Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 192
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 500
  • София
едно време жените са пийвали малко беладона, за да им се разширят зениците и очите им да станат по-впечатляващи. Разширените зеници показват положителна нагласа към човека отсреща и мъжете се хващат и флиртът върви леко.

# 4 501
  • София
Андариел, ти сериозно ли?  Joy /ме съветваш така де/

# 4 502
  • София
      http://www.youtube.com/watch?v=HpZyeGpA74o& … sp;    

Един  поздрав за всички търсещи. Винаги сме такива .........

# 4 503
  • София
Описано е, има медицински доказателства за зениците, зная го от лекар. Беладоната има леко омайващо действие, дават го и при висока температура. Много токсичен. Използва се в съвсем малки дози в някои лекарства. Разбирра се, никой не тръгва в днешно време да вари корени или да яде цветове и плодове от беладона, защото ще се гътне за отрицателно време. Жените едно време едва ли са били пълни будали,  за тях мъжът с висок ранг да им обърне внимание е било най-сериозното постижение в живота, защото са имали потенциална възможност да се задомят. Колкото до разширените зеници, има такива проучвания правеени в психологията - когато човек се чувства добре с някого, харесва го, изпитва симпатии към него, зениците му сее разширяват. Ние затова се впечатляваме и от котките като им станат зениците кръгли, приемаме го, все едно ни харесват и посягаме да ги погалим.

Намерих линк с описание на билката, просто информативно го давам. Всичко вече е измислено от природата.
http://bilki.bg/index.php?m=1&ws_m=1756

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 22:30 от Andariel

# 4 504
  • Tам през Атлантическия океан
Разширени зеници може да получите и от някои видове нАркОтици  Mr. Green

# 4 505
Разширени зеници може да получите и от някои видове нАркОтици  Mr. Green

Да, но в периода на withdrawal. Морфин и подобни свиват зениците. Атропина ги разширява и както казва Andariel, прави жените "по-красиви", оттам и атропа беладона (Bella Donna), хубава жена.
Ако обаче някой я докара до там, да си разширява зениците, за да го забележи някой, жалко. Не е чудно, че не са се оженили до 35. От друга страна, големите очи са атрактивни за мъжете.

# 4 506
  • София
Да, не е чудно... нали с това започнах: "старите моми" сме грозни, дебели, сбръчкани и зли  Joy

# 4 507
  • София
ще ви се!  Whistling

# 4 508
Да, не е чудно... нали с това започнах: "старите моми" сме грозни, дебели, сбръчкани и зли  Joy

Maцка, наистина ти се ще! По това, което писа, обаче си с готина усмивка, хубавко деколте, с добър хумор, грамотна и интелигентна и не чакаш принца вкъщи по пантофи и пенъоар пред тв, а излизаш на добри места.
Явно е до късмета - до това да си на правилното място и да срещнеш правилния човек.

Помисли за смяна на средата, в която излизаш, временно града или държавата или за отпуска на по-нетипично място, примерно някъде у чужбината. И не си го прави фикс-идея, за да не откачиш.

# 4 509
  • някъде някога
Смяната на средата не винаги помага. Ето аз сега живея в чужбина, и се надявах, че смяната на средата ще ми помогне да срещна подходящия човек.Но поне засега не става така.

Виждам, че пак имам същите проблеми. Та може би по-скоро трябва да се опиташ да откриеш какво те спира.За себе си аз открих отговора и сега се опитвам да променя нещата.

# 4 510
Ама женените никак не помагате, 300 страници и един полезен съвет няма. Я дайте едно практическо ръководство" Х на брой съвета как да си хванем съпруг след 35", ако може и с картинки newsm36
 А ако си говорим сериозно, човек наистина трябва да разбере какво го спира да се обвърже, иначе и сто сватовника няма да успеят да го оженят.

# 4 511
Хайде сега женени-неженени! Ние просто внасяме различни аспекти по темата, и то с добро!

Полаана, нека да е лято, обобщението е правилно - насила хубост не става; ако нещата са осъзнати, може да се работи по тях. Пожелавам ви да прилагате скоро резултати от прозренията си, момичета!

Колкото до липсващия полезен съвет в 300те стр. на темата - ми то рецепта няма... какъв съвет, какво ръководство..?

# 4 512
  • София
Е така де, така  Simple Smile Всички споделяме собствения си опит със щипка хумор  Sunglasses
Никой не чака рецепта и ръководство насериозно... Laughing
Ида, благодаря за чудесните думи   bouquet

# 4 513
Годините са години,опитът обаче не се следва непременно от тях,а понякога е въпреки тях.

Айде пробвай пак. Опит по дефиниция е "Съвкупност от практически усвоени знания и умения".

По твоята логика едно дете на 5 години ще има по-голям/богат жизнен опит от индивид на 50 например. Понякога наистина си служите с понятията без да се замислите.

Интересно ми е според твоята теория, какво повече е усвоило едно същество на 20 години от това на 40. Дори ако сравняваме нещата за един и същи индивид. Нормално е с течение на годините да обогати опита си. То и за това се казва жизнен де

Ако ти никога не си си чупила крака на 50,а аз на 20 съм го чупила 2 пъти, кой има повече опит ?
Ако ти на 40 никога не си правила аборт,а аз на 30 съм направила 2 , кой има повече опит ?

Ако едно дете на 10 години се изгори на една печка,а ти никога не си се изгаряла ?

Усвоените знания и умения се добиват чрез преживени неща,а не чрез натрупване на години.

# 4 514
ако ти на 30 имаш два аборта, определено ти липсва опит...
Не е нужно да се опариш, за да знаеш че печката е гореща.
Само глупаците се учат от собствените си грешки, умните се учат от грешките на другите

Общи условия

Активация на акаунт