Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 000
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 040

А иначе какъв беше въпроса.  bouquet

Ми отговора е кратък.....за България
Ако си мъж - по-не е трудно, ако си жена е по-трудничко.

Ако си мъж - трябва да полагаш усилия да си богат. Ако си жена - да си красива.

Няма нищо невъзможно.  bouquet

# 5 041
Ето го
Нямам си идея, още нямам дъщеря - майка й да и мисли за отглеждането.
Аз съм по осигуряването на къщата, колита, парите за колежа и т.н
За възпитание не ме бива, където някъде не ме бива - жената ще ме допълва.
Тоест бащинството ти ще се състои от малко сперма и доста пари, така ли?
По пътя на тая логика майката ще е единствения родител - действащ.
Или не разбрах нещо?

П.П. Тогава майката ще е по на сметка да е разведена, не мислиш ли? Ще ѝ останат парите, които ще даваш, но няма да ти пере чорапите /образно казано/.

Титина, благодаря ти!  Simple Smile

# 5 042
  • София

Абсолютно!
В БГ-то са бракувани само богатите мъже и красивите жени.  Simple Smile

# 5 043

Нямам си идея, още нямам дъщеря - майка й да и мисли за отглеждането.
Аз съм по осигуряването на къщата, колита, парите за колежа и т.н
За възпитание не ме бива, където някъде не ме бива - жената ще ме допълва.
Тоест бащинството ти ще се състои от малко сперма и доста пари, така ли?
По пътя на тая логика майката ще е единствения родител - действащ.
Или не разбрах нещо?

П.П. Тогава майката ще е по на сметка да е разведена, не мислиш ли? Ще ѝ останат парите, които ще даваш, но няма да ти пере чорапите /образно казано/.

Ами не не си права.
Развода в България.......далеч не е като развода в Америка.
В Америка като цяло жените нямат проблеми да се развеждат заради дребни неща.

В България практиката която знам от купищата ми приятелки - а аз обичам да изслушвам проблемите им, е че жените в България се развеждат в краен случай - при насилие, хазартско влечение на мъжа или ......наистина кофти неща.

Тоест в България.......една жена с 3-4 деца няма да се разведе толкова лесно както в много развита страна......просто няма гърба на държавата......

В слабо развитите страни - жените са малко.......как да ти кажа - като маймунките - пускат се от клона когато хванат друг
просто няма гърба на държавата........
[/quote]

# 5 044
  • Варна
уфффффф, момче, хвани го тоз' самолет за София, нужда имаш голяма вече!

# 5 045

Ти май ме бъркаш с тези женките дето пишат из темата и са на по 35, 38 и т.н

Далеч нямам нужда аз такава.  Laughing

По-скоро се опитвам да ги уча какви трябва да са, за да си хванат мъж, че трябва да си променят главно психиката и да станат послушни. newsm78

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 02:00 от ХищщниК

# 5 046

Абсолютно!
В БГ-то са бракувани само богатите мъже и красивите жени.  Simple Smile

Ето за това говоря.......жената трябва да е жена - красива и желана,
пък мъжа трябва да е по-силен, по-умен, по-всичко. #Cussing out

http://inews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B9 … 393_i.200354.html

# 5 047
Защо беснееш бре, ХищщниК? Защото не отговаряш на условията ли?

Не, жените не трябва да си променят психиката и да стават по-послушни, за да намерят правилния човек. Трябва да бъдат себе си, да бъдат уверени, да не изглеждат отчаяни.

За единия секс мъжете избират лесните жени. За брак - трудно достъпните.

# 5 048
Защо беснееш бре, ХищщниК? Защото не отговаряш на условията ли?

Не, жените не трябва да си променят психиката и да стават по-послушни, за да намерят правилния човек. Трябва да бъдат себе си, да бъдат уверени, да не изглеждат отчаяни.

За единия секс мъжете избират лесните жени. За брак - трудно достъпните.

