Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 153
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 275
  • София
Да Ви върна на темата - колко от Вас са се омъжвали след 35?

Аз.

# 4 276
  • София
И аз. На 43, поправката.

# 4 277
  • София
Поправката втори брак ли е? Защото втори е доста по-различно.  Wink

# 4 278
  • София
Поправката втори брак ли е? Защото втори е доста по-различно.  Wink

Втори, да. 22 години след първия (това обяснява защо се стигна на поправка  Joy Joy Joy). И с три деца преди втория брак. Така че няма невъзможни неща, само да има любов и уважение.

# 4 279
Ей това е много готино, което казваш! Ето още един пример за 'happy end' след 30г (забравих на колко точно е Шаки май на 35):

# 4 280
Аз още нямам 35. Но обещавам като ги навърша да мина и да се отчета!

# 4 281
  • Колибите
2pac, дано срещнеш най-добрата жена, която да те разбере и оцени.
А си го написал чудесно Hug.

# 4 282
Да дам своят дял за достигане на 300 страници.

2pac, много хубаво написано, ще ти спечели доста обожателки  Wink Но все пак не е ли важно и ти да я обичаш и да правиш изброените неща?
Другояче казано - кое ти е по-важно - тя да те обича или ти да я обичаш

Изключвам отговор "и двете"

Там е работата, че явно лесно обиквам и трудно после забравям. Аз съм сигурен, че ако едно същество е добро и мило с мен с времето ще я обикна със все сила. Иначе тези неща няма как да станат. Не говоря за гушкане за плътско удоволствие, а такова както си гушкам детето. Обичам, но се чудя как някой не знаят какво е това, а го казват ей така. Ако обичаш, това не изчезва ей така, а се засилва с годините. Иначе не е било обич, а някакво ей така за момента си с него, после не. После с друг и се смееш тъпо като си с него(говоря за жена която лъже с "обичам те") Ако обичаш на истина, няма как да изстине това, а се засилва. Ама тези жени са нещастници и ги съжалявам тях и половинките им. Кога ли пак ще охладнеят Joy Joy Joy Joy. Аз предпочитам да е за винаги и до гроб. Без значение друго, с годините това се усилва, а не изстива. И живееш само за този човек и за децата си. Не гледаш други по баровете.

А на въпроса ти искам да ме обича, за да мога да я обичам за винаги. Защото по важно е да я обичам аз, но и тя, за да мога да я обичам. Това е затворен кръг. Обобщено казано, да ме обича, за да остане с мен да я обичам.

# 4 283
  • Бургас
жените след 35 ги разцъхате, дайте сега и мъжете.
до скоро си мислех, че на тях им е по-лесно по този казус, но нещо се разколебавам напоследък в този си извод  Rolling Eyes

# 4 284
жените след 35 ги разцъхате, дайте сега и мъжете.
до скоро си мислех, че на тях им е по-лесно по този казус, но нещо се разколебавам напоследък в този си извод  Rolling Eyes

Естествено, че им е по-лесно - особенно ако живеят в България - стига да имат доста пари и финансови възможности, същевременно да са едно 185-190см, добре сложени и привлекателни, пък и ако са завършили Бъркли или друг топ университет - ами да ти кажа и на 40 ще си избират те жена между 27-28 годишни красиви, готини и добри жени.  bowuu
И тук пак слагам натъртването - стига да са на Българска почва...

Според мен това става, защото едно 80-90процента от Българските мъже изкарват не достатъчно пари - следователно са комплексирани и трудно създават семейство и по презумпция са доста лош marriage material

А Българските жени са невероятни жени - като човек бил с жени от всякакви раси и всякакви континенти мога да ти кажа - че Българките са си супер за сериозна връзка - свестни, гледат си децата, семейството и не изневеряват или поне моите впечатления са само добри от Българките.

Абе като цяло в България - ако мъжа е качествен(едно 90процента от Българите в България просто не са качествени(разбираи не ги бива в правенето на пари, образованието, борбеността и т.н)) той избира жената, ако ще и на 40 да е, нищо не му пречи да си хване 25 годишна желаеща серизни неща.

Да добавя - при жените е точно обратното - поне от това което аз наблюдавам.
Както при мъжа - колкото повече расте с възрастта - толкова повече жени му се лепят - поне ако съдя по мен и приятелите ми. Така при жените е точно обратното - ако съдя пак по приятелките ми. Та по този параграф един глас за мъжете - че им е доста по-лесно... тук става въпрос за сериозните неща.....това е важно - за другите въобще не говоря. Идва от факта това, че всеки здраво мислещ мъж знае, че възможността една жена да ти роди хубаво и здраво дете с годините намаляват а не се увеличават........та така, малко ми е тъжно за жените над 35 - никой стойностен и качествен мъж няма да си хване такава да му роди 2-3-5 деца.....ще си избере 27-28 годишната. Стига да има възможност де(разбирай съотношение между много богат, красив и умен). Това е много важно. Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 09:41 от Californian

# 4 285
  • Бургас
е веднага пак парите намесени.  Laughing нека разгледаме средностатистическият мъж - работещ обикновена работа и имащ обикновена заплата. за това, че ниските доходи бият по самочувствието и от там идват и други проблеми съм съгласна. но ми е писнало да слушам, че жените не харесвали някой си, щото нямал пари и били златотърсачки. по-вероятно е да не го харесват, защото е комплексиран от липсата на пари. и понеже се натрупват тези неща с времето, човек още повече се комплексира и е по-трудно да се хареса.  май пак излезе и в парите работата  Laughing

за какво им се лепят жени - за забавление или за сериозна връзка? защото е различно. защото то детето хубаво може и по-възрастен мъж да го направи, ама кой ще го гледа след 10-15 години.

# 4 286
е веднага пак парите намесени.  Laughing нека разгледаме средностатистическият мъж - работещ обикновена работа и имащ обикновена заплата. за това, че ниските доходи бият по самочувствието и от там идват и други проблеми съм съгласна. но ми е писнало да слушам, че жените не харесвали някой си, щото нямал пари и били златотърсачки. по-вероятно е да не го харесват, защото е комплексиран от липсата на пари. и понеже се натрупват тези неща с времето, човек още повече се комплексира и е по-трудно да се хареса.  май пак излезе и в парите работата  Laughing

за какво им се лепят жени - за забавление или за сериозна връзка? защото е различно. защото то детето хубаво може и по-възрастен мъж да го направи, ама кой ще го гледа след 10-15 години.

Виж сега - сама си си отговорила на повечето въпроси - а има и мъже и мъже Stuck Out Tongue
Мен баща ми на 50 ме е правил когато майка ми е била на 32 Stuck Out Tongue
И да ми е жив и здрав баща ми за друг не си го сменям.......

Лепят им се за сериозна връзка. Мен така моята "любов на живота ми" ме остави за 8 години по-голям от нея - няма какво да се лъжем - жените в болшинството си се кефят на по-възрастни мъже.  Ще перефразирам - защото не съм прав ще си опинирам сам на себе си.
Жените които аз познавам се кефят на успяли мъже - някак си от това което са ми казвали - обичат мъжа да е много повече от тях (и тук не говорим за не успяли жени - говорим за успяли жени Stuck Out Tongue) А за успеха......ако е извоюван сам - тоест не - на мама и тати къщата в Бояна и Джипа....то идва с възраста (пак има изключения ама не всички се наричат Марк или Стив имал съм удоволствието и двамата да видя на живо Stuck Out Tongue поне са ми съседи един вид)

# 4 287
Хаха, и бившата ми ме остави за един дето поне изглежда по възрастен, ама не съм сигурен. Поне е грозен и плешив Joy и е факт, че не е заради външния му вид. Има една колиба дето уж къща го водят, и може би е имал по голяма заплата от моята. Ма е адски грозен,че чак се обиждам,че не ми стъпва по визия на малкия пръст. Ма тогава имахме финансови трудности и явно парите движат доста, само за хора дето гледат да са с някой, но идея нямат какво е любов. То и сега едва ли обича, само мисли така. Как ли се заблуждават и им е приятно да са с някой само временно. Може би заблудата е пълна.

# 4 288
  • Бургас
да съгласна съм, като че ли си намерих отговор на чуденето. за съжаление обаче, отговорът хич не ме топли  hahaha

# 4 289
Хаха, и бившата ми ме остави за един дето поне изглежда по възрастен, ама не съм сигурен. Поне е грозен и плешив Joy и е факт, че не е заради външния му вид. Има една колиба дето уж къща го водят, и може би е имал по голяма заплата от моята. Ма е адски грозен,че чак се обиждам,че не ми стъпва по визия на малкия пръст. Ма тогава имахме финансови трудности и явно парите движат доста, само за хора дето гледат да са с някой, но идея нямат какво е любов. То и сега едва ли обича, само мисли така. Как ли се заблуждават и им е приятно да са с някой само временно. Може би заблудата е пълна.

Ти се радвай, че имаш такова хубаво дете като твоето. Мен аз ако имах дете като твоето - нямаше толкова да ми пука за това, че такава жена дето ти описа ме е оставила - не те е заслужавала    bouquet

Та радвай се на това което имаш.  А това което го описваш - е грозно, че си е оставила теб и детето за някой с пари....

Общи условия

Активация на акаунт