Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 846
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 405
Любовта на някои мъже наистина минава през стомаха.
По мои наблюдения това са разглезени мамини синчета, за които мама е идеалът за жена - тя готви най-вкусно, глади най-добре, мие му лицето сутрин, бърше му обувките и му приглася дрехите, които трябва да облече за деня.
Такива мъже има. Познавам.

Касита, не знам за твоята баба, но моите баби и прабаби са ходили на работа - тежка физическа селскостопанска работа. Баба ми е ходила да жъне в августовската жега бременна с баща ми. Освен работата на полето бабите ми са се грижили за домашните животни, децата и къщата.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 09:20 от Laurel

# 3 406
Не съм чела последните страници, само да кажа на Невена, че си имам очила от 10 годишна  Laughing

# 3 407
Всъщност мъжете наистина харесват и предпочитат за съпруги добрите домакини и къщовници. Нищо общо с образа на еманципираната жена от ХХІ век..
Жените с кариера по-желани от домакините

# 3 408
Всъщност мъжете наистина харесват и предпочитат за съпруги добрите домакини и къщовници. Нищо общо с образа на еманципираната жена от ХХІ век..
Предполагам, че това е защото домакини вече все по-рядко се срещат и като няма друг избор ... ето как се изкривява статистика...

# 3 409

Възможно според група съветски учени да е така. Емпиричният ми опит показва друго- обикновените хора обичат обикновени неща.
И не говоря за домакини, останали си у дома, гледащи децата, сериала и мусаката. Говоря за жени, които умеят да въртят къщата, както се казва, пък нека през останалото време извършват мозъчни операции.

Laurel, няма баба- пра, прапра или прапрапрапра, която освен за децата и дома да не се е грижила и за нивата, кравата, прасето, градината. Но едно е да копае царевицата наравно с мъжа си, друго е йерархично да се издигне над благоверния си.

# 3 410
Като не споделяте хватки и магиии ще подведете сега претенциозните моми, че то така става, ама не става то така, нали, експинос? Ще ти мечтае тя за адвокати, надскочила си на масрафа.  Naughty
 Амии..Принципно сте прави..Но не е зле,човек да има реална самооценка,и освен това да е готов на компромиси.И аз мечтаех за Памела Андерсън ама не би...Освен това..Въпросната девойка на 30 години,без образование,продаваше сладолед на количка на един пазар..На външен вид меко казано е несимпатична,и на всичкото отгоре е с много сприхав нрав..Имаше кандидати,но тя сама казваше,че не са от"нейната черга" Rolling Eyes.Наистина ли смятате,че красив,богат и умен адвокат ще и се лепне?..Вижте,момичето ми е роднина..И цялата рода беше наясно с драмата и.Просто никой не мислеше,че така ще превърти..

Ekspinos,  на 30 роднината ти е жена, не девойка. И тази жена има всяко право да желае нещо повече или различно от живота, който ти описваш. Оставам с впечателението, че според теб във влюбването и брака са твърдо определящи преди всичко някаква "справедливост" и "обективност", което аз, на база наблюденията си, колкото и да са ограничени, не споделям. Тази жена, като всяка друга, има право да отхвърля кандидати и да не се чувства виновна, че не се е събрала с някого просто защото я бил поискал. Казваш, че била лицемерна, понеже искала дете, но не и без брак, че искала да се омъжи, но имало отхвърлени кандидати - аз пък като жена ти казвам, че няма по-нормално нещо от това, пък било и то за теб израз на лицемерие. Ако не ми вярваш, почети повече из форума - ще установиш, че има жени, които искат дете, но не без брак, или не осиновено, или не чрез сурогатна майка, или не от еди кой си мъж - най-нормалното нещо на света, защото чувстват нещо като правилно за себе си и не го искат при всички обстоятелства и на всяка цена. Мисля, че обратното е доста страшно и много по-проблематично.  
Мъчно ми е за жената, която по твои думи всички сте знаели, че страда.

а мъжете - ами, мъже - любовта минава през стомаха, някоя мила дума, почесване на самолюбието!
Това е най-големият абсурд, който съм чувала  ooooh!
За съжаление е сериозно разпространен, че даже не са и малко тези, които го вярват  ooooh!

Аз пък съм учудена, че има жени, които не казват мили думи и не правят някой и друг комплимент на мъжете си. Хайде, с готвенето - ок, щом не ги влече, но останалото не виждам да носи някакъв минус в комуникацията между мъж и жена, особено ако е двустранно.
П.С. не съм забелязала подчертването, така че да се чете принципно.  Peace
П.П.С. правя затрогващи пържени филийки  Blush

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 09:59 от Обич Синеока

# 3 411
Не знам дали точно през стомаха, по-скоро цялостната грижа към него някак им действа привличащо  Wink

# 3 412
Ами друго си е като се върнеш след цял ден на тръстиката, да те чака някой с вкусна манджичка (ама че сложна дума), къщата подредена, чорапките изгладени и по места, децата вкарани у ред... С две думи домашен уют. За какво му е иначе на мъжа жена, ако ще се прибира в празна и студена къща, където се чува само тракането на часовника и я има нещо, я не в хладилника .... така и сам би си живял.

# 3 413
  • София
а мъжете - ами, мъже - любовта минава през стомаха, някоя мила дума, почесване на самолюбието!

Това е най-големият абсурд, който съм чувала  ooooh!
За съжаление е сериозно разпространен, че даже не са и малко тези, които го вярват  ooooh!

Ще ти се да е абсурд, ама не е! Биология! Освен ако не са някакви есктремни случаи, повечето мъже обичат добрата храна, обичат да им мирише на вкусно от вратата като се приберат вкъщи вечер. Подозирам, че дори психологически им напомня за майките им. Ако щеш дори, при загаджването и напредването на връзката, една проста манджа да му сготви, и за него това е знак, че тази жена няма да остави децата му да умрат от глад. Това са все неща, които за повечето мъже са важни, когато искат да правят семейство и да имат деца, а не просто да се обзаведат с жена за секс или за красота и имидж.

Сега видях статията. Тя ми напомня за едно заглавие отпреди айсет години - жените се влюбват в лоши момчета, но се женят за зъболекари. Та и с тази статия е същото - мъжете се влюбват и харесват кариеристки, но накрая се женят за жени, които умеят да правят от къщата дом и да отглеждат поколението.

# 3 414
  Всъщност много жени са се омъжили успешно без да могат едни яйца да изпържат. при подходяща визия това умение или липсата му са пренебрежими.
 Но ако няма по-атрактивни характеристики е плюс, може би.

В случая, след 35, вероятно става дума за все пак по-улегнали и одомашнени хора, така че домашния уют би бил привлекателен, да.

# 3 415
Скоро разбрах, че моя позната се е оженила на 50г. за чужденец. Тя е била женена на около 30г., бракът й продължил 2години, има дете на 18г.
Ами тая жена нямаше никакъв шанс да се омъжи за българин, защото много й личи каква е змия. Английският й обаче не е достатъчно добър и явно е успяла да заблуди американеца  Twisted Evil.

Иначе и аз имам няколко приятелки между 30 и 37години, които дори нямат сериозни връзки. Аз мисля, че са готини - като външност и характер, но явно мъжете ги виждат с други очи. Едната винаги търси мъже със сходни интереси на нейните, и те накрая я зарязват, защото имат общи хобита, но не и общи цели (те искат забавление, кариера и т.н., а тя семейство и деца).
Другата е от аристократичен род и просто й личи, че е от друго тесто, та трудно се намират мъже.
Третата все избира женени или прекалено отдадени на кариерата.

# 3 416
За какво му е иначе на мъжа жена, ако ще се прибира в празна и студена къща, където се чува само тракането на часовника и я има нещо, я не в хладилника .... така и сам би си живял.
Ами не е точно така. Моята жена например не готви и не е добра домакиня изобщо. Но я държа в къщи заради секса. Когато ми се прииска винаги имам подръка жена за секс и то без пари - далавера си е.  Peace

# 3 417
Ох, що не се изкаже някой мъж тук какво предпочита като се прибере от работа, ами вие с тея манджи само се успокоявате Rolling Eyes
А, той ме изпредварил Simple Smile

# 3 418
За какво му е иначе на мъжа жена, ако ще се прибира в празна и студена къща, където се чува само тракането на часовника и я има нещо, я не в хладилника .... така и сам би си живял.
Ами не е точно така. Моята жена например не готви и не е добра домакиня изобщо. Но я държа в къщи заради секса. Когато ми се прииска винаги имам подръка жена за секс и то без пари - далавера си е.  Peace
Joy
Пък и компания, празна къща не е добра дружка  Peace

Ох, що не се изкаже някой мъж тук какво предпочета като се прибере от работа, ами вие с тея манджи само се успокоявате Rolling Eyes

Все някакво успокоение трябва да има, нали?

# 3 419
Моята жена например не готви и не е добра домакиня изобщо. Но я държа в къщи заради секса. Когато ми се прииска винаги имам подръка жена за секс и то без пари - далавера си е.  Peace
Защо да е без пари ?- Ти не издържаш ли семейството си?

Общи условия

Активация на акаунт