Това от баба си ли го знаеш? Party

# 5 049
Не. От баба си знам, че жената трябва да е покорна. Само че аз не слушам баба си, когато опре до семейството ми. Иначе сега щях са живея с изверг, който да ме бие.

# 5 050
  • София
Леле тук какви житейски истини се леят!  Mr. Green Mr. Green Покорна, а ? newsm78 newsm78 newsm78

# 5 051
  • Насред хаоса

Ми не съм попадал на образована жена която да е как да кажа......мека в отношенията си с мен........това е ,нищо против образованите.

Както казах, аз съм си намерил доста жени в които ми харесват общото между тях е, че са без образование.....но това не значи, че не са интелигентни.

А истината е, че вече днешните жени младите дето са ми в моята таргет група..........не са като по-старичките.

Повечето жени на 40-45години - които аз познавам и са ми за пример - образовани, с кариера, изкарващи повече от мъжете им, но въпреки това си слушат, готвят...грижат се за децата си.........държат се меко с мъжете си, въобще отстъпват на мъжете си.
Но такива не намирам вече в сегашните 28-30 годишни.

Повечето с хубава работа и образовани 28-30 годишни са си........опърничави*
* не съм сигурен дали тази е подходящата дума, но разбираш ме.........тоест
отвръщат си......и не се дават.......на мъжете.
Като кажеш *слушат*, все едно говориш за марионетки или дресирани кучета. Естествено, че човек, който държи на себе си, няма да се остави да бъде безгласна буква. Образованието няма нищо общо - около себе си имам пример на *идеалното* семейство, което описваш. Тоест, мъжът носи парите, жената СИ гледа семейството и децата. Да, ама това не й пречи да го сравнява със земята и даже да го гони, ако парите не стигат.  Mr. Green Говори като каруцарка, от псувните й хамалин би се засрамил. Така че внимавай какво си пожелаваш - и това е нож с две остриета.

# 5 052
  • Бургас
егати мисленето  ooooh! ooooh! ooooh!

# 5 053
  • Насред хаоса

Ами не не си права.
Развода в България.......далеч не е като развода в Америка.
В Америка като цяло жените нямат проблеми да се развеждат заради дребни неща.

В България практиката която знам от купищата ми приятелки - а аз обичам да изслушвам проблемите им, е че жените в България се развеждат в краен случай - при насилие, хазартско влечение на мъжа или ......наистина кофти неща.

Тоест в България.......една жена с 3-4 деца няма да се разведе толкова лесно както в много развита страна......просто няма гърба на държавата......

В слабо развитите страни - жените са малко.......как да ти кажа - като маймунките - пускат се от клона когато хванат друг
просто няма гърба на държавата........

Ами така е поради все още широко разпространеното схващане, че семейството трябва да се запази в името на всичко. Патриархално мислене - понеже е жена, е на по-ниско стъпало и трябва да търпи всичко, а ако има и деца в картинката - още повече ще търпи заради тях. Щото хората много обичат да съдят себеподобните си, макар да не знаят как точно стоят нещата за тях.
Не само липсата на държавата е причина - основна причина е липсата на финансова независимост. Ето затова съм против жената да разчита на мъжа си за финанси - едно, че е трудно да го напусне въпреки изцепките и номерата му, когато ги прави, и търпи, защото няма пари за себе и децата, второ, че всичко става в тоя живот - може да я зареже барабар с децата, може да стане нещастен случай и така нататък ... Тогава къде остава тя и за чий е цялото й послушание и подчинение?

# 5 054
  • София

Ти май ме бъркаш с тези женките дето пишат из темата и са на по 35, 38 и т.н

С никой не те бърка тя, имаш очеизвадна нужда някоя да се смили над теб и да те прасне, поне веднъж, току-виж загубата на девствеността ти помогнала да разбереш какви са жените, какви мъжете и какъв си невежа  Laughing
Ама чак такава благотворителност не знам дали ще се навие някоя да реализира.

Общи условия

Активация на акаунт