Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 394
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 485
Еми rogato_gvedo ти значи си звездата на форума.  Simple Smile Аз съм си мислила че понякога причината е неходенето по клубове и на места където можеш да се запознаеш с някой готин. Да призная, че и аз не съм експерт в тази област. Но както каза другата съфорумка, някои биха приели още първото предложение (на колегата ку ку).  Laughing

Йе първата на страница 300!!! Дано да е за късмет!

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 14:02 от Палмичка

# 4 486
  • София
 Mr. Green
Сега, да сме сериозни - подчертах, че с колегата се познавахме няма и 2 месеца. Не сме били даже гаджета.
Човек, който ме познава, изключително би се забавлявал с никнейма ми... щот' не би могъл да го върже с мене  Joy

# 4 487
Стигнахме заветните 300! Поздравления на всички писали в темата!

# 4 488
  • I want it all and I want it now.
Важното е човек да не се отказва. И да продължава да търси и ще намери. Моя приятелка успя и тя след 38г да си намери човека до себе си. Сега вече на 40г. и си има и дете.  Peace Намериха се на една екскурзия в чужбина.  Peace Няма да се отказвате.  Wink

# 4 489
Подкрепям, да не спираш да търсиш, но и да не търсиш втренчено!

Ще си позволя да преведа тази поговорка:

Всеки край е щастлив. Ако не си щастлив, значи все още не е дошъл края!

# 4 490
О, 300 страници. Да я украся и аз Peace

# 4 491
Wallis Simpson,точно мисъл като поговорката ти ми трябваше  bouquet

# 4 492
Питате се защо при вас идва коня вместо принца?
Може да е защото вие сте кобили, а не принцеси!

# 4 493

rogato_govedo , ти замисляла ли си се всъщност каква е истинската причина за това НИКОГА  да не си успяла да създадеш връзка с мъж ? Причината в никакъв случай не е външността. Имаш ли някакъв проблем с общуването с отсрещния пол ?

Защото едно е да не си се задомил на 35 но съвсем друго никога до 35 да не си успял да създадеш връзка. И външният вид изобщо няма общо с причините за това.

# 4 494
  • София
Мислила съм и мисля върху проблемите си, все пак имам ум в главата си и не ям доматите с колците,  сегашното ми положение е резултат от комплексни причини.
Да, имам проблем с общуването с хора, не само от мъжки пол  Laughing
Ще ми се само да припомня началото на постовете си: липса на мъже, които да ми обърнат внимание. То все пак проблемите с общуването с мъже се изявяват при наличието на мъже, с които общуваш, нал' тъй  Peace

# 4 495
  • София
Мислила съм и мисля върху проблемите си, все пак имам ум в главата си и не ям доматите с колците,  сегашното ми положение е резултат от комплексни причини.
Да, имам проблем с общуването с хора, не само от мъжки пол  Laughing
Ще ми се само да припомня началото на постовете си: липса на мъже, които да ми обърнат внимание. То все пак проблемите с общуването с мъже се изявяват при наличието на мъже, с които общуваш, нал' тъй  Peace

Ами обърни им ти внимание, за да те забележат.  Mr. Green

# 4 496
  • Sofia
Проблемите пред теб са в самата теб, отпусни се. Може и с външна намеса   Mr. Green

smile3546Wine Glassnewsm39 опции колкото щеш....

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 18:32 от Горгона Медуза

# 4 497
  • София
Не съм напрегната; не ми е фикс-идея; не гледам мъжете като потенциални съпрузи; ефектът от моето обръщане на внимание е нулев  Laughing /сборен отговор на няколко предни поста.../

О, Естел, благодаря за подсещането - може би е време да ходя да се подкова и да ми вържат пискюли... Joy

# 4 498
  • София
Не съм напрегната; не ми е фикс-идея; не гледам мъжете като потенциални съпрузи; ефектът от моето обръщане на внимание е нулев  Laughing /сборен отговор на няколко предни поста.../

О, Естел, благодаря за подсещането - може би е време да ходя да се подкова и да ми вържат пискюли... Joy

Нещо от това, което пишеш, просто не е истина. Дори и да не гледаш на мъжете като на потенциални съпрузи, ако го мислиш - това чувство се излъчва и не можеш да го скриеш. А такова чувство плаши. Напрегнат е всеки, когато се среща с някого и очаква нещо. Само когато не очакваш нищо, тогава можеш да си спокоен. А натрапчивото обръщане на внимание няма ефект.

# 4 499
  • София
Не, Надя, не го мисля и не очаквам нищо специално при среща с мъже.
Не говоря за натрапчиво обръщане на внимание (изненадана съм, че го споменаваш). Просто казах, че обръщането на внимание от моя страна - както ти ме посъветва - няма ефект.

Общи условия

Активация на акаунт