Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 252 964
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 960
Защото не са подходящи за съпруги.
... или съпрузи.

# 3 961
  • Galaxy 13197853088
Неподходящия бива зарязван.
съпруг/съпруга няма значение

# 3 962
Тъй де!
Зарязват и жени и мъже. Само, че жените вдигат повече врява, а и мъжете им е по- лесно да кажат, че те са зарязали жената. За собствено самочувствие.

# 3 963
  • София
А-а-а, Розмариня, този, твой познат нещо не е разбрал както трябва тази приказка с жените и мъжете.
И понеже аз също я знам от баба ми, която беше много сведуща по въпросите на брака и любовта, ще разясня за какво става въпрос.
А именно въпросната приказка казва, че една жена трябва да се омъжи там, където я искат, а не там, където тя иска. Съответно един мъж пък трябва точно обратното- да се ожени за жена, която иска.
Идва да каже, че една жена ще е по-щастлива, когато е желана и обичана, отколкото в ситуацията, в която тя е тази, която обича и желае повече.

Затова, моля те да изпратиш много здраве на този твой познат от мен и от баба ми, която се е омъжила на 36 за желан ерген с пълнеж абсолютно навсякъде и е имала изключително щастлив и наситен семеен живот.
Как го е омагьосала, нямам представа, обаче е било яката работа, бил е и сгоден, на всичкото отгоре, развалил е и годеж и всичко, бившата годеница тръгнала да трови баба ми, изобщо много забавно е било.

За Кейт пак случаят беше много показателен. Разделиха се, тя вместо да зарони крокодилските сълзи по принца, се засили с двеста да се забавлява от сърце и да я снимат колкото се може повече и в крайна сметка получи каквото искаше.

# 3 964
Цитат
..................... баба ми, която се е омъжила на 36 за желан ерген с пълнеж абсолютно навсякъде и е имала изключително щастлив и наситен семеен живот.
Как го е омагьосала, нямам представа, обаче е било яката работа, бил е и сгоден, на всичкото отгоре, развалил е и годеж и всичко...............
Може би, защото:

Цитат
мъжът желае не красивата жена, а онази, която е умствено предизвикателство за него.

Laughing

# 3 965
  • София
Баба ми е била много красива. Simple Smile
Но съм съгласна, че за да накара един мъж да загуби ума си по нея трайно, е необходимо нещо повече от красота.

Иначе не вярвам в красивата душа, окована в грозна обвивка.
За една жена е важно да е привлекателна.
За разлика от един мъж, който може да е малко по-красив от дявола и пак да е ултра мъжествен.

# 3 966
трудно е не само самото омъжване, а изобщо нова връзка, според мен
това е, най-вече, защото компаниите ти са далеч по еднообразни от едновремешните ахуиху с млн човека... и в твоите ссегашни 2-3 компании повечето мъже са вече с деца/семейства... да не говорим, че нямаш и време и енергия толкова да хайманосваш да срещаш новите хора

# 3 967
връзка, жената се надява, но мъжът казва: "А бе ценя те, ти си добра, но аз търся нещо друго. Върви и си намери някой друг, аз не те заслужавам." И я зарязва. ЗАЩО става така, ЗАЩО?

Тази жена трябва много, ама много да се радва според мен, че се е отървала от немалко разпространеното: "Абе ценя те, ти си добра, омъжи се за мен. " с премълчаното "Търся нещо друго, щото съм сигурен, че заслужавам по-добро, но я го намеря, я не, пък ти си в наличност."

# 3 968
Иначе не вярвам в красивата душа, окована в грозна обвивка.
За една жена е важно да е привлекателна.
За разлика от един мъж, който може да е малко по-красив от дявола и пак да е ултра мъжествен.

Дяволът е изключително красив в човешкото си обличие. Малко са мъжете които могат да му съперничат. Grinning А в оригиналният му Райски вид, вероятно няма равни.

Колкото до красивата душа в грозна обвивка, аз не съм на същото мнение. Ако любовта е истинска, тя не зачита понятията външност, пари или положение в обществото. Това са много преходни неща.

# 3 969
  • София
Може би, Лизет, не си на същото мнение. Повечето не са, всъщност.
Но аз не предполагам.
Аз просто го знам.
И е много според въпросът дяволът в какъв облик се разхожда сред широките народни маси.
Твърдят, че често в по-скоро в женски образ, но аз всъщност имах предвид едно клише.
И това клише изобщо не поставя на едно и също място външността при мъжа и при жената, за съжаление.

Любовта е над тези неща, разбира се. Очите на любовта, знаем са особени, не виждат това, което виждат останалите.
Но, за да стигнем до опознаването на душата, трябва да минем през разни етапи.
И един от тях е да бъдеш забелязана, изобщо.
Ние все пак живеем в сват на конкуренция и някакъв подбор, който се движи от определени механизми и правила. И природни закони, ако щеш.
Не, че няма шансове една жена грозна и посредствена да си съперничи с жена, която е привлекателна. Има. Но мъжът ще забележи привлекателната.

Но шансовете да ти обърнат внимание при привлекателна визия са по-високи.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 19:38 от Azzy

# 3 970
Чи аз как бях женен за грозна, щото хубавите не ма щат Joy Joy Joy Нали съм си грозничку Тъй че споко, няма страшну Mr. Green

# 3 971
Чи аз как бях женен за грозна, щото хубавите не ма щат Joy Joy Joy Нали съм си грозничку Тъй че споко, няма страшну Mr. Green
Майката на това хубаво дете ли наричаш грозна?  newsm78

# 3 972
Малко само Mr. Green Няма значение, но не винаги красотата е тази която те кара да се влюбиш в един човек. Просто ако преди това го опознаеш, и стига да не е чак плашило, а просто симпатяга поне и да не е най красивия, може да го предпочетеш пред някое барби без ум.

# 3 973
И това клише изобщо не поставя на едно и също място външността при мъжа и при жената, за съжаление.
Но мъжът ще забележи привлекателната.

Да, клишето твърди точно това. Обаче! Красивите хора са малък процент от общата популация, както и грозните. Повечето хора са просто нормални, обикновени, симпатични. Това, което ги отличава от другите е именно личността им, характера. Така се избираме - горе-долу сме еднакво симчпатични с партньорите си.
Красивите жени много добре си знаят цената и повечето мъже не могат да я платят. Когато един мъж тръгне да си избира жена, той добре усеща къде ще му се получи и къде не. Като млад се пробва на красавици и след пет-десет или повече отказа се научава. Бързо разбира, че ако не е толкова красив, колкото девойката шансовете му са НУЛА, освен ако не е богат или не предлага някакви други облаги (като въвеждане на жената в някакви среди и т.н.). Затова съществува и едно друго клише - че по-обикновеничките и семпли женици ги вземат първи, тъй като по-лесно се дават.  Wink
Иначе и аз имах впечатляваща баба, която като твоята е била фатална и на зрели години. Все се надявам, че се предава по наследство.  Peace Hug

# 3 974
  • София
О, разбира се.
Аз, затова употребявам привлекателна, а не красива.
И под "привлекателна" нямам предвид модел на Виктория Сикрет.

И в крайна сметка, ако цитираме мадмоазел Шанел, тя не случайно твърди, че жена на 30 ако е грозна е просто глупачка.

Общи условия

Активация на акаунт