Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 749
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 420
  • София
  Всъщност много жени са се омъжили успешно без да могат едни яйца да изпържат. при подходяща визия това умение или липсата му са пренебрежими.
 Но ако няма по-атрактивни характеристики е плюс, може би.

В случая, след 35, вероятно става дума за все пак по-улегнали и одомашнени хора, така че домашния уют би бил привлекателен, да.

Е, то и аз не умеех да готвя кой знае колко навремето, но на първо място беше оценено желанието ми, а след известно време задобрях и се оказа, че онази приказка за кучето дето гледало да стане касапин, хич не е вярна - с гледане също се научава човек. Представяш ли си, кандидат-свекървата като ни дойде на гости още преди да се оженим, беше много впечатлена от готварските ми умения, и каза, че съм я надминала за времето, когато тя е била на моите години!  bowuu Така подкупих и свекървата, хитряга съм аз!  Wink
Вярно, първо е визията, привличането точно на физическо ниво, както природата си го иска, пък после идват по реда си и другите неща - и двамата да дават признаци на хора, които могат да съградят семейство и да отгледат деца. Пак природни нещица.

# 3 421
За какво му е иначе на мъжа жена, ако ще се прибира в празна и студена къща, където се чува само тракането на часовника и я има нещо, я не в хладилника .... така и сам би си живял.
Ами не е точно така. Моята жена например не готви и не е добра домакиня изобщо. Но я държа в къщи заради секса. Когато ми се прииска винаги имам подръка жена за секс и то без пари - далавера си е.  Peace
hahaha И това де. Ама гладна мечка хоро играе ли...

# 3 422

Ще ти се да е абсурд, ама не е! Биология! Освен ако не са някакви есктремни случаи, повечето мъже обичат добрата храна, обичат да им мирише на вкусно от вратата като се приберат вкъщи вечер. Подозирам, че дори психологически им напомня за майките им. Ако щеш дори, при загаджването и напредването на връзката, една проста манджа да му сготви, и за него това е знак, че тази жена няма да остави децата му да умрат от глад. Това са все неща, които за повечето мъже са важни, когато искат да правят семейство и да имат деца, а не просто да се обзаведат с жена за секс или за красота и имидж.

Няма защо да ми се иска. Твърдението е просто смешно. За мен даже бърканите яйца са кулинарно изкуство, пък ей на - имам си мъж от цяла вечност. И изобщо любовта му не минава през стомаха  ooooh!
Никога никой мъж не ме е оценявал според кулинарните ми възможности.
То тогава всяка средностатистическа леля щеше да е най-желаната жена, ама на - не е така
Да - може да е гот една жена да е сготвила на мъжа си, ама това не значи, че това е достатъчно условие или каквато и да е предпоставка за любов. Това просто е удобство - удобно е да имаш домашна прислужница на разположение по всяко време. Но това далеч не е предпоставка за любов, която минавала през стомаха  ooooh!
Знам, че някои жени така се успокояват, но определено моите наблюдения са, че за мъжете са важни съвсем други неща

# 3 423

Представяш ли си, кандидат-свекървата като ни дойде на гости още преди да се оженим, беше много впечатлена от готварските ми умения, и каза, че съм я надминала за времето, когато тя е била на моите години!  bowuu Така подкупих и свекървата, хитряга съм аз!  Wink

Бравос!

Абе при първоначални контакти визията е всичко за мъжете... даже не толкова красота, а сексапил, приветливо поведение, да е гальовна и мека, в добро настроение и дружелюбна.
 Ако е такава, никакви проблеми няма, всечки с тия характеристики които познавам нямат никакви проблеми с мъжете, и ако са неомъжени си е по тяхно желание и мерак за по-добър екземпляр.

# 3 424
 Всъщност много жени са се омъжили успешно без да могат едни яйца да изпържат. при подходяща визия това умение или липсата му са пренебрежими.
 Но ако няма по-атрактивни характеристики е плюс, може би.

В случая, след 35, вероятно става дума за все пак по-улегнали и одомашнени хора, така че домашния уют би бил привлекателен, да.

Joy
Внимание, на крачка сме от "хубави цици не перат чорапи"!
Да звъннем на Крамър да го уведомим, че го изпреварихме в оборването на линеарността на времето - просто цикличността личи най-добре в женски форум  Simple Smile

# 3 425
  Точно така. Винаги ще се връщаме в изходна позиция, щото си е очевидно какво искат мъжете, ето и Никсъна ви го каза. Laughing

# 3 426
Ами не е точно така. Моята жена например не готви и не е добра домакиня изобщо. Но я държа в къщи заради секса. Когато ми се прииска винаги имам подръка жена за секс и то без пари - далавера си е.  Peace
Честно да ти кажа за мен лично секса на гладно е за предпочитане. Ако жена ми беше добра готвачка, като сложи една хубава манджа на масата, като седна и се наям хубаво и след това нещата стават сложни - като правя секс на пълен стомах ме заболява черния дроб и се задъхвам, като се наям ставам мързелив и ми се приспива.
Освен това ако жена ми готвеше в къщи щях постоянно да имам проблеми с килограмите. А сега съм фин и строен понеже ям рядко и помалко  Peace

# 3 427
  • София
виж сега, ако освен и двамата не са израснали с домашни прислужници, уменията да се поддържа домакинство са важни и за двамата. Кулирарните способности не са предпоставка за любов, но след като вече влюбването е налице, е много положителен признак за задълбочаване на връзката и мисли за семейство. И, да повечето лелки са доста привлекателни за съпруги, защото умеят да готвят, макар да не блестят с някакви външни или интелектуални качества. Жените, които на 35+ не умеят една проста манджа да завъртят, ако ще да са с Нобелови награди, едва ли ще бъдат особено впечатлителни за мъж, който иска семейство. И после следват въпросите защо момата Х била пък хубава, пък умна, пък забавна, пък не знам какво, и накрая сама седяла! Ми, да направи едни яйца на очи на възлюбения и битката наполовина е спечелена! Той иначе по какво да разбере, че тази мома става за майка на децата му?

# 3 428
Честно да ти кажа за мен лично секса на гладно е за предпочитане. Ако жена ми беше добра готвачка, като сложи една хубава манджа на масата, като седна и се наям хубаво и след това нещата стават сложни - като правя секс на пълен стомах ме заболява черния дроб и се задъхвам, като се наям ставам мързелив и ми се приспива.
Освен това ако жена ми готвеше в къщи щях постоянно да имам проблеми с килограмите. А сега съм фин и строен понеже ям рядко и помалко  Peace

Абе като се народят децата - ще видиш ти трябва ли да готви  Sunglasses

# 3 429
Лелките може и да са привлекателни за съпруги, но това е чисто удобство - а изразът беше, че любовта минава през стомаха, а не желанието за брак.
Имам много мъже приятели, тъй ли пък един не изтъкна като важно качество на приятелката/жена си, готварските й умения  Crazy
Да, може да е бонус и е хубаво да ги има, но изобщо не мога да се съглася, че любовта на мъжа минава през стомаха. Това са го измислили лелите  Crazy
Не мога да разбера защо свързваш семейството с манджите  ooooh!

# 3 430

То тогава всяка средностатистическа леля щеше да е най-желаната жена, ама на - не е така

най-желаната за какво  Laughing
няма мъже които искат деца, дом и семейство, всички искат само секс, по възможност по-евтин и по-малко проблемен. Ако може и с по-малко екстри и дребен шрифт  Joy
Затова по-възрастните дами са по-претенциозни и се омъжват = лъжат по-трудно... то си е казано млада и глупава... Над 30 дамите вече си контролират инстинктите за продължение на рода на планетата ( като че ли на някого му пука ...), не вярват на лъжи, знаят 2 и 200 и не им трябва мъж за много повече неща от колкото когато са били на 20 години.

# 3 431
А след това не огладняваш ли, къв си такъв  newsm78
И като ти мине първоначалната тръпка за тази жена, тя с какво може да те задържи?

# 3 432
Имаме една дъщеря - даваме ѝ пари и ходи да да си купува чипсове и хамбургери, тя и без това друго не яде.

# 3 433

Имам много мъже приятели, тъй ли пък един не изтъкна като важно качество на приятелката/жена си, готварските й умения  Crazy

Ааа, бившият ми съпруг го изтъкваше. Даже и като причина за развод го изтъкна Laughing

# 3 434
Имаме една дъщеря - даваме ѝ пари и ходи да да си купува чипсове и хамбургери, тя и без това друго не яде.
Е, това е. Здравословно хранене и дрън-дрън... Аз все се чудех какво ядат хората, които не готвят, щото и те с нещо трябва да се хранят... То и аз не че съм някаква лелка-готвачка, дето по цял ден манджи върти, но гледам да се погрижа за моите хора поне на вечеря да им е комфорт..

Общи условия

Активация на акаунт