Просто исках да обърна внимание на отношението.... и на отговорността: писаното слово (а и изречените думи) не отлитат, остават, и могат да нанасят поражения.
Полана, Жаве, Ида - благодаря за подкрепата

Ида, според мен намирането на партньор наистина опира до късмет.... мисля, че това е основното.
ani12544, казвам истина за себе си, пък и репликирам на известна част от мненията в темата
А за бутоните: м, не, хората ги натискат... те не че ме убеждават да вярвам в това, просто натискат спусък и ме застрелват с мнението си.10 c's caffè&lounge, темата е много интересна и актуална, пък за мен още повече - на 200%
Iris04, наистина ли задаваш този въпрос?!
Няма как "да си намеря някой". Нали споменах в първия си пост - НЕ ме искат.
И външността Е решаващ фактор, също и възрастта - когато си над 35. А иначе - пречки бол... много са за изброяване.
/овързваме ги здраво и в гражданското, няма не искам, няма недей...тъй де, докога ще ги търсим тия мъже, то уморителна работа, на виж мене, прежалих се и 300 страници тема изчетох щото ме излъгаха че имало списък с тел на кандидат женихи-милионери

, но вече имах един такъв, то и затова аватара ти толкова ме изкефи в една друга тема
В Здравния си имаме тема, ако знаеш колко хашимотски бебета си имаме от майки на всякакви възрасти.