Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 737
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 450
  • София
Абе като се народят децата - ще видиш ти трябва ли да готви  Sunglasses
Имаме една дъщеря - даваме ѝ пари и ходи да да си купува чипсове и хамбургери, тя и без това друго не яде.
нЕма що... Tired Аз пък съм седнала да се грижа за здравословното хранене на децата си, к'ва съм тъпа лелка ooooh!

Joy

# 3 451
  • София
ами, сори, ама ти на възраст над 35 ли се жени? на една жена какво друго й остава, като вече красотата повяхва, годинките напредват и мъжете не се прескачат да й се молят да се женят за нея!

Да, да, хич не е на почит тук готвенето! Пък и не готвят, доколкото зная само суровоядците и тези, дето се хранят със слънчеви лъчи. Колкото за купуването на готвена храна отвън, аз такова нещо не бих давала всеки ден на домочадието, защото се използват най-некачествените продукти, а за хигиената на приготвяне и съхранение изобщо не искам да мисля.

# 3 452
Добре де, всичките тези недомакини, все с цяла армия чистачки и готвачки ли са? Кой им приготвя храната и децата на хамбургери ли карат?
Кой е казал,че точно жените трябва да готвят?В крайна сметка най-известните готвачи са мъже и на едно професионално ниво това умение се води по-скоро мъжки талант.Нека не отнемаме  и на останалите мъже възможността да се изявят и в това поприще Laughing.У нас приятелят ми е този,който готви,чисти,че и ми шие дрехите в случай на нужда.Аз готвя веднъж на няколко месеца,само когато имам едновременно настроение и свободно време.

# 3 453
  • София
о, това за известните готвачи, че били мъже го зная! Само дето въпросът е дали тези изумителни готвачи готвят и вкъщи всеки ден за жените и децата си. Ако го правят - ок, признавам ги.

# 3 454
дето се вика,секси домакиня с аромат на лук Mr. Green пу, аз съм от тях.
Но както баба ми ми нарича дядо и е казвал, че ръцете и не на лук ама и на гомна да миришат пак ще и ги целува.
gebura , моме. Силата ти другаде ще да е Laughing

# 3 455
Колкото за купуването на готвена храна отвън, аз такова нещо не бих давала всеки ден на домочадието, защото се използват най-некачествените продукти, а за хигиената на приготвяне и съхранение изобщо не искам да мисля.
Да разбирам ли, че като отидеш на ресторант, не ядеш нищо?
Можем да поспорим доста дали домашно приготвената традиционна храна е здравословна, но това е съвсем друга тема на разговор Peace

# 3 456
  • София
един път на някакво време ходя на ресторант. така да се каже, мога да си позволя понякога да си изтормозя организма на високи цени заради социалния контакт и други чисто психични положителни преживявания в компанията на определени хора. Но не бих яла само ресторантски манджи, ако ще да си чистя задника със столевки.

# 3 457
Не знам,Андариел,не познавам професионални готвачи.Идеята ми бе,че и останалите мъже могат добре да се справят с тази задача,стига да се преодолее стериотипа,че готвенето е женско задължение.Докато има кой да угажда на един мъж,той никога няма и да хване черпак.Почнеш ли да изискваш от него,може чак да се изненадаш колко добре се справя с домакинската работа.То това си е и нож с две остриета де- моят започна да гледа някакви кулинарни предавания и да не търпи мръсна кухня,което вече ме притеснява.

Kasidy,всеки трябва да се усъвършенства в това,в което му се отдава,нали така Simple Smile?

# 3 458
Пак четете квото ви е угодно. не... всеки ден е написала Андариел, а не никога

# 3 459
Добре де, всичките тези недомакини, все с цяла армия чистачки и готвачки ли са? Кой им приготвя храната и децата на хамбургери ли карат?
Кой е казал,че точно жените трябва да готвят?В крайна сметка най-известните готвачи са мъже и на едно професионално ниво това умение се води по-скоро мъжки талант.Нека не отнемаме  и на останалите мъже възможността да се изявят и в това поприще Laughing.У нас приятелят ми е този,който готви,чисти,че и ми шие дрехите в случай на нужда.Аз готвя веднъж на няколко месеца,само когато имам едновременно настроение и свободно време.

И аз все се чудя, защо изначално се смята, че жената трябва да готви и да врътка  Crazy манджи, ама на ... никой не ми дава смислен отговор  Crossing Arms
Най-вкусните домашни манджи, които съм яла, са били приготвени от мъже. Как после да не им дадеш поле за изява  Grinning

# 3 460
Оф, аз пък съм в дупка и ще си призная, че не ми се прави нищо домакинско вкъщи и ако имах пари - щях да ям навън всяка вечер! И детето с мен.

# 3 461
  • София
готвенето не е женско задължение, но традиционно жените обръщат повече внимание на планирането и приготвянето на храната за семейството, защото пак традиционно те полагат повече грижа за близките си, особено за децата. Дори да не си припарвала до печката преди да родиш, в един момент ще се запознаеш с нея, защото бебето няма да е до безкрайност на кърма, каши и пюрета, дори на детска кухня ще е до 2-годишна възраст. Е,  ако сте суровоядци, това ще отпадне, но едва ли ще си храниш детето с полуфабрикати или готови манджи отвън. Не че няма такива хора, ама после се чудят защо малките им момиченца са с козунаци около  талията, а момчеетата не могат да пробягаат сто метра без да окапят. Обикновено който се грижи  за децата, той се грижи и за храната. Може да е бабата, може да е бащата, но най-често е жената. Peace

Вили, правила съм го  и не издържах дълго. Децата дори започнаха да протестират, а имаха възможност да си поръчват каквото си поискат. Ревнаха за домашна супа, ако щеш за домашни сандвичи. Беше комична ситуация - направиха и протестни плакати, тъкмо и двамата се бяха понаучили да пишат. Иската просто някой от родителите да сготви една проста манджа!

# 3 462
  Готвената храна е за малки деца, Мъжът обича само печено и то да си го приготви сам.
 Но ако е набелязан някой чревоугодник няма нищо лошо да се включи в арсенала и някаква приготвена-уж- домашно храна.
 Обаче от личен опит най- кълват на мър-мър и мяу-мяу и подходящо вметнати реплики в стил "Ти си най-великият, как още не са те направили главнокомандващ на света", ако ще и макдоналдс да дъвчете същевременно.

# 3 463
Странни традиции имало  Whistling

# 3 464

Обаче от личен опит най- кълват на мър-мър и мяу-мяу и подходящо вметнати реплики в стил "Ти си най-великият, как още не са те направили главнокомандващ на света", ако ще и макдоналдс да дъвчете същевременно.
Викаш няма ли мър- мър и най-здравословния боб със запръжка в домашни условия няма да те спаси Laughing

Общи условия

Активация на акаунт