Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 003
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 930
  • София
Застаряваме, застаряваме - щом се застои тема за брак, подпис, омъжване/женене, опираме се до наследства, имоти и членове на закона. Ех, де са розите, шампанското и пеперудите ... Grinning

Ментова, не бъдете несправедлива.
Важното е да присъстват членове в коментарите, освен пеперудите и шампанското, практиката показва, че те все пак са важни за семейното щастие и дългосрочните и щастливи семейни отношения и много често недоглеждането или прнебрегването на член, заради пеперуди в стомаха, не може да бъде компенсирано и от камион с рози.
Затова да бъдем благодарни на адвокатите на холдинга, които все пак ще обърнат внимание на някой член, макар и незначителен и малък на пръв поглед, но навреме, докато влюбените птички се наслаждават на пеперудите и шампанското, за да не се получи неприятната ситуация животът да те изненада с голям и четвъртит член в гръб.

# 3 931
Значи не съм стара още, аз засега все за рози и шампанско си мисля  Joy

# 3 932
  • София
Е, стига де, мисълта за член изобщо ли не ти минава през главата, дори в подсъзнанието.
Ми това не е сериозно.
Хората гледат ръцете, носовете, стъпалата, цяла наука скоро ще се генерира за гадаене на размера по външни физически белези, вие за рози и шампанско още си мислите.
Бъдете малко по-съвременни.

# 3 933
Не, мойта драма по-скоро е, че ако имам повече от едно дете, ще трябва да си делят апартаменти.
Понеже съм свидетел на грозни сцени между две деца относно апартамент и за това.
Иначе явно след първия безболезнен развод - видях как става и че не е кой знае каква драма,та не ме е страх  Joy

# 3 934
Е, то ако няма много много какво да се дели, разводът си е песен.  Simple Smile

А иначе дори децата да имат едни и същи родители, няма гаранция за приятни отношения помежду им.

# 3 935
Не, мойта драма по-скоро е, че ако имам повече от едно дете, ще трябва да си делят апартаменти.
Понеже съм свидетел на грозни сцени между две деца относно апартамент и за това.
Иначе явно след първия безболезнен развод - видях как става и че не е кой знае каква драма,та не ме е страх  Joy

Ами затова сега при втори брак си отваряй очите- само кандидат-жених с голяма зестра и тлъста банкова сметка. Laughing Какви са тези рози и шампанско?
Никога не бих се бракувала за беден льольо ако ще света да се преобърне наопаки.

# 3 936
Е, стига де, мисълта за член изобщо ли не ти минава през главата, дори в подсъзнанието.
Ми това не е сериозно.
Хората гледат ръцете, носовете, стъпалата, цяла наука скоро ще се генерира за гадаене на размера по външни физически белези, вие за рози и шампанско още си мислите.
Всичко това са празни приказки....глупотевини....    Mr. Green
Най-сигурният белег , че мъжът е надарен и с доста тестостерон, е оплешивяването.Това поне е нАучно доказано.   Laughing
И на практика -също.    Grinning

не е петък....ама следват почивни дни,та....    Laughing

# 3 937
  • София
Е, да му се не види.
Аз не следя темата с гаданията за размера по външни физически белези, да си призная.
Но и мъжа с коса харесвам и си признавам без бой, че разчитам на добрите старомодни методи със собственоръчната проверка Simple Smile

# 3 938
  • София - Рим и обратно

Най-сигурният белег , че мъжът е надарен и с доста тестостерон, е оплешивяването.Това поне е нАучно доказано.   Laughing
И на практика -също.    Grinning

Глупости. Мойта практика казва друго Simple Smile.
Мога да те запозная с един, дето тестостеронът му пръска от ушите и косата му е като четка.
И с друг, който има всички белези на оплешивяване и предпочита интересни разговори пред изнурителен секс.

# 3 939
  • София
Или си постъпила много умно, ако ти си по-имотната и по-заможната. Така и той няма да наследява твои имоти и пари  Simple Smile. Защото ми е направило впечатление, че когато момата е заможна много им се жени на ергените  Joy. А когато не е - не вярват в брака като институция  hahaha

Има нещо такова, но в крайна сметка нали сме равни - защо и мъжете да не се женят по сметка? Е, все трябва да има някакво привличане, по чисто физически причини, макар че с Виагра и роднините й този проблем донякъде отпадна.

# 3 940
  • София
е, то оставаше да се женя без да съм изпробвала най-важната за семейната хармония част от мъжа! Ако е добре в кревата, все ми е едно дали има банкова сметка и апартамент!

# 3 941
е, то оставаше да се женя без да съм изпробвала най-важната за семейната хармония част от мъжа! Ако е добре в кревата, все ми е едно дали има банкова сметка и апартамент!

Е, за да ти е добре в кревата, не е задължително да слагаш официален подпис. Wink

# 3 942
  • София
Сега остава да ги разпределим.
Плешив с пълнеж в гащите.
Космат и по главата без пълнеж в гащите.
С пълнеж в гащите но гол като пушка.
С пълнеж в банковите сметки, но без пълнеж в гащите.
Последните имаме опция с коса и без.

Ако съм пропуснала нещо, моля, не се колебайте да допълвате.

# 3 943
  • София
за мен с коса и пълнеж в гащите.

# 3 944
за мен с коса и пълнеж в гащите.
Тия ще са най-търсени  Joy

Общи условия

Активация на акаунт