Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 143
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 515
  • София
ако ти на 30 имаш два аборта, определено ти липсва опит...
Не е нужно да се опариш, за да знаеш че печката е гореща.
Само глупаците се учат от собствените си грешки, умните се учат от грешките на другите

newsm10 newsm10 Но все пак всеки допуска грешки!

# 4 516
Зависи опит в какво.

Когато си имала два аборта, имаш опит в процедурите около уреждането им, имаш опит в справянето с психологическите и физическите аспекти на аборта. Колкото и да четеш, ако не си минал през това, на каквато и възраст да си, не знаеш какво е. Важи за всичко, абортът е само пример.

Същото и за печката, и за чупенето на крак и т.н. Да, има неща, в които е по-добре да нямаш опит, защото струва твърде скъпо. Но нека не размахваме пръсти, защото колкото и контрол да упражняваме над живота си, колкото и умни и организирани да сме, не знаем какво може да ни изненада.

Факт е, че "не си ми на годините, за да..." е последният и най-силен аргумент на дядо ми.  Mr. Green Е, и той не е на моите. И определено не би се справил в нещата, в които аз го бия с опит. А такива има много. 

# 4 517
Само глупаците се учат от собствените си грешки, умните се учат от грешките на другите
Piny, нищо лично, но това е голяма глупост. Все едно ми казваш, че има безгрешни хора. Crazy

# 4 518
За някои неща не е нужен опит, за да знае човек как ще приключат, при други опитът играе роля. Примерно при общуването с хора, готвенето и т.н. - с опит се “усъвършенстваме“ в тях. При трети неща опитът идва в крачка - битка с бюрокрациите, уреждане на едно-друго и така.

А за грешките - независимо какви, но някои от тях трябва да си ги допуснем сами  ooooh! Всеки си има своите си уроци.

# 4 519
Глупости на търкалета драга,Пини !

Примерите са простички - но става дума за всяко едно нещо в живота.
Безгрешни хора няма,а тези,които не правят грешки според мен са по-големите глупаци от онези,които правят грешки и се учат от тях.

Ако си толкова предпазлив,че не правиш нищо за да не правиш грешки и чакаш да се научиш от грешките на другите - едва ли някога ще научиш нещо.

Хората са казали ,,Не питай старило,питай патило,, - и това не е случайно.

# 4 520
  • София
Ама женените никак не помагате, 300 страници и един полезен съвет няма. Я дайте едно практическо ръководство" Х на брой съвета как да си хванем съпруг след 35", ако може и с картинки newsm36
 А ако си говорим сериозно, човек наистина трябва да разбере какво го спира да се обвърже, иначе и сто сватовника няма да успеят да го оженят.

е, че ние сме се женили на младди години, някъде към двайсетте и нещо, а не с десет отгоре! И мъжете са различни на 35, не само жените! Практически съвет може да ви даде жена, която се е омъжила на тази възраст, а не такава, дето на 35 вече си хваща любовник като паралелна писта! А завъждането на любовник от омъжена жена е друга бира.

# 4 521
Ако на на 30 години имаш два аборта скъпа, значи въобще не си се поучила от грешките си значи житейския ти опит куца.

# 4 522
аз вече нямам свободни приятелки, всичките ми се омъжиха около 25-27 години. не познавам лично жена, несемейна и на 35 години, но не мисля, че е нещо странно.
но може би има някаква причина все пак, толкова години и нито един мъж за семейство.

п.п. не съм чела темата и може изобщо да не съм по същество, сега ще се върна да я прегледам.

# 4 523
  • Tам през Атлантическия океан
Значи, ако имаш 2 деца от рзлични мъже (т.е. не си правила аборт)  но не е потръгнало с тях  Sunglasses Житейския  опит не  куца а ?  Mr. Green
Отчел си се биологично  Sunglasses

аз вече нямам свободни приятелки, всичките ми се омъжиха около 25-27 години. не познавам лично жена, несемейна и на 35 години, но не мисля, че е нещо странно.
но може би има някаква причина все пак, толкова години и нито един мъж за семейство.

Познавам повече от една жена така , живели на семейни начала и с течение на обстоятелства и т.н. причини след дългата връзка се разделят и оп сами на 30 и +  Rolling Eyes

# 4 524
Значи, ако имаш 2 деца от рзлични мъже (т.е. не си правила аборт)  но не е потръгнало с тях  Sunglasses Житейския  опит не  куца а ?  Mr. Green
Отчел си се биологично  Sunglasses

Естественно, че куца. То теорията, че разбираш че един мъж ти ще е баща на децата ти от първата среща води до такива резултати

# 4 525
  • Колибите
"Стига простотии бе, тате!"

'Начи - неомъжените / без връзка жени са е@ати тъпите парчета.
Второ 'начи - тези без деца са още по-e@ти тъпите парчета.

Пу-у-у, писнахте ми и на .... Sad.

Вие обвързаните и с деца сте най-умните и най-щастливите.

# 4 526
  • София
Какво ти ставва, Розмариня?  Shocked

# 4 527
"Стига простотии бе, тате!"

'Начи - неомъжените / без връзка жени са е@ати тъпите парчета.
Второ 'начи - тези без деца са още по-e@ти тъпите парчета.

Пу-у-у, писнахте ми и на .... Sad.

Вие обвързаните и с деца сте най-умните и най-щастливите.

Аз също съм на мнение - че нещо им куца на необвързаните жени живеещи в България над 30.
Изключвам жените - дето са имали дълги връзки и накрая мъжа не е искал да се обвързва- или са попадали само на мъже дето не искат да се обвързват.

Има доста такива жени над 30 в България - които са с отвратителен характер - и искат да се борят - кариера, пари и т.н...та те не са нормални жени за мен. Embarassed

# 4 528
  • Колибите
Калифорниец,  препоръчвам ти да изпиеш шише рициново масло. Специално при теб ще помогне. Щото имаш много тежък умствен запек. Много тежък.

Предполажение за запека -

- малка пишка и тежки комплекси;
- малка пишка и тежки компелкси, ти наистина си в Калифорния и никоя уважаваща себе си мексиканка не ти пуска. даже и неуважаващите се и те не ти пускат;
- правиш си ташак със скромните бг-мама потребителки;
-правиш си социален и психологичен експеримент с реакциите на споменатите в предходната подточка.

# 4 529
Снощи необвързаните над 35 в България не бяха ли манна небесна за самотните програмисти в Силиконовата долина?  newsm78 Или аз бъркам нещо, все пак съм под 30 и нямам достатъчно житейски опит.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт