Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 252 964
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 945
  • София
Бързо, че накрая ще останат тези без коса, без пълнеж в гащите и голи като пушка.
Но много романтични, за сметка на това. Подаряват рози и правят предложение за брак на всяка, която има търпението да го чуе докрай, без да избяга.

# 3 946
за мен с коса и пълнеж в гащите.
Това по- лесно ще си го намериш извън къщи, а е и до време.
По- добре с банкова сметка и работа минимум 12 часа. Може и пътуващ.

# 3 947
  • София
ааа, аз обичам мъже с коса и пълнеж, без значение вкъщи или извън! Не че ми е идея фикс, но така ми идва отвътре.

# 3 948
Подаряват рози и правят предложение за брак на всяка, която има търпението да го чуе докрай, без да избяга.
Това ги прави идеална партия за онези дами на 35+, които държат да се омъжат на всяка цена. Направо ги виждам задомени.

# 3 949
Е нали темата е тези въпросни дами просто да се омъжат?! Какво ти тук значение с коса,без коса,с пълнеж без пълнеж,с акне без,с банкова сметка или с тир - нали ще се промени статистиката в гражданското! Много издребнявате,да ви кажа ......

# 3 950
  • Колибите
Е нали темата е тези въпросни дами просто да се омъжат?! Какво ти тук значение с коса,без коса,с пълнеж без пълнеж,с акне без,с банкова сметка или с тир - нали ще се промени статистиката в гражданското! Много издребнявате,да ви кажа ......

А, да си имаме уважението - пълнеж в гащите си требе. Също и в главата, за да знае КАК да си ползва това, което му е в гащите.

# 3 951

А, да си имаме уважението - пълнеж в гащите си требе. Също и в главата, за да знае КАК да си ползва това, което му е в гащите.

Ей,ай ся... да не мислиш,че тези без никакъв пълнеж никъде не са бракувани ? Laughing
какви ти критерии,въпросът тук е просто да се омъжим !

# 3 952
  • Колибите

Ей,ай ся... да не мислиш,че тези без никакъв пълнеж никъде не са бракувани ? Laughing
какви ти критерии,въпросът тук е просто да се омъжим !

Не знам. Ще върна темата пак към животрептящия за мен въпрос - А защо никой мъж не се тръшка, че не се бил оженил.
А все ние жените гледаме да сме омъжени. Или във връзка, съжителство без брак или както там дойде. Все ние чакаме, мъжът, да благоволи да се реши на връзка, на брак....

А бе прав ще излезе един мразен от мен човек, който каза преди цели 24 години - "Един мъж може да се ожени когато поиска, а една жена - когато я поискат." В смисъл не за си стои у дома и да чака сватовниците, но докато мъжът не й предложи брак, няма как да стане, ако ще да е кралицата на Англия.

# 3 953

Не знам. Ще върна темата пак към животрептящия за мен въпрос - А защо никой мъж не се тръшка, че не се бил оженил.

Ами! Една позната, почти 40-годишна, неомъжена, казва, че не й е трудно да намери, а й е трудно да се прежали. И, съдейки по нейните изяви на любовната сцена, е права и не твърди горното в свое оправдание.
Даже й е трудно да си представи ежедневието с дете. Понякога се опитва да излиза с моето за час-два, но не това е нейната роля.
И й е добре на нея самата да е сама Simple Smile, но се дразни, че отдавна е вляза в рамката на роднини и приятели- стара мома.

# 3 954
  • Колибите

Ами! Една позната, почти 40-годишна, неомъжена, казва, че не й е трудно да намери, а й е трудно да се прежали. И, съдейки по нейните изяви на любовната сцена, е права и не твърди горното в свое оправдание.
Даже й е трудно да си представи ежедневието с дете. Понякога се опитва да излиза с моето за час-два, но не това е нейната роля.
И й е добре на нея самата да е сама Simple Smile, но се дразни, че отдавна е вляза в рамката на роднини и приятели- стара мома.

На мен пък не ми е добре сама. Дреме ми за комшиите, искам си детето, засега само чакам.

# 3 955
Добре е там където се чувстваш добре.
Знае ли някой дали на дадено място ще си добре и винаги ще бъдеш така!?
Това с искането е преди 24+ години.
Днес трябва и двамата да искат както и да ги поискат.

# 3 956
  • Колибите

Днес трябва и двамата да искат както и да ги поискат.

Не съм съвсем съгласна. Пример - ето, Кейт си изчака принцът да я поиска.
Преди нея имаше друго момиче - имам предвид сериозна връзка, за която се писа по вестниците - вероятно и тя се е надявала на брак, но не би.
сигурно и тя не е била случайно момиче, била е хубава, обарзована и т.н.

Просто ползвам тяхната двойка като пример, защото животът им протече пред очите на целия свят. Но същият сценарий се разиграва при всички - връзка, жената се надява, но мъжът казва: "А бе ценя те, ти си добра, но аз търся нещо друго. Върви и си намери някой друг, аз не те заслужавам." И я зарязва. ЗАЩО става така, ЗАЩО?

# 3 957
  ." И я зарязва. ЗАЩО става така, ЗАЩО?

Защото не ценят своето и на "погрешния" партньор време. Реално. А останалото е само думички.

# 3 958
  • Galaxy 13197853088
Защото не са подходящи за съпруги.

# 3 959

На мен пък не ми е добре сама. Дреме ми за комшиите, искам си детето, засега само чакам.

Детето не е панацея.

Общи условия

Активация на акаунт