Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 103
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 320
  • София
Polaana, не искам въобще такова противопоставяне "омъжени-неомъжени", "с деца-без деца" и не го целя  Simple Smile
Просто исках да обърна внимание на отношението.... и на отговорността: писаното слово (а и изречените думи) не отлитат, остават, и могат да нанасят поражения.

Полана, Жаве, Ида - благодаря за подкрепата Simple Smile

Ида, според мен намирането на партньор наистина опира до късмет.... мисля, че това е основното.

ani12544, казвам истина за себе си, пък и репликирам на известна част от мненията в темата  hahaha А за бутоните: м, не, хората ги натискат... те не че ме убеждават да вярвам в това, просто натискат спусък и ме застрелват с мнението си.

10 c's caffè&lounge, темата е много интересна и актуална, пък за мен още повече - на 200%  Laughing

Iris04, наистина ли задаваш този въпрос?!
Няма как "да си намеря някой". Нали споменах в първия си пост - НЕ ме искат.
И външността Е решаващ фактор, също и възрастта - когато си над 35. А иначе - пречки бол... много са за изброяване.

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 15:05 от rogato_govedo

# 4 321
rogato_govedo идвай ние с тебе да се събереме, запрятаме ръкави, грабваме по едно ласо и хоп на улицата, гепваме по един/моя искам да е около 25, спортно тяло, хубав тен, младолик Blush/овързваме ги здраво и в гражданското, няма не искам, няма недей...тъй де, докога ще ги търсим тия мъже, то уморителна работа, на виж мене, прежалих се и 300 страници тема изчетох щото ме излъгаха че имало списък с тел на кандидат женихи-милионери newsm45 smile3511

# 4 322
За мен специално проблема е не да се омъжиш, а да намериш правилния партньор. Да ако си над 35 критериитети са различни, в много отношения по -високи. И не си готов да се омъжиш за който и да е, но не вярваш и в приказките за принца...

А темата, глупаво е ако си на 20-30 години да даваш акъл и хора с по-богат от твоя житейски опит

# 4 323
  • Tам през Атлантическия океан

А темата, глупаво е ако си на 20-30 години да даваш акъл и хора с по-богат от твоя житейски опит

Laughing За съжаление или не, житейския опит не е пропорционален на годините  Wink

# 4 324
  И аз смятам, че няма какво да научите тука. Ако искаш да промениш семейното си положение трябва да контактуваш с повече хора с подобни на твоите интереси и статус, а не с някакви горди от омъжеността си лели.

# 4 325
Я стига с това пораженическо мислене. На 38 не е късно да намериш партньор, че и дете да родиш. Историята познава много примери. Ничие писание тук не заслужава реване в тоалетната и воала на обреченост. Животът поднася обрати, понякога много сладки и приятни. Горе главата.

# 4 326
улицата, гепваме по един/моя искам да е около 25, спортно тяло, хубав тен, младолик
мога д ати заема един та да ти мине мерака за конкретния подтип
Гаранция че след два часа ще ми звъниш да си го прибера Mr. Green

Животът е прекрасен момичета, недейте така
На тоя си акъл, барабар с трите си деца ако имам финансово спокойствие мъж няма да ми трябва в постоянната му резонна роля
 Ей там някой за това-онова и до там

# 4 327
  • София
 Mr. Green И аз искам "да е около 25, спортно тяло, хубав тен, младолик"  Mr. Green  Hug
Една приятелка живя 4 г. в Германия; като се върна, често й казваха "Ех, защо не хвана някого там", на което тя винаги отговаряше "те по дърветата ли растат, вървя си - и хоп, намерих си момче, хванах го, изтеглих го от клона и си е мой" Laughing

Аз не искам да се омъжвам, а да намеря човека за мене... Критериите ми са нормални, незавишени. Има къде да живея, работя, печеля си парите  Laughing, стигат ми... не че не искам и повече  Laughing
Искам любов. Дружка. Партньор. Да можем да си обсъждаме "Венецианския търговец" и да се гушкаме голи пред пламтящия огън в камината  Simple Smile /споменати в предните страници/.

Търся контакти - и на живо, и онлайн... Регистрирана съм в сайтове за запознанства (от 4 г.), ходя на спийд-дейтинги, ходя и в т. нар. социални клубове.

Старая се да не изпадам в пораженческо мислене и обреченост (точно затова започнах да пиша сега, преди няколко месеца нямах сили и нерви да го направя). Не съм спряла да се надявам да срещна мъж за мене, но реално не смятам, че ще стане...

А за дете: с Хашимото съм, за хормонална стимулация за ин-витро не ставам, щот' и разширени вени имам.... егати битовата романтика изписах  Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 23:14 от rogato_govedo

# 4 328
Цитат
мога д ати заема един та да ти мине мерака за конкретния подтип
Гаранция че след два часа ще ми звъниш да си го прибера
тенкю вери мач Joy, но вече имах един такъв, то и затова аватара ти толкова ме изкефи в една друга тема Wink

# 4 329

Laughing За съжаление или не, житейския опит не е пропорционален на годините  Wink
Айде да пробваме да го изясним това - едва ли на 20 години човек има същия, че и по-голям житейски опит от този на 40 години например. Щото този на 40 е живял под похлупак- еми няма такава история

rogato_govedo, спри да търсиш, наслаждавай се на живота...и ще го срещнеш мъжа

# 4 330
  • София
Говедце, с моето Хашимото съм родила две деца, второто - на 35 години, така че мАни ги тия приказки  Stop В Здравния си имаме тема, ако знаеш колко хашимотски бебета си имаме от майки на всякакви възрасти.
За другото акъл не давам, щото не знам какъв, обаче забрави за тва, че не можеш да имаш деца  Hug

# 4 331
  • София
И аз така с Хашимото - две бройки. Оправданието не става - смени го с друго.  Naughty

# 4 332
  • Tам през Атлантическия океан

Айде да пробваме да го изясним това - едва ли на 20 години човек има същия, че и по-голям житейски опит от този на 40 години например. Щото този на 40 е живял под похлупак- еми няма такава история

rogato_govedo, спри да търсиш, наслаждавай се на живота...и ще го срещнеш мъжа

Колко си категорична  Laughing
нищо де ,това си е твоя гледна точка  Peace

# 4 333
А за дете: с Хашимото съм, за хормонална стимулация за ин-витро не ставам, щот' и разширени вени имам.... егати битовата романтика изписах  Mr. Green

Това кой ти го каза newsm78
На 34 и половина години съм и след две седмици ми предстои тежка стимулация за инвитро. С такива жестоки тромбози съм, и въпреки това изход има. Хепаринова терапия и бебето ще оцелее. Така че това въобще не си го слагай като проблем  Hug

# 4 334

Е, от всички места на които ходиш, не може никой да не проявява интерес към тебе, ясно че няма да е на 25 и с вид на гръцки бог, но на повечето жени съпрузите са си най-обикновени - с коремче, оплешивяващи и с безброй недостатъци.
   Не се отказвай, ще срещнеш някой, ще видиш.

Общи условия

Активация на акаунт