Аз.

). И с три деца преди втория брак. Така че няма невъзможни неща, само да има любов и уважение.
Но все пак не е ли важно и ти да я обичаш и да правиш изброените неща?
. Аз предпочитам да е за винаги и до гроб. Без значение друго, с годините това се усилва, а не изстива. И живееш само за този човек и за децата си. Не гледаш други по баровете. 

) А за успеха......ако е извоюван сам - тоест не - на мама и тати къщата в Бояна и Джипа....то идва с възраста (пак има изключения ама не всички се наричат Марк или Стив имал съм удоволствието и двамата да видя на живо
поне са ми съседи един вид)
и е факт, че не е заради външния му вид. Има една колиба дето уж къща го водят, и може би е имал по голяма заплата от моята. Ма е адски грозен,че чак се обиждам,че не ми стъпва по визия на малкия пръст. Ма тогава имахме финансови трудности и явно парите движат доста, само за хора дето гледат да са с някой, но идея нямат какво е любов. То и сега едва ли обича, само мисли така. Как ли се заблуждават и им е приятно да са с някой само временно. Може би заблудата е пълна.
и е факт, че не е заради външния му вид. Има една колиба дето уж къща го водят, и може би е имал по голяма заплата от моята. Ма е адски грозен,че чак се обиждам,че не ми стъпва по визия на малкия пръст. Ма тогава имахме финансови трудности и явно парите движат доста, само за хора дето гледат да са с някой, но идея нямат какво е любов. То и сега едва ли обича, само мисли така. Как ли се заблуждават и им е приятно да са с някой само временно. Може би заблудата е пълна.