Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 357
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 235
  • Galaxy 13197853088
Глупости говориш, имало е поне 20 мъже които са те огледали и одобрили за секс още същата вечер. И поне 1 който би се оженил за теб ...

# 5 236
  • София
 Thinking Как пък го реши?

# 5 237
  • Galaxy 13197853088
Нали за концерта на Гънс говориш, а не за някакво гей сборище?

# 5 238
  • Колибите
Глупости говориш, имало е поне 20 мъже които са те огледали и одобрили за секс още същата вечер. И поне 1 който би се оженил за теб ...

И защо не се е случило?

Защо нито един от 20-те поне и намек не е направил, че би искал контакт, па било и само секс за една нощ?

А този единият, понеже там нещата се сериозни и се предполага, че би бил малко по-смел, защо поне не се е доближил да я попита колко е часът?

# 5 239
  • София
 JoyДа, за концерт на Гънс.

Розмариня, добри въпроси hahaha

# 5 240
  • Galaxy 13197853088
Защото като е подвила опашка никой куч няма да и да я доближи.

# 5 241

И защо не се е случило?

Защо нито един от 20-те поне и намек не е направил, че би искал контакт, па било и само секс за една нощ?

А този единият, понеже там нещата се сериозни и се предполага, че би бил малко по-смел, защо поне не се е доближил да я попита колко е часът?

За да не се изплаши.
На вас навсякъде ли ви предлагат от пръв поглед и то на жена на 35? Аз бих си помислила най-малкото за нетактично.

# 5 242
И защо не се е случило?
Защото поведението на жената е било такова, предполагам. Погледът й, цялото й излъчване са казвали: не ме закачай, аз съм дошла тук на концерт.
Само предполагам /на базата на личен опит, разбира се!  Grinning/

# 5 243
  • Колибите
Защото като е подвила опашка никой куч няма да и да я доближи.
(Жаве, Снежа, вие с други думи казвате същото като Лабрадора.)

Мдааааааа, въпросът е да се уцели ваксата.

Е, те това си е ген Wink.

Което не е много весело Sad.

# 5 244
  • Galaxy 13197853088
Не е весело, да. Балдъзата ми стои стара мома, а аз нямам баджанак да си пием ракията на рахат ...

# 5 245
  • София
Какво означава "подвила опашката"?

И да, наистина съм отишла на концерт... което не ми пречи да сканирам околните мъже Mr. Green
Не говорехме ли преди няколко страници как трябвало да ходиш и се занимаваш с неща, които те вдъхновяват наистина, а не да си с излъчването "търся си мъж" Laughing?

# 5 246
Какво означава "подвила опашката"?
И да, наистина съм отишла на концерт... което не ми пречи да сканирам околните мъже Mr. Green
Не говорехме ли преди няколко страници как трябвало да ходиш и се занимаваш с неща, които те вдъхновяват наистина, а не да си с излъчването "търся си мъж" Laughing?
Така де, нещата стават случайно, но на подходящите места с подходящите хора и във времето.

# 5 247
  • Бургас
е то "търся си съпруг" и "не ме закачай" са двете крайности  Grinning личи си някак, когато една жена се оглежда  Simple Smile

# 5 248
  • Колибите
Не е весело, да. Балдъзата ми стои стара мома, а аз нямам баджанак да си пием ракията на рахат ...

оффффффф, как ме избиха на  hahahaоф-топик.

Ми дефектна ти е балдъзата. Тя що не пие ракия, м?
Примерно аз пия. Особено когато е хубава, особено когато е с подходяща салатка...ох-ох, размечтах се.

Край с оф-топика.

Извод - РГ, колкото и да мразим грим, ще се наложи...

Край. Over.
Засега.

# 5 249
  • София
И как си личи, когато една жена се оглежда? Т.е. аз значи не се оглеждам ли?
Щото на мен понякога ми се налага да не ми проличава оглеждането... в някой особено лош ден, когато съм в крайността "търся си мъъъъъъъъъъъъъж" Joy

Лабрадор, кажи директно за подвитата и неподвитата опашка. Обяснения, плийз, хем от мъжка гледна точка  Simple Smile

Не ме е загледал никой мАж на концерта, то или се вижда, или се усеща, га те гледат  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт