 312
 Laughing Да, видях, там наистина се дишаше спокойно, ама другия петък - ще им апродължение  Twisted Evil

# 3 313
Аз визирах хората, винаги готови за купон. А не тези, които купонясват непрестанно.
Ако дефинираш и "готови за купон", а също и "купон" Grinning Защото аз разбирам яко напиване и говоти за яко напиване, което пък не мога да го вържа със зрели 35-годишни хора Simple Smile

# 3 314
Мне само. Има и квартални не толкова скъпи кръчми  Wink
И като те чета, Христи - май ще вземе да излезе, че бедните имат най-читави семейства и са най-щастливи, щото мъжът кротко скучае   Laughing
Що не ? И това е извод.
А след 35 най са вървежни онези без предишен багаж и с много торби мушнати под дюшека  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт