Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 430
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 875

Според мен 35-40годишните имат шанс или с не толкова качествените мъже между 30-40 или с качествени мъже но над 40, или пък качествени но разведени 30-50годишни.

.....................
 има ли много предлагане на 28-30годишни жени дето искат семейство и деца защо един 35 годишен мъж да не си вземе по-добре изглеждащата 28-30 годишна.
Която най-вероятно е доста по-добре изглеждаща от 35-38годишната?
Eстествено ако е добре изглеждаща 35-38 годишна проблеми няма с мъже от 18 та до 70 години но не е там въпроса.........при равни други условия.....ще предпочетат мъжете по-младото агънце.....

Предлагам всичко това да го представиш в графичен вид, мъжете по абсциса, жените по ордината. А ако усложниш качества и възраст с втора вплетена графика търсене-предлагане, можеш да изведеш и някаква формула на идеалната връзка Simple Smile После ще се усъвършенства с още елементи - кърмени, некърмени, например, местожителство и така примерно накрая извеждаш нещо като "кърмен 53годишен от селски район идеален за 41годишна некърмена от селски район" и така нататък. Сайт и готово.

Няма да те разбере, не се хаби. Няма капацитет.

# 4 876
Жена на 39 не е престаряла, но не можете да упреквате българина за мисленето му. Култът към младостта е повсеместен и всепроникващ.

# 4 877
Да бе, култ към младостта.
Предпочитат младите и защото са по-глупави, най-общо, тепърва се развиват,
доказват, трупат опит и увереност.
Друго си е да посветиш в тънкостите на живота едно младо момиче,
друго е да се напънеш да впечатлиш и задържиш зряла жена, която знае повече от теб.
Той да пори вълните, пък тя да го следва (това по калифорнийския звяр)   Confused

# 4 878
  • София
И за какво им е да впечатляват зряла жена? Младостта има предимство по подразбиране.
Аз не искам да зная повече от мъжа до мен. Ако е така, за какво ми е, аз деца си имам да зная повече от тях и да ги уча! Мерси, нямам никаква нужда да съм тренировъчен лагер за един мъж!

# 4 879
  • София
И за какво им е да впечатляват зряла жена? Младостта има предимство по подразбиране.
Аз не искам да зная повече от мъжа до мен. Ако е така, за какво ми е, аз деца си имам да зная повече от тях и да ги уча! Мерси, нямам никаква нужда да съм тренировъчен лагер за един мъж!

Айде пак  ooooh! ooooh!
Анди, говорим за жени, които на 35 са сингъл и не могат да си намерят мъж, защото въпросните предпочитат млади глупачки. Какво общо има това, което ти (35г-омъжена-с-две-деца) мислиш и искаш?
Това ужасно отношение "която не се е оженила млада е гола вода, горката, пропиляла си е живота, след 25 няма кой да я погледне, за 35 да не говорим, ох, да плюя в пазва, че рано ме взеха и деца наплодих" е толкова себично и обидно, че нямам думи.
Не се ли усещате малко поне, мъъъничко, че извън собствените ви приказки има и жени, които не са имали късмета да се намерят с някого и тези писания са гадни и обидни за тях.

# 4 880
  • София

Айде пак  ooooh! ooooh!
Анди, говорим за жени, които на 35 са сингъл и не могат да си намерят мъж, защото въпросните предпочитат млади глупачки. Какво общо има това, което ти (35г-омъжена-с-две-деца) мислиш и искаш?
Това ужасно отношение "която не се е оженила млада е гола вода, горката, пропиляла си е живота, след 25 няма кой да я погледне, за 35 да не говорим, ох, да плюя в пазва, че рано ме взеха и деца наплодих" е толкова себично и обидно, че нямам думи.
Не се ли усещате малко поне, мъъъничко, че извън собствените ви приказки има и жени, които не са имали късмета да се намерят с някого и тези писания са гадни и обидни за тях.

newsm81 newsm81 Намирисва ми на рунд 2

# 4 881
  • София
Някъде да съм намеквала подобно нещо? Не съм! Ако съм на 35+ и неомъжена, не бих се занимавала с някой младок, освен за секс. Най-малкото мъжът, който ще ми е интересен, ще е около моята възраст и бих очаквала от него да се държи като зрял мъж и аз да мога да разчитам на него, а не да го мъкна на гърба си житейски и емоционално, защото рискувам като се понаучи на мен, и си стъпи на краката, да реши да продължи пътя си без мен, а с някоя младичка, 25-годишна мацка, пред която да се прави на велик и да я закриля. Демек, на едно ниво да сме, и тук не говоря за пари. Ако искам аз да закрилям някого, бих си родила дете, а не бих се омъжила за някой по-млад от мен.

# 4 882
  • Galaxy 13197853088
Не всички млади жени са глупачки.

# 4 883
  • София
ако това е реплика към мен, не съм писала, че младите жени са глупачки. Просто в един момент един млад мъж иска да се доказва пред млада жена, защото тя най-вероятно ще е по-неопитна от него. Една зряла жена има твърде много опит според мен, и от това се възползват младите мъже, да черпят от нейния опит, да се учат, за да могат да се доказват пред по-неопитните.

# 4 884
  • Galaxy 13197853088
Какви доказвания?
Какви пет лева ....
Бъркаш нещо.

# 4 885
  • София
да, бе, да, бъркам! Мъжете са като пауни, обичат да се перчат, да демострират колко много могат, знаят и имат, а каква по-добра възможност от някое младо момиче (момичетата и без това имат склонност да са нечии фенки). На зрялата жена какво ще и покаже като можене, освен в секса? Е, освен ако не са се изродили в слабохарактерни женчовци, които имат нужда от майка да ги отглежда.

# 4 886
  • Galaxy 13197853088
Интересни наблюдения имаш. Но не се покриват с моите, така че грешиш.

# 4 887
  • София
що пък, аз да греша!  Crossing Arms Да ти е хрумвало, че може ти да грешиш? Май не. Ако е така, това потвърждава тезата ми, че мъжете си умират да се показват и доказват пред жените. Но в същото време не обичат и твърде много да се доказват. Само колкото е нужно, и при сравнително лесна плячка. Което ме подсеща за онази приказка, в която се твърди, че кокошката бягала от петела, ама постоянно се обръщала, за да види той къде е, че да не бяга твърде бързо, а той да се измори и да се откаже.  Wink

# 4 888
Анди е права. Всички мъже си търсят младо и глупаво, че по-лесно се връзва.
Я на мен сега да дойде да ми се перчи някое младо петле! Отсвирвам го, барабар с младежките му пъпки и мъхчето вместо брада, веднага. Joy
Обаче, ако дойде един батко 40+, с тънък флирт, да ми покаже нежност и мъжкарство - мммммм... Crazy

# 4 889
  • Galaxy 13197853088
Вярвай си Simple Smile
Но тъпичките момичета и момчета са процентно точно толкова колкото и тъпичките зрели мъже и
жени.И натиквайки ги в някакви формули с впечатляване и доказване спрямо годините е дивотия.

Общи условия

Активация на акаунт