Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 118
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 305
  • София
Здравейте на всички!
Четох темата преди време, когато беше стигнала до 113 стр. Сега случайно я видях пак, доста набъбнала, докато изчета до 287, зор видях  Laughing
Аз съм почти на 38, без мъж, без деца. Без изгледи да имам. Сериозна връзка също не съм имала.
Отговорът ми на въпроса от темата е: да, трудно е.
Мен не са ме харесвали и искали и преди, и сега. Но наблюдавам трудността със загаджването и омъжването и при познати, които нямат и не са имали проблеми да "свъртят" мъж.

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 13:18 от rogato_govedo

# 4 306
..
Мен не са ме харесвали и искали и преди, и сега.
А ти искала ли си ги?

# 4 307
  • София
Кого да съм искала - тези, дето мен не са ме искали ли?  Mr. Green
Искала съм и мъж, и деца. Брак и семейство. Сега вече не.
Не изпитвам желание да имам деца, а вече и не мога да раждам.
Мъж ми липсва, в качеството му на сродна душа и любов.

# 4 308
Питам само  Mr. Green
Повечето неомъжени жени които познавам (прехвърлили вече 55-60  год.) знам, че са били доста вървежни и големи красавици за времето си. Просто никои не е бил достатъчно добър за тях.
Щом ти липсва значи си търсиш, щом търсиш значи ще си намериш  Laughing

# 4 309
  • София
 Joy
Нито съм вървежна, нито съм красавица (па и готварските умения не помагат  Mr. Green)

Обаче, хора, искам да кажа нещо: моля ви, наистина мислете, когато публикувате нещо. В началото на годината, докато четях темата, имаше моменти, когато ми се е искало да ида да плача в тоалетната в офиса. Добре, че мненията в темата не бяха еднородни... Не знаеш на човека отсреща какво му е, в кой момент ще му натиснеш бутона и той ще превърти. #Crazy

Да, нежелани сме, да, грозни сме, да, сигурно и нещо ни има в характера, ама... живи хора сме, съществуваме, има ни... В къщата на обесения за въже не се говори. Не казвам да не се обсъжда темата (даже съм доволна, че я има и попаднах на нея), но не бъркайте в човешки рани, и то с ръце до лактите.  Simple Smile

# 4 310
  • София
е, че то и на мен сто пъти поне са ми натискали бутона на тема "колко тъпи и мързеливи са домакините", ама ей на, още съм жива! Не мога да накарам хората да мислят по различен начин от този, по който мислят. Техните мисли и мнения не ме правят мен по-лошо в собствените ми очи.

# 4 311
  • София
Но не знаеш на човека отсреща какво му е и колко му е... както казваше една позната в един случай, когато един чиляк ме отхвърли по доста груб начин "а тоя знае ли дали ти не си вече на ръба и сега няма да се хвърлиш от блока". Ей за този бутон говоря.
Мисленето на хората може и се променя. Точно и заради което реших да пиша в темата и аз Wink
Мисля, че за всеки човек важи това - че мислите и мненията на останалите не го правят него самия по-лош човек. За себе си мога да кажа същото. И вече няма да се откажа от това си мнение.

# 4 312
Joy
Нито съм вървежна, нито съм красавица (па и готварските умения не помагат  Mr. Green)

Обаче, хора, искам да кажа нещо: моля ви, наистина мислете, когато публикувате нещо. В началото на годината, докато четях темата, имаше моменти, когато ми се е искало да ида да плача в тоалетната в офиса. Добре, че мненията в темата не бяха еднородни... Не знаеш на човека отсреща какво му е, в кой момент ще му натиснеш бутона и той ще превърти. #Crazy

Да, нежелани сме, да, грозни сме, да, сигурно и нещо ни има в характера, ама... живи хора сме, съществуваме, има ни... В къщата на обесения за въже не се говори. Не казвам да не се обсъжда темата (даже съм доволна, че я има и попаднах на нея), но не бъркайте в човешки рани, и то с ръце до лактите.  Simple Smile

не се връзвай на всички писания, за някои жени единственото постижение в живота е че са се омъжили и умират от страх да не останат сами, затова си точат зъбите в такива като нас с тебе, хем да покажат колко са повече, хем от страх да не им отмъкнем благоверните. А грозни, красиви, човек като иска намира, просто понякога когато всичко ти се струпа на главата попадаш в дупка и сам решаваш че всички врати са ти затворени, а то никога не е така.

# 4 313
Мислете положително, мацки! Тук е пълно с положителни мнения и с полезни съвети. Обръщайте внимание на тях, а не на хейтърите. Въпрос на нагласа. Peace

# 4 314
Първо - и въпрос на късмет е да срещне човек подходящ партнъор и
второ - всяка ситуация може да изглежда като задънена улица:
дали домакиня с деца и трудно предстоящо завръщане в работното ежедневие, дали работеща 60часа/седмично жена без време за личен живот, дали работеща майка без време за себе си...

Ситуации много - важно е човек да е в хармония със себе си, правейки най-доброто от своята “камбанария“.

Рогатке, Полаана, стискам ви палци, нещата около вас да се развият така, както ги искате! Пазете се от ограничени хора, които опитват да ви налагат собствените си разбирания за житейски модел - чрез нелепи коментари.

# 4 315
Да, нежелани сме, да, грозни сме, да, сигурно и нещо ни има в характера, ама...
Желателно е и тези неща да си ги избиеш от главата, омъжените жени около теб да не би да изглеждат като модел на Виктория сикретс с душа на майка Тереза?
Колкото до бутоните, човек сам си ги натиска според мен. Никои не може да те накараш да повярваш в нещо ако сам не си убеден в това.

# 4 316
Аз пък изобщо не разбирам защо  Рогатото Говедо изобщо си е причинило тези 288 страници преобладаващи тесногръдие и простотии.

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 14:49 от 10 c's caffè&lounge

# 4 317
Аз пък изобщо не разбирам защо  Рогатото Говедо изобщо си е причинило тези 288 страници преобладаващи тесногръдие и простотии.

+1   bouquet

# 4 318
Да, нежелани сме, да, грозни сме, да, сигурно и нещо ни има в характера, ама...
Желателно е и тези неща да си ги избиеш от главата, омъжените жени около теб да не би да изглеждат като модел на Виктория сикретс с душа на майка Тереза?
Колкото до бутоните, човек сам си ги натиска според мен. Никои не може да те накараш да повярваш в нещо ако сам не си убеден в това.

абсолютно! голяма част от жените стават “тетки“ като намерят “Mъжа“, кат' са нарои челядта и домакинската работа.

# 4 319
 А защо не си намериш някой? какво виждаш като основна пречка за това? Сериозно питам. Сигурно сама виждаш, че външността не е решаваща, понеже има всякакви хора, които са се оженили, имат си и семейство и деца.
 И 38 не е кой знае каква възраст, за да реши човек че оттук нататък няма да си намери никой.

Общи условия

Активация на акаунт