Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 032
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 020
Не знам дали се претопяват племената "руси" обаче аз съм чистокръвна българка, но съм руса, синеока и бледолика. Когато съм в страни с преобладаващо русо население се сливам 100%. Издава ме акцентът само. Искам да ви кажа, че и те не са точно руси. Трудно хващат тен, имат светли очи, но косите им са с някакъв бозав цвят и масово се боядисват в русо.
Ето една известна викингска кака, която е много типична и с просто око се вижда, че косата е боядисана.

Натуралите им цветове са нещо такова:

Иначе митът, че са по-женствени идва (според мен) от това,
че кожата на светлите жени е наистина по-тънка и розовее, което я прави подобна на бебешката. Обаче лятото изгарят като раци и не е особено красиво. Също така космите са по-малко и са по-тънки и незабележими.

# 4 021
  • София
май не се разбираме, Кофеин! Говоря за племето "руси", с което се припознават руснаците. Преди време в Русия се появили хипотези, че племената руси не са славянски племена, а фински, и че са дошли от север.

# 4 022
  • София
май не се разбираме, Кофеин! Говоря за племето "руси", с което се припознават руснаците. Преди време в Русия се появили хипотези, че племената руси не са славянски племена, а фински, и че са дошли от север.

"Руси/руснаци" не е име на племе, а на народ. И самата дума "руси" не е славянска, а викингска. Идва от името Рос, който е бил викингкски вожд и се счита за основател на руската държава. Както е добре известно първите руски владетели са били викинги. Славяните нямат особени държавнообразувателни дарби. Т. че руската държава е създадена от скандинавци, но народът е бил славянски. Нещо като славяните и прабългарите.

# 4 023
  • Колибите
направи ми впчатление, за едноседмичния ми престой в норвегия, че хората като цяло бяха светли, но доста от тях бяха със светло-кафяви очи, противно на очакването ми всички да са синеоки. косите - както каза кафеин, сякаш с бозав цвят.

и - в осло бяха високи, красиви, руси и синеоки.
в едни затънтени на 200 км на север селца или единични къщи- ниски, пълнички, особено лелките - по нищо не се отличаваха от българските селски такива, даже и картофите си вадеха тогава с мотики, е товареха ги във волво, а не в раздрънкан москвич, май и там нямаше чак толкова много млади хора, синеоки и кафевооки и много добри. "по-свестни", разбирайте по приказливи и народни, от тези в осло Sunglasses.

# 4 024
А "руси" дали означава с руси коси? Защото на български означава, но на други езици вероятно значи друго.

Интересен линк:
http://en.wikipedia.org/wiki/Blond

И една карта на русите коси в Европа  Simple Smile.
http://strangemaps.files.wordpress.com/2007/12/blond_hair_map1.jpg

На първо място са централните части на Норвегия, Швеция и  Финландия с над 80% русокоси. Следват балтийските републики, части от Дания и Полша, както и Исландия (където е имало много норвежки колонизатори)  Sunglasses

# 4 025
  • София
А "руси" дали означава с руси коси? Защото на български означава, но на други езици вероятно значи друго.

Не, нищо общо няма. На руски "рус" е "белокуры".

# 4 026
  • София

"Руси/руснаци" не е име на племе, а на народ. И самата дума "руси" не е славянска, а викингска. Идва от името Рос, който е бил викингкски вожд и се счита за основател на руската държава. Както е добре известно първите руски владетели са били викинги. Славяните нямат особени държавнообразувателни дарби. Т. че руската държава е създадена от скандинавци, но народът е бил славянски. Нещо като славяните и прабългарите.

Аха, ясно. Признаввам, че не съм задълбавала дали са племе или народ, просто ми направи впечатление това, че има финска следа.

# 4 027
Според дадената карта от Кофеин унгарците влизат в категорията с много руси хора. Маджарите не са ли повечето тъмни?

# 4 028
Влизат в групата 20-49% русокоси. Т.е. русокосите са под 50%. А ние българите - под 20%. В Унгария (пък и в повечето страни) в една държава живеят различни етнически групи. Както знаем в братска Унгария има доста роми и молдованци и румънци и кой знае какви още. Аз нямам представа какви са гените на чистокръвния етнически унгарец. Според мен повечето европейци са си светли хора. Дори в северна Италия се срещат доста синеоки хора, не е необичайно това. На мен би ми било интересно подобно изследване - за генетичните особености на европейците.  Peace

# 4 029
Айде и едно поздравче за сингълите, които четат тука.
http://www.youtube.com/watch?v=-hEdP8x8yGE

якоо Mr. Green

# 4 030
  • София

Не знам. Ще върна темата пак към животрептящия за мен въпрос - А защо никой мъж не се тръшка, че не се бил оженил.

Ами! Една позната, почти 40-годишна, неомъжена, казва, че не й е трудно да намери, а й е трудно да се прежали. И, съдейки по нейните изяви на любовната сцена, е права и не твърди горното в свое оправдание.
Даже й е трудно да си представи ежедневието с дете. Понякога се опитва да излиза с моето за час-два, но не това е нейната роля.
И й е добре на нея самата да е сама Simple Smile, но се дразни, че отдавна е вляза в рамката на роднини и приятели- стара мома.

На мен пък не ми е добре сама. Дреме ми за комшиите, искам си детето, засега само чакам.

Детето не е панацея.

То пък мъжът е!....

# 4 031
  • София - Рим и обратно
Без мъж /вкъщи/ мога, без деца - май не.

# 4 032
Без мъж /вкъщи/ мога, без деца - май не.
може би това е един от "първичните инстинкти" при жените - да си играят с кукли... затова и трябва да се омъжваме, за да има кой да ни направи куклите, а и да ни помага да ги отглеждаме после. Не знам какво казват философите по тия въпроси, но може би затова тези които си имат други по-интересни "играчки", не се размножават...

# 4 033
Бях се амбицирала да прочета темата набъбнала с около 200 стр. след като я оставих, но не издържах. Правилно ли разбрах или няколко лелки и чичковци тук се бъзикат с мацките, които не се навиват на първия срещнат?!  Crossing Arms
Нещо се споменаваха някакви 10 деца... Това е случаят на Анджелина Джоли която е над 35 и скоро вече ще е омъжена  Wink Така че спете спокойно, защото въпреки броят на дечицата съм сигурна, че е толкова перфектна, колкото вие или мъжете ви едва ли можете да си представите  hahaha

# 4 034

Бях се амбицирала да прочета темата набъбнала с около 200 стр. след като я оставих, но не издържах. Правилно ли разбрах или няколко лелки и чичковци тук се бъзикат с мацките, които не се навиват на първия срещнат?!  Crossing Arms
Нещо се споменаваха някакви 10 деца... Това е случаят на Анджелина Джоли която е над 35 и скоро вече ще е омъжена  Wink Така че спете спокойно, защото въпреки броят на дечицата съм сигурна, че е толкова перфектна, колкото вие или мъжете ви едва ли можете да си представите  hahaha

Признавам, че темата е с безкрайни граници, ама не е за мокрите ти сънища все пак. Или тези на мъжа ти.

Общи условия

Активация на акаунт