Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 251
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 890
  • София
на младите им е простена тъпотата, защото обичайно е неопитност. На тях това им е чар. Обаче за зрял мъж и зряла жена е трагично.

# 4 891
  • Galaxy 13197853088
Знаеш ли какво е емоция?

# 4 892
Годините тук нямат никакво значение.
Значение има кой какво търси и какво намира.
Който иска тъпичка - си намира тъпичка,който иска умничка си взема умничка.  Wink

# 4 893
Ох, айде сега, младите и тъпички станаха  ooooh!
Гроздето май е кисело  Whistling
Напредналата възраст сама по себе си не е гаранция за блестящ ум и превъзходство над младите (видиш ли те може да са млади и хубави, ама пък са тъпи). Така де, трябва да има справедливост на този свят  Naughty

# 4 894
  • Насред хаоса
Мисля, че Анди има предвид не тъпотата в прякото й значение, защото, погледнато от този ъгъл, в определението за нея влизат и млади, и зрели, и дърти, та и престарели. Според мен неопитността и непознаването на хората и живота на младини създават условия за много по-лесно придобиване на плячката, така да се каже. Не може да се сравнява опитът на 20 и този на 30+.

# 4 895
  • Galaxy 13197853088
Какво е придобиване на плячката ?

# 4 896
  • Насред хаоса
 Laughing Добре де, спечелване на човека. Макар че не ми се вярва повечето от мъжете на средна възраст да гледат на момиче, с 20 години по-малко от тях, като на човек, с когото държат да се обвържат примерно. Особено пък като се има предвид, че повечето са семейни. Е, има и изключения, но ...

# 4 897
  • София
Laughing Добре де, спечелване на човека. Макар че не ми се вярва повечето от мъжете на средна възраст да гледат на момиче, с 20 години по-малко от тях, като на човек, с когото държат да се обвържат примерно. Особено пък като се има предвид, че повечето са семейни. Е, има и изключения, но ...

Мъжете на средна възраст гледат на 20 години по-малките от тях като на човек, от който могат да се възползват. По същия начин гледат по-младите мъже на каките.

# 4 898
Поправете ме ако греша, но темата не е как 35 годишните да се оженят/омъжат за по-млади от тях, нали?
Ако спрете да намесвате 25 годишните момичета и момчета, дискусията ще
 стане по-смислена. Ясно е че, някои хора ще предпочетат по-младите. Е, и какво от това? Да са живи и здрави и успех в живота (както казваше един сървайвър  Mr. Green)

В живота не е важно какво търсим, а какво намираме!!! Истина е също така, че колкото й да се напъваш, не можеш да вземеш това, което не ти се полага (не е твое по дифолт).

Не започвайте старите песни на нов глас - видя се, че за 300 страници нито една не падна по гръб, колкото и да се надцакваме  Mr. Green Ай стига вече!

Дайте малко полезни неща в темата - например, кои сайтове за запознанства са качествени, кои места привличат по-зряла аудитория (заведения, клубове, и т.н.), нови и интересни начини да се разширява социалната мрежа на 35 годишните  и т.н. Поне някой ако се излъже да чете тука, да намери нещо конкретно.

# 4 899
Не всички млади жени са глупачки.
Heart Eyes

Андариел, младите жени, които хипотетично ще привлекат вниманието на субекта Х, се радват на предостатъчен интерес и не се впечатляват лесно.

# 4 900

Ако спрете да намесвате 25 годишните момичета и момчета, дискусията ще
 стане по-смислена.

Не можем да ги изключим от дискусията, защото са потенциални съпернички на 35-годишните за Фниманието на мъжете  Crazy
Т.е. и те са нейде там в схемата. И не са маловажен елемент от нея

# 4 901
25 годишните търсят 40 годишни, според теб? Така ли?

# 4 902
Бъдете спокойни, един 36 годишен ми казваше, че съм му абсолютно безинтересна за друго освен секс. Laughing И че нямало начин на 27-8 да привлека мъж над 36, защото те не се интересували от такива като мен. Така че явно има и мъже, за които докато сме под 30, сме безинтересни Simple Smile
Кафеин, 40 не, но 33-35. Но аз като цяло винаги съм харесвала по-големи от мен мъже. Тези на моята възраст винаги са ми били ужасно недостатъчно сериозни. Като по чудо сега съм с някого на моята възраст, достатъчно осъзнат за сериозна връзка.

# 4 903

Няма значение какво търсят. Не може да се обобщава какво търсят ВСИЧКИ 25 годишни. Някои търсят млади, някои търсят по-улегнали.
Факт е, че и те са "на пазара" и съответно не могат да се изключват от дискусията, защото са конкуренция за 35-годишните незадомени жени.
И аз като Еовин винаги съм предпочитала по-големи мъже

# 4 904

И аз като Еовин винаги съм предпочитала по-големи мъже

Бройте ме и мен. Връзките ми са били с поне 10 години по-големи мъже. В момента съм на 24 и един 40-годишен мъж би ме устройвал чудесно, тъкмо вече ще има деца и ще се е развел, съответно няма да настоява за женитба като по-младите.

Общи условия

Активация на акаунт