Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 306
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 325
Погледът й, цялото й излъчване са казвали: не ме закачай, аз съм дошла тук на концерт.

Joy
Оххх, защо на мене никога не ми се получава да го докарам тоя поглед Rolling Eyes. Не ми вярват нещо, не съм убедителна newsm56

Щото не си вярваш, че не искат да те закачат, предполагам.  Wink

За стиснатостта - има и стиснати мъже, които искат сериозна връзка, ако може, по-икономична обаче. Отгде са се взели все пак всички стиснати женени мъже?

# 5 326
  • На топло в неговото сърце.
Какво смятат децата, ако ги питаш - какво искат млади силни, яки и горди мама и тате на по 30-35години.
Или искат мама и тате на по 50 години?
искат си мама и тате. толкова. дали са на 50, слаби ли са или плешиви са подробности.

за всяко дете мама и тате са най-най без значение възрастта,външността и паричното състояние

# 5 327
Какво смятат децата, ако ги питаш - какво искат млади силни, яки и горди мама и тате на по 30-35години.

Мнозина 50 годишни са в далеч по-добра физическа и психическа форма от някои хора на твоите "идеални 25-26" или "26-28". Тези 50 годишни скачат с парашут, гмуркат се с водолазна екипировка, катерят отвесни скали с голи ръце, все редом до децата си тинейджъри.

Да не говорим, че за детето от най-голяма важност е да бъде обичано от родителите си. Няма значение дали къщата е чиста, дали дворът е един акър или колата на тати е произведена тази година.

Така че, моля те, говори за това какво искат децата след като си отимаш такива и можеш да се похвалиш с личен опит.

Не сте прави, опитвате се само да се успокоявате вас си и тези дето са родители на късна възраст.
Но не е хубаво това.........както и да е.
Всеки пишещ тук е бил дете аз също - и всеки много добре го разбира това, което пак не искате да си го признаете - че децата предпочитат по-млади родители...

Но истината боли......наистина......

# 5 328
  • Бургас
 Laughing аз съм млад родител по твоите критерии, не се самоуспокоявам.  Grinning а някои неща човек ги разбира след като стане родител. независимо, че е бил дете  Grinning

# 5 329
  • София

Не сте прави, опитвате се само да се успокоявате вас си и тези дето са родители на късна възраст.
Всеки пишещ тук е бил дете аз също - и всеки много добре го разбира това, което пак не искате да си го признаете - че децата предпочитат по-млади родители...

Ти не си прав да смяташ, че всички хора са на един акъл. А истината е, че родителите са си родители. И понеже моите са ме създали по- късно, мога и от личен опит да ти кажа, че това, което твърдиш, не се отнася за всички.
Но разбирам, че ти е трудно положението- да живееш в измислени рамки, които сам си си наложил.

# 5 330
Laughing аз съм млад родител по твоите критерии, не се самоуспокоявам.  Grinning а някои неща човек ги разбира след като стане родител. независимо, че е бил дете  Grinning

Децата искат да са деца на колкото се може по-млади и богати, силни и здрави родители.
Друго си е един баща на 30 с Ламборгини да го взима от детската градина, с 40см бицепс, друго един дедо на 45 с шкембе и Ауди 80 - типичната българска картинка.

# 5 331

Ти не си прав да смяташ, че всички хора са на един акъл. А истината е, че родителите са си родители. И понеже моите са ме създали по- късно, мога и от личен опит да ти кажа, че това, което твърдиш, не се отнася за всички.
Но разбирам, че ти е трудно положението- да живееш в измислени рамки, които сам си си наложил.

Въобще не ми е трудно, екстра си ми е на мен, но стремете се да не навлизате в личностни неща, отвърщайте само по темата.
Аз пиша ли примерно за теб персонално, не пиша.

И на теб не ти се е искало да имаш млад и силен и богат баща може би?

Айде стига ....сме си разказвали вицове.

# 5 332
  • София

Въобще не ми е трудно, екстра си ми е на мен, но стремете се да не навлизате в личностни неща, отвърщайте само по темата.

Не е виц- в детството ми баща ми беше силен и богат.  Grinning

ПП: Не исках други родители.

# 5 333
  • Бургас
ако детето ми разсъждава като теб някой ден, значи ще съм се провалила като родител  Confused

# 5 334

Не е виц- в детството ми баща ми беше силен и богат.  Grinning

ПП: Не исках други родители.

Каква кола е карал баща ти в детството ти - Москвич, Лада, Волга, Трабанче, Вартбург, или западна?
Сега ще се разбере дали е бил силен и богат. Mr. Green
А и колко е висок баща ти и килограми? Laughing

# 5 335
Имам усещането, че сме на косъм от: "А пък моят татко може да набие твоя."
Всеки си знае.

# 5 336
  • На топло в неговото сърце.
Laughing аз съм млад родител по твоите критерии, не се самоуспокоявам.  Grinning а някои неща човек ги разбира след като стане родител. независимо, че е бил дете  Grinning

Децата искат да са деца на колкото се може по-млади и богати, силни и здрави родители.
Друго си е един баща на 30 с Ламборгини да го взима от детската градина, с 40см бицепс, друго един дедо на 45 с шкембе и Ауди 80 - типичната българска картинка.
[/quote

Я тогава всички да си направят поръчка за мама и тати от този тип -и после защо хората са изгубили всичко ценностно в себе си.Докъде я докарахме-деца материалисти

# 5 337
ако детето ми разсъждава като теб някой ден, значи ще съм се провалила като родител  Confused

Хайде по същество. Матмуазел моншери.  Laughing Laughing Laughing
Та значи и ти не смяташ, че децата харесват млади, силни, богати бащи и красиви майки? Laughing

# 5 338

Я тогава всички да си направят поръчка за мама и тати от този тип -и после защо хората са изгубили всичко ценностно в себе си.Докъде я докарахме-деца материалисти

Ми материалист съм и всеки нормален човек - днес на обяд сега преди малко, в Хавайския ресторант $7.81 трябваше да дам.
А не ми казаха - скъпи мой, вие сте......човешко същество и като такова заслужавате да ядете за без пари. Ахахахаха Laughing

# 5 339
  • На земята, която е всъщност звезда.

Мнозина 50 годишни са в далеч по-добра физическа и психическа форма от някои хора на твоите "идеални 25-26" или "26-28". Тези 50 годишни скачат с парашут, гмуркат се с водолазна екипировка, катерят отвесни скали с голи ръце, все редом до децата си тинейджъри.

Да не говорим, че за детето от най-голяма важност е да бъде обичано от родителите си. Няма значение дали къщата е чиста, дали дворът е един акър или колата на тати е произведена тази година.

Така че, моля те, говори за това какво искат децата след като си отимаш такива и можеш да се похвалиш с личен опит.

Всъщност децата предпочитат готини и богати родители. Никое дете няма да хареса безработен и дебел баща, само защото е на 30.
 И да, всеки би искал да има млади, силни, богати бащи и красиви майки, ама колко на 30 год. събират в себе си всичките тези качества?  newsm78  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт