Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 787
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 725
  • Варна
Някои хора и на 15г притежават класа. Недейте така. Ако не сте ги срещали лично, не значи, че не съществуват.

# 4 726
  • Лутаща се
Богиня, познавам само едно такова дете. Вече е 20 годишна и за съжаление при нея важи принципа, че хубавите ябълки ги ядат свинете.

Bimble, защо вмъкна политика? Точно тук си признавам, че ми е слабо място.
В съвременна "демократична" България "елитът" е приблизително в равно процентно съотношение от изброените от теб: хомосексуалисти, бивши престъпници, комунисти.
За евреи не знам. Тях не ги причислввам към конкретна политическа групировка, те са си нация.

# 4 727
Скарлет, затова казвам, че явно наричаме класа различни неща.
Конкретно за мен - не мисля, че класата ми се е променяла. Каквато е била на 15, такава е и днес. Може да знам и умея много повече, да съм преживяла много повече и това да ме е доразвило, но аз не наричам това класа.
Класата е начин на мислене, поведение, отношение към себе си и към света. Основите на всички тези неща се възпитават още в детските години, колкото и да ги дообработваме после.  

# 4 728
  • Лутаща се
Nickkie, всеки си върви по своя си път.
При мен нещата се стекоха по различен начин. Отношението към себе си и към света го доразвих преди около 10 години.
На 30 години бях "лелка", сега съм жена.
Определено точно опитът и ударите на живота спомогнаха за промяната.

# 4 729
Не мисля, че на 30 жените са лелки. Аз съм на 30 и се чувствам още млад. Пък и като съм с детето, ме бъркат за неин батко много често Mr. Green така, че да не обиждаме тази цифра Mr. Green

# 4 730
Скарлет, затова казвам, че явно наричаме класа различни неща.
Конкретно за мен - не мисля, че класата ми се е променяла. Каквато е била на 15, такава е и днес. Може да знам и умея много повече, да съм преживяла много повече и това да ме е доразвило, но аз не наричам това класа.
Класата е начин на мислене, поведение, отношение към себе си и към света. Основите на всички тези неща се възпитават още в детските години, колкото и да ги дообработваме после.  

Класата в обществото се променя много трудно да ти кажа......навсякъде..........много е важно какви са родителите ти........

# 4 731
  • Лутаща се
2pac, говорех за себе си, не правех обобщения.
Ако можеше да ме видиш на снимките ми от преди 10 години и сега- определено би бил изненадан.

# 4 732
Не мисля, че на 30 жените са лелки. Аз съм на 30 и се чувствам още млад. Пък и като съм с детето, ме бъркат за неин батко много често Mr. Green така, че да не обиждаме тази цифра Mr. Green

Има жени които на 40 не изглеждат като лелки има такива които на 30 си изглеждат като лелки......същото е и с мъжете.
Аз на 25 изглеждах като 35 годишен а сега на 30 съвсем спокойно биха ми дали 40так.
 Mr. Green

# 4 733
Знам, просто още ми е странно, че не съм на 2 и...  Joy Joy Joy, а се радвам, че още непознатите ми викат момче, защото поне изглеждам с 5-6 години под възрастта си. Пък на акъл съм още по млад Joy Joy Joy Joy Е поне за някой неща съм сериозен и с принципи и едното е любовта, а най важното детето. Батко или татко тя знае най-добре.

# 4 734
Знам, просто още ми е странно, че не съм на 2 и...  Joy Joy Joy, а се радвам, че още непознатите ми викат момче, защото поне изглеждам с 5-6 години под възрастта си. Пък на акъл съм още по млад Joy Joy Joy Joy Е поне за някой неща съм сериозен и с принципи и едното е любовта, а най важното детето. Батко или татко тя знае най-добре.

Супер си си, аз лично ти завиждам......винаги съм искал да съм млад татко, няма да е в този живот.
Та и аз като баща ми ще съм баща на възраст 40-50 години.......
Всеки иска това което няма......и в другия двор тревата винаги е по-зелена нали знаеш.   bouquet

# 4 735
Абе най важно е да си татко, пък дали млад или не, да имаш сили да тичаш след него пък другото е без значение. Е успех, и дано по скоро се видиш с дете, щом го желаеш.

# 4 736
.винаги съм искал да съм млад татко, няма да е в този живот.

Много лесно можеш да станеш татко. Даже не ти трябва и да се жениш за това. 54% от новородените деца в България са извънбрачни, с което България е европейски (ако на и световен) шампион.

# 4 737
Ако можех да се върна с 4 и половина години на зад + още 9 месеца, бих променил само едно. Пак ще си я създам, и щях да зарежа само бившата ми. Идеята е, че не бих променил шанса да я имам, но бих променил това, че нямаше да съм с тази жена.

# 4 738
.винаги съм искал да съм млад татко, няма да е в този живот.

Много лесно можеш да станеш татко. Даже не ти трябва и да се жениш за това. 54% от новородените деца в България са извънбрачни, с което България е европейски (ако на и световен) шампион.

Плана ми не включва да съм в България поне до към 33-35......така че, няма как в този живот да съм млад татко......пък тук не ща да съм татко, че ако не попадна на правилната жена - не фамилията ами.....всичко ще ме разкатаят, та ще стигна до самоубийство сигурно, всичко за което съм се трудил ще ми вземат......не обичам да рискувам просто - а за мен от мъжка гледна точка брак и деца в щатите са си риск.......както бих казал в България брак и деца са си мъничък риск за жената.......ако не попадне недай си боже на правилния мъж - ще се обърне с 2 деца на 35-40 и с 200-300лв издръжка........и ако не е много борбена и упорита жена(каквито са доста от Българките де, много свестни жени)....ще и се стъжни положението.

# 4 739
  • Лутаща се
Или ще остане с бащата на децата си, ще го търпи и ще "носи" на гърба си.
За съжаление това е орисията на много жени в БГ

Аз си лягам, че утре съм на работа. Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт