Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 223
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 035
  • Колибите
Бях се амбицирала да прочета темата набъбнала с около 200 стр. след като я оставих, но не издържах. Правилно ли разбрах или няколко лелки и чичковци тук се бъзикат с мацките, които не се навиват на първия срещнат?!  Crossing Arms
Нещо се споменаваха някакви 10 деца... Това е случаят на Анджелина Джоли която е над 35 и скоро вече ще е омъжена  Wink Така че спете спокойно, защото въпреки броят на дечицата съм сигурна, че е толкова перфектна, колкото вие или мъжете ви едва ли можете да си представите  hahaha

Не- обратното - мацките с деца и съпруг, се бъзикат с лелки, неомъжени до 35  плюс и 45 плюс и без деца.

# 4 036
Бях се амбицирала да прочета темата набъбнала с около 200 стр. след като я оставих, но не издържах. Правилно ли разбрах или няколко лелки и чичковци тук се бъзикат с мацките, които не се навиват на първия срещнат?!  Crossing Arms
Нещо се споменаваха някакви 10 деца... Това е случаят на Анджелина Джоли която е над 35 и скоро вече ще е омъжена  Wink

Аха, само дето Джоли се жени веднъж на 21, после пак на 25, сега ще се прежали за третия срещнат, тъй да се каже. И с 6 деца - не е точно типичната неомъжена 35-годишна, нали?

# 4 037
jp, честита бременност  Hug

# 4 038
  • София
и на всичко отгоре на ги е родила тя всичките, а май само две.

# 4 039
и на всичко отгоре на ги е родила тя всичките, а май само две.

близнаците за едно раждане ли се броят

# 4 040
  • София
да, май се брои едно раждане.

# 4 041
значи има 2 раждания и 3 деца:) биологични.

# 4 042
  • София
така излиза. Абе, изобщо Джоли е толкова типичен представител на 35+ сингъл, че ум да ти зайде! По-типичен просто няма начин как да се измисли!  Laughing

# 4 043
Не е , но кой знае в колко мозъци е бръкнала с нестандартния си жизнен път  Twisted Evil

# 4 044
  • Лутаща се
Как ли понася глъчката вдигната от цели 6 деца???? Аз нещо вече не мога да търпя детски викове и мрънкане.
И дали изобщо прекарва време с тях или просто е наела бавачки?
Как мислите?

# 4 045
Аз пък си мисля, че не децата и браковете правят интересна Джоли-то. Всяка средностатистическа ромка има повече деца, собствено родени и от различни бащи. Вероятно има и повече бракове/съжителства от селебритата.  Joy
Интересна е Джоли-то защото е нестрандартна личност (и красавица), демек има какво друго да покаже насреща освен бракове и деца.  Wink
Та в тази връзка ще се съглася, че тя не е ТИПИЧНА в нищо, което прави. Или поне такъв медиен образ е изградила  Wink.

# 4 046
  • Колибите

Анджелина Джоли има 6 деца, всичките нейни и на Брат Пит. Те и двамата са родителите на  6 деца.
Джоли е майката, а Пит е бащата на тези 6 деца.

# 4 047
  • Колибите
Без мъж /вкъщи/ мога, без деца - май не.
може би това е един от "първичните инстинкти" при жените - да си играят с кукли... затова и трябва да се омъжваме, за да има кой да ни направи куклите, а и да ни помага да ги отглеждаме после. Не знам какво казват философите по тия въпроси, но може би затова тези които си имат други по-интересни "играчки", не се размножават...

Опс, завръщаме темата къмто коловоза й Grinning - а именно - че доста от 35 плюс неомъжените жени са такива, защото не са намерели подходящия човек, да има направи техните кукли и играчки, ако ползвам твоята метафора. Щото игра с гадно детенце е неприятна...поне моите спомени, когато бях на 4-5-6, са такива.  (

Дали да не пусна нова тема: "Трудно ли е да срещнеш и задържиш подходящия, този, когото искаш? newsm78" Макар че хем на теория, хем от практиката от многократно строшената ми глава и разбити чувства, ми стана ясно, че е по-добре мъжът да ме обича и иска, а не аз него.

# 4 048

Анджелина Джоли има 6 деца, всичките нейни и на Брат Пит. Те и двамата са родителите на  6 деца.

Това го знаем , и от гардероба ми изскачат вече.
3 деца са нейни биологични, това го отговорих на Андариел, която се беше заблудила, че са 2.

# 4 049
  • Колибите

Това го знаем , и от гардероба ми изскачат вече.
3 деца са нейни биологични, това го отговорих на Андариел, която се беше заблудила, че са 2.

Мамите от другия форум може да са малко скептични относно моето участие тук, но  няма да се откажа - обществото има нужда от промяна. Който иска, може да ми се подиграва, че се изживявам едва ли не като просветител, не ми пука. Правя го за доброто на детето ми, което искам да живее в свят, в който я приемат.
Самият факт, че ти отреагира така на постинга ми, показва, че не си приела напълно възможността биологичното и осиновеното дете да са равни. И не ти се сърдя, разбира се Hug Peace.

Общи условия

Активация на акаунт