Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 099
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 025
Аз че съм руса, така е, но вече тотално се обърках какъв внос се търси за Силикон Вали. Преди 6 страници бяха 35+ българки. После станаха 27+. Сега 40-45 са с повече плюсове. Много скоклив тренд, много.

А ето една мила източна дама от калифорнийската ерия. Лошото е, че е образована, но все пак?

П.П. Титина, моля те, погледни и си оправи цитата, защото неизвестно как моето име се е промъкнало в диалога ви от последните два поста. Благодаря предварително!  Mr. Green 

Ми всякакви възрасти жени са ок тук......тоест 35+ също са ок, не си спомням, ама май преди 20-30 страници писах за тях, че ще си намерят лесно мъже тук дори и те.
Това ми е бил пойнта......а не, че най-много такива се търсят........

# 5 026
Цитат
А тези които се "перчат много", и се правят на Еманци-патки, те обикновенно са не обвързаните и сами след 30тата си годишнина.......
hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

Не е рядко срещано явление мъже, които все тръбят, че търсят послушна и смирена жена, която да командват, да се влюбят в уверена жена със самочувствие  Whistling

Абсолютно невярно. Аз с такива жени макс 2-3 месеца издържам.
Типичната жена с която съм бил та дори и за секс - е блага, мила, нежна, женствена.
И така......тези дето много ми противоречат просто нямат шанс с мен. И в повечето случай спирам да поддържам контакти с такива.

Смея да твърдя повечето мъже са като мен - смятам се за средно статистически мъж нито повече нито по-малко...

Мислиш ли?

# 5 027
Поне не са ме баннали,  Mr. Green ако схващаш разликата де. А в цитирания форум наистина не пиша поради няколко причина- едната - ти твърдеше, че имам няколко регистрации ( глупости на търкалета), втората- когато пишеш с идиоти се налага да слезеш до тяхното ниво ( омръзна ми да се мешам у лай..та) и 3-та: имам прекалено мн друга работа за да си губя времето там ( хората пишещи от години отдавна не пишат там)

Nickkie, връщам се да го оправя, не знам как името ти фигурира в цитата. Съжалявам

# 5 028
Поне не са ме баннали,  Mr. Green ако схващаш разликата де. А в цитирания форум наистина не пиша поради няколко причина- едната - ти твърдеше, че имам няколко регистрации ( глупости на търкалета), втората- когато пишеш с идиоти се налага да слезеш до тяхното ниво ( омръзна ми да се мешам у лай..та) и 3-та: имам прекалено мн друга работа за да си губя времето там ( хората пишещи от години отдавна не пишат там)

Nickkie, връщам се да го оправя, не знам как името ти фигурира в цитата. Съжалявам

Сигурно е така, хайде да сключим мир, и да се цункаме.......а ако искаш може и друго  Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing хахаххаа   bouquet

# 5 029
Май наистина нещо си се объркал наистина. Аз не си падам по младежи, определено. На всичко отгоре съм и щастливо омъжена след посочената ж заглавието на темата възраст.
А и не съм от послушните....не се класирам ама никак

# 5 030
Май наистина нещо си се объркал наистина. Аз не си падам по младежи, определено. На всичко отгоре съм и щастливо омъжена след посочената ж заглавието на темата възраст.
А и не съм от послушните....не се класирам ама никак

Щастливо омъжена.....как........хубаво ми звучи, песен за ушите ми. bowuu  bouquet

А добре де, така извън къщи, приисква ли ти се примерно като видиш някакъв готин мъж в офиса, представяш ли си, как оставате заедно до късно, хваща те, занася те в някой мийтинг рум подпира те на масата, грубо те разкрачва......и т.н........нататък ще го оставим за фантазиите ти. Laughing

Не ми казвай, че не си пожелавала друг мъж.  Laughing

# 5 031
Ще се опитам да ти обясня.....за да стигна до съпруга си съм минала през дълъг процес на проба- грешка. А и съпругът ми за мен събира в едно всичко: съпруг, приятел, любовник и рамо на което мога да си почина. Просто няма с какво да ме изненада някой друг...а за описанието ти, винаги съм имала принцип- там където си вадиш хляба не си вадиш онази работа...

# 5 032
  • София
Ти път, сега, с това офисно клише! Има къде-къде по-интересни фантазии!

# 5 033
Оф, тоя все ми пропуска постовете.  Crossing Arms

# 5 034

Публикувай пак. ХищщниК, нали вече си ми приятел, вземи обърни внимание на дамата  Laughing

# 5 035
Ще се обадя като дружинна ръководителка  Mr. Green, моля, загасете xxl-а, че ще ни заключат темата. Get a room, или спамо-чат, или дочакайте петъчна тема, или каквото там се взема в такива случаи.

Титина, мерси, видях, че е оправено.

# 5 036
За Вас не знам, аз на работа нямам достъп до такива сайтове Laughing

# 5 037
Имах предвид xxl-а, който се заформи у темата, на настоящата страница. Тук работният ден свърши преди пет-шест часа. Та лека ви нощ - please не провокирокатинарвайте темата.  Mr. Green

# 5 038

Съжалявам наистина, просто физически не мога да ви смогна на всичките жени, да ви....................
..........
.......
отговарям  Laughing Laughing Laughing

А иначе какъв беше въпроса.  bouquet

# 5 039

А иначе какъв беше въпроса.  bouquet

Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

Общи условия

Активация на акаунт