Според мен 35-40годишните имат шанс или с не толкова качествените мъже между 30-40 или с качествени мъже но над 40, или пък качествени но разведени 30-50годишни.
.....................
има ли много предлагане на 28-30годишни жени дето искат семейство и деца защо един 35 годишен мъж да не си вземе по-добре изглеждащата 28-30 годишна.
Която най-вероятно е доста по-добре изглеждаща от 35-38годишната?
Eстествено ако е добре изглеждаща 35-38 годишна проблеми няма с мъже от 18 та до 70 години но не е там въпроса.........при равни други условия.....ще предпочетат мъжете по-младото агънце.....
Предлагам всичко това да го представиш в графичен вид, мъжете по абсциса, жените по ордината. А ако усложниш качества и възраст с втора вплетена графика търсене-предлагане, можеш да изведеш и някаква формула на идеалната връзка
После ще се усъвършенства с още елементи - кърмени, некърмени, например, местожителство и така примерно накрая извеждаш нещо като "кърмен 53годишен от селски район идеален за 41годишна некърмена от селски район" и така нататък. Сайт и готово. Няма да те разбере, не се хаби. Няма капацитет.
Да ти е хрумвало, че може ти да грешиш? Май не. Ако е така, това потвърждава тезата ми, че мъжете си умират да се показват и доказват пред жените. Но в същото време не обичат и твърде много да се доказват. Само колкото е нужно, и при сравнително лесна плячка. Което ме подсеща за онази приказка, в която се твърди, че кокошката бягала от петела, ама постоянно се обръщала, за да види той къде е, че да не бяга твърде бързо, а той да се измори и да се откаже.