Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 412
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 470
Не се измъквай от въпроса.  Mr. Green За Северна Корея пари не ти трябват - само за билет. Защо не действаш?

Аз на Бимбата му препоръчвам Виетнам - и там го има това което иска - Социализъм.
Но е в пъти по-хубаво от Северна Корея.
Във Виетнам често ходя на командировки- Там като видят, бял мъж, прошарена коса, строен - така демек приличащ на американец - да тикажа по  10 -15 го преследват да се женят за него.......защото ще ги изведе от "хубавата социална страна" и ще ги отведе в "лошия гнил запад"  Hug

# 4 471
  • Tам през Атлантическия океан
Ти спретна  холивудски сценарий направо    Wink

п.п. често американци се женят/запознават чрез интернет  за азиатки , рускини тоже но те им разказват играта мн. са амбициозни, което няма лошо де .

# 4 472
Ти спретна  холивудски сценарий направо    Wink

п.п. често американци се женят/запознават чрез интернет  за азиатки , рускини тоже но те им разказват играта мн. са амбициозни, което няма лошо де .

Знам от 6 брака 3 успяват 3 не(напускат те след около 3 години  Wink) Така казват приятелите ми американци - колко е вярно - нямам си идея, сега ще дойде моето обичано Титинче да даде статистика.  Heart Eyes  bouquet bowuu

# 4 473
Липсвам ли ти  Mr. Green хем ме търсиш хем после ме обвиняваш в незнам си какво отношение ( не ми се връща да ти търся точните думи)

# 4 474
Липсвам ли ти  Mr. Green хем ме търсиш хем после ме обвиняваш в незнам си какво отношение ( не ми се връща да ти търся точните думи)

Ти се майтапиш, ама туко виж се преместя в Тексъс  Hug
Винаги съм харесвал Тексас и на всеки 6-7 месеца гледам да по посещавам - Далас и Сан Антонио.
Пък и съм каубойс фен.  bowuu  bouquet

# 4 475
  • Tам през Атлантическия океан
Californian  Simple Smile с браковете с чужденци е така  Wink не са лъжица  за всяка уста  Rolling Eyes

# 4 476
Bimble, социализмът продължава да живее в няколко държави по света. Какво те спира да се преселиш в Северна Корея?

"Жизненият стандарт и качеството на живота са по-ниски от средните за света. Например, България има по-нисък Индекс на човешко развитие (0,840) от все още социалистическата Куба (0,863). Стандартът на живот от 25-то място в света през 1988 година, България заема 77-мо 21 години по-късно.":
http://bg.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1% … amp;oldid=4681337

Откакто си купихте коли от автомобилните гробища на Европа, забравихте че живеете в най-бедната страна на Европа и най-бедната от бившите и настоящите комунистически страни по света.

# 4 477
  • София
... относно пърхането с мигли и походката: не всеки има данни за походка и не всеки - прелъстителен поглед.
Аз също предпочитам да ме оценяват и избират според "пълнежа", а не защото имам хубава усмивка и големи цици  Mr. Green

Ох, Polanaa, сега ти дочетох целия пост  Simple Smile - имала съм 2 предложения за брак: едното от колега, с който работихме заедно 2 месеца и беше леееекко като да не е в час  Laughing, а второто пак от колега - твърд гей  Joy

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 12:50 от rogato_govedo

# 4 478
Е колко хора писали докато аз успея. То целия форум тук ще кажеш че всички сме над 35 и ни лук яли ни лук мирисали  Whistling
Исках да те питам `rogato_govedo (защо се кръсти така) как изглеждаш. Разкажи повече за теб че ми стана интересно. Ако си от снимката която вчера се виждаше със Шрек не си толкова зле. Може би си имала партньор нали?

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 12:58 от Палмичка

# 4 479
- имала съм 2 предложения за брак: едното от колега, с който работихме заедно 2 месеца и беше леееекко като да не е в час  Laughing, а второто пак от колега - твърд гей  Joy
Ами ти тогава биеш по брои предложения за брак. Повечето жени просто приемат това на първия мъж- които леееко не е в час  Mr. Green

# 4 480
  • София
Палмичке, изглеждам точно като на Шрек жена му - дебелшка и непривлекателна  Mr. Green
Рогато говедо се кръстих, защото ми беше писнало да гледам захаросани никнейми. А и така давам представа за характера си  Joy Както казва един познат "аз идеи нямам, но много обичам, когато някой има такава, аз да опонирам"  hahaha
Не съм имала партньор.

# 4 481
  Значи, трябва да си намериш някой като Шрек - да те вижда като принцеса.
 Не ти ли прави впечатление, че има сума ти дебелшки, които са се омъжили още като студентки? Проблема  е по вероятно да е, ако си много опърничава. Съфорумката по-нагоре беше права - решаващо е излъчването, а привлекателното женско излъчване е позитивно, мило и доброжелателно.

# 4 482
  • София
 Joy Iris04, мислиш ли, че го нямам това излъчване? Имам го. И?  Joy

# 4 483
Joy Iris04, мислиш ли, че го нямам това излъчване? Имам го. И?  Joy
Не си срещнала човека и внимавай да не е "рогато говедо".
По- добре "укротяване на опърничавата".

# 4 484
  То няма много избор, малко са мъжете просто за тая възрастова група. Ето, съфорумникът от Калифорния каза, че там били в изобилие, вземи някой адрес от него.

Общи условия

Активация на акаунт