Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 255
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 245
Как различавате влюбен, от харесва, от обичам, от... за един мъж?

Е хайде сега, съвсем лесно е да различиш дали харесваш някого или си влюбен в него Laughing

Говорим за секс в момента, а не за създаване на семейство и способност за създавне на дълготрайна връзка, Никита, от която сексуалните взаимоотношения са само един аспект.

# 4 246
  • София
еее, вие много бързате, чакайте малко! Първо да видим как е сексът със страст, пък дали ще се влюбваме и женим е друга работа!

# 4 247

То се чувства. Иде ти да го казваш постоянно. Виждаш и най малките неща. Мислиш по особен начин. Не ми се навлиза в подробности, защото е адски лично. Просто като обичаш виждаш неща които не си виждал и чувстваш нещата по особен начин.

# 4 248

Според това дали остава до сутринта или се облича и се прибира вкъщи. Изключвам муньовците, които не искат да дават пари за такси и висят у вас до зазоряване, когато тръгнат автобусите.

# 4 249
  • София

Според това дали остава до сутринта или се облича и се прибира вкъщи. Изключвам муньовците, които не искат да дават пари за такси и висят у вас до зазоряване, когато тръгнат автобусите.

Ах, тези муньовци! Laughing

# 4 250
Браво ! Още едно потвърждение че щастието не е в парите а в тяхното количество. Laughing
Затова няма стар и грозен милионер а цвета на бентлито не е пречка в любовта.  Laughing

Изхождайки от този вечен постулат определете пазарната стойност на  35 г.одишните и ще си отговорите на въпроса-заглавие на темата.  Laughing

# 4 251
  • Бургас
Браво ! Още едно потвърждение че щастието не е в парите а в тяхното количество. Laughing
Затова няма стар и грозен милионер а цвета на бентлито не е пречка в любовта.  Laughing

връзката между цитирания пост и направеният извод ми убягва  Rolling Eyes

# 4 252
plamenhk,

Всички пътища водят до Рим, а? Simple Smile

# 4 253
  • Варна
амиии, сексът от страст без влюбване къде е? Понякога хората просто се харесват сексуално, не се влюбват, а просто го консумират за веднъж или повече пъти и всеки си поема нанякъде.
Жива да не бях! Андариел, това ти ли го написа?  Shocked

# 4 254
  • Galaxy 13197853088
или Краса или Човечето пишат от акаунта и...

# 4 255
амиии, сексът от страст без влюбване къде е? Понякога хората просто се харесват сексуално, не се влюбват, а просто го консумират за веднъж или повече пъти и всеки си поема нанякъде.
Shocked Shocked..........

# 4 256
Явно и тук нещата са се изродили!!!Спирам да пиша по темата...изглежда истинските и искрени чувства не са за тук!!!Жалко наистина!

# 4 257
  • София

а, не, аз съм отгледана в девически манастир!  Laughing

# 4 258
  • Варна
С такова впечатление останах.
Извинявай, ако съм те обидила.

# 4 259
  • София
Странно и интересно е, че ме възприемаш така.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт