Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 126
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 385
  • На земята, която е всъщност звезда.
... В тази връзка се сещам, че имаше проучване, което показваше, че синове на по-възрастни 30+ майки са по принцип по-непретенциозни към външността на партньорката и склонни да имат деца с по-възрастни или непривлекателни жени.

Интересно, можеш ли да пуснеш линк да видим изследването?

# 5 386
  • Paris, France
Вселена, виж резултатите на 5та страница:

http://www.alittlelab.stir.ac.uk/pubs/Perrett_02_imprinting_ageprefs.pdf

От там: "Men with old parents were less attentive to youth cues when considering attractiveness for a long-term relationship compared with men with young parents" - Мъже със стари родители не забелязват толкова признаците на младост при жени, които ги привличат за сериозна връзка в сравнение с мъже с млади родители.

"Splitting male participants by mothers’ or fathers’ ages revealed a greater maternal than paternal influence on
men’ s facial preferences" - Възрастта на майката оказва по-голямо влияние......

Ето още един ориентир  hahaha

# 5 387
Тези 35 мъже са наистина представителна извадка за гениалните научни заключения на авторите

# 5 388

Ми материалист съм и всеки нормален човек - днес на обяд сега преди малко, в Хавайския ресторант $7.81 трябваше да дам.

какви са тези ресторанти за такива пари. Най-долнопробният бюфет тук е 6.99. А уж е евтино при нас, а скъпата Калифорния на какви благинки се радвала

# 5 389
Първо, явно не си преуспял чаааак толкова много, колкото се изкарваш, щом жалиш за $7.81, които си оставил в ресторанта.
Първо, той не се е жалвал а просто е констатирал цената на обяда за да илюстрира стойността му.

С майка му бих искала да се запозная за да разбера как го е научила да обядва.
Невена, не съм твърдяла, че ХищщниК се оплаква от цената, а че му е мъчно за дадените $7.81 за стока и услуга, която следва да бъде заплатена. Така, както се очаква да бъде заплатен неговият високо квалифициран и изключително ценен труд.

Аз пък, от позицията си на родител, не искам да се запознавам с майка му. Нямам какво да науча от нея, да ме прощава.

ХищщниК, за разлика от теб аз не твърдя, че съм преуспяла и богата. Да не говорим, че материалното ми положение и местожителството ми нямат грам общо с темата.

Скрит текст:
Но не мога да не се отзова на очевидната ти нужда от помощ: в българския език няма дума "моргич". Казва се "ипотека". Нито на български има американски щат, който се казва "Тексъс". Има "Тексас". Колкото и да не ти се вярва, няма закон, според който всички българи трябва да научат английски, за да разбират постовете ти.

# 5 390
Първо, явно не си преуспял чаааак толкова много, колкото се изкарваш, щом жалиш за $7.81, които си оставил в ресторанта.
Първо, той не се е жалвал а просто е констатирал цената на обяда за да илюстрира стойността му.

С майка му бих искала да се запозная за да разбера как го е научила да обядва.
Невена, не съм твърдяла, че ХищщниК се оплаква от цената, а че му е мъчно за дадените $7.81 за стока и услуга, която следва да бъде заплатена. Така, както се очаква да бъде заплатен неговият високо квалифициран и изключително ценен труд.

Аз пък, от позицията си на родител, не искам да се запознавам с майка му. Нямам какво да науча от нея, да ме прощава.

ХищщниК, за разлика от теб аз не твърдя, че съм преуспяла и богата. Да не говорим, че материалното ми положение и местожителството ми нямат грам общо с темата.

Скрит текст:
Но не мога да не се отзова на очевидната ти нужда от помощ: в българския език няма дума "моргич". Казва се "ипотека". Нито на български има американски щат, който се казва "Тексъс". Има "Тексас". Колкото и да не ти се вярва, няма закон, според който всички българи трябва да научат английски, за да разбират постовете ти.

А има общо с темата дали искаш или не искаш да се запознаеш с майка ми  Laughing

Ясно ми стана къде си, сега разбирам от къде идва тази завист....  newsm78
Как пък можа точно в най-голямата дупка на Ийст Коуст-а да се навреш....ама то за хубавите места си трябва и много добри и хубави университети и да си по-борбен...успелите отиват нагоре от там където си ти. Другите живеят в града в който ти живееш с още 50-60 Процента Черни...

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 07:17 от ХищщниК

# 5 391
  • Бургас
някъде след 250тата страница си мислех, че няма какво повече да ме изненада в темата, ама сега в последните страници чета и не вярвам на очите си  #Shocked
спри се бе човек, не се ли усети вече  ooooh! ще сложат катанеца скоро  Tired

# 5 392
За какви едноцифрени обяди си говорите тук, къде ги ядете тея евтинии, 7.81 бил дал Rolling Eyes   ooooh!

# 5 393
Меню в Макдоналдс е хапнал  Sunglasses

# 5 394
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз искам да върна темата в началото. Имам няколко приятелки, които от години имат трудности да си намерят гаджета. Едната е доста претенциозна, труден характер, свикнала е да живее сама, не обича никой да й навлиза в личното пространство. Имало е случаи през годините, когато разни мъже са се пробвали с нея, обаче все едно се сблъскват в стена, отрязва ги жестоко. Не са такива, не са онакива. Чака Единствения. Обаче ако не се промени и не стане по-отворена към хората, се страхувам, че ще си остане сама, само една котка й липсва. Другата ми приятелка имаше една дългогодишна връзка, която се изчерпи, после няколко краткотрайни, които не потръгваха, защото самите мъже бяха страшни лекета. Тя е хубава, умна, образована, с кариера, добри доходи и.....няма желаещ мъж за нея. Проблемът е, че тя внушава респект и все едно с огромни неонови надписи пише на нея, че тя чака сериозна връзка, брак и деца - съответно всеки мъж си плюе на петите с 200 км/час, сакън да не се излъже нещо. А и ние сме от по-старите поколения, свикнали сме мъжете да ни заговарят, мъжете да ни свалят, мъжете да поемат инициативата. Сега наблюдавам по заведенията, че е пълно с разни девойки на по 18-20 години, които като засекат човек от мъжки пол с радара си, направо се насочват към него, запознават се, след малко вече са в скута му, тоест инициативата отдавна е в женски ръце. А моите приятелки си седят и си чакат някой да дойде. Само че предлагането на жени е повече, отколкото е търсенето. Ако си на 30+-35+ мъжете, с които се срещаш покрай работата си вече са заети - кой със сериозна връзка, кой с жена, кой с деца. Сред моите познати и приятели има само жени, които са сами, но няма такива мъже, мъжете са отдавна заети. Даже и едно сватосване не мога да им направя, защото няма с кой  Laughing

# 5 395
  • София
А не допускате ли, че тези, които са сами, всъщност са скучни хора?

# 5 396
  • Бургас
сигурно има и скучни. семейните да не са всичките забавни?  Rolling Eyes

# 5 397
  • София
Ами аз живях 5 години с един такъв скучен, мързелив и апатичен и накрая не издържах, помолих го да се изнесе...Сега е на 40, все още сам, но вече с жилище в София, сравнително добре платена работа - програмист е, и ходина на латино танци да си намери гадже/съпруга (за 6 години опити не е успял). Аз за себе си установих, че ако няма общуване, по-добре без мъж отколкото със статуя...

# 5 398
В Германия излезна статистика : всеки 5 ти е сингъл и това по официални данни. Според някои сингълите са много пове4е  Peace

# 5 399
... В тази връзка се сещам, че имаше проучване, което показваше, че синове на по-възрастни 30+ майки са по принцип по-непретенциозни към външността на партньорката и склонни да имат деца с по-възрастни или непривлекателни жени.
О, тези проучвания са много сериозни и нАучно обосновани. Crazy
Аз от едно такова разбрах, че родените със секцио били пълни нещастници в живота. Дали пък самотниците 35+ не са родени със секцио и затова така... Thinking

Аз си мисля, че повечето хора, които са сами, са сами, защото те самите го искат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт