Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 110
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 490
 hahaha
Ясно ми стана къде си, сега разбирам от къде идва тази завист....  newsm78
Как пък можа точно в най-голямата дупка на Ийст Коуст-а да се навреш....ама то за хубавите места си трябва и много добри и хубави университети и да си по-борбен...успелите отиват нагоре от там където си ти. Другите живеят в града в който ти живееш с още 50-60 Процента Черни...
Joy Да завиждам НА ТЕБ?! Боже, опази!

Явно изобщо нямаш представа от градоустройството в тази страна, нито за начина, по който се разпределят различните прослойки на населението, нито за критериите, с които хората избират постоянното си местожителство.

Както казах още когато за пръв път прочетох твой пост, заради хора като теб избягвам българските диаспори тук.

Всъщност, заради хора като теб предпочетох и да напусна България.

# 5 491
  • София
 Joy #2gunfire Следващ рунд, Калифорниецо!
А исках да те питам нещо между другото... знаеш ли какво са пионерчета и чавдарчета?

# 5 492
Ох, хахаха, имах едно гадже, което ми казваше, че съм прекалено малка за него, защото даже чавдарче не съм била  Joy

# 5 493
Ох, хахаха, имах едно гадже, което ми казваше, че съм прекалено малка за него, защото даже чавдарче не съм била  Joy
Оф, те пък на теб само кусури ти намират, от къде ги измислят тея неща не знам Tired Laughing

# 5 494
  • София
Ох, хахаха, имах едно гадже, което ми казваше, че съм прекалено малка за него, защото даже чавдарче не съм била  Joy

Тихо бе, Еовинче Mr. Green, провали ми плановете Joy

# 5 495
Аз просто съм лесна за мачкане, Шанталче Simple Smile
Те го усещат и започват да мачкат, докато не избягам, за всякакви неща. Не знам точно защо, някакъв мъжки стремеж да се види кой е по-силен и кой командва, сигурно.

# 5 496
Мне.
Животински стремеж да захапеш по-слабия.
В човешкия вид на тези обикновено се казва комплексари

# 5 497
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мне.

Абсолютно!

# 5 498
Мне.

Ахам. Цял подвид са. Познавам няколко много ярки представители.

# 5 499
  • София
Аз просто съм лесна за мачкане, Шанталче Simple Smile
Те го усещат и започват да мачкат, докато не избягам, за всякакви неща. Не знам точно защо, някакъв мъжки стремеж да се види кой е по-силен и кой командва, сигурно.

Shocked Shocked Shocked
И какво става най-накрая...

# 5 500
  • Бургас
намират си някоя послушна жена да им търпи идиотщините.
познах ли?

# 5 501
Joy #2gunfire Следващ рунд, Калифорниецо!
О, от сега нататък бодро ще го пускам у лево, Говедо. Па щом го облекчава, нека продължава да беснее и да плюе като грозна к*ва. Най-много да ни щракнат катанеца заради него.

Ники, много точно казано. И да, жалко е, че се намират послушни жени, дето търпят.

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 18:30 от Фея Кръстница

# 5 502
  • Отвъд алеята зад шкафа
Фея Кръстница на подобни "парашутисти" във форума единственият начин е да не им се обръща внимание и да се игнорират. Нито ще го надприказваш, нито ще му промениш мнението.

# 5 503
  • София
Фея Кръстница на подобни "парашутисти" във форума единственият начин е да не им се обръща внимание и да се игнорират. Нито ще го надприказваш, нито ще му промениш мнението.

newsm10
На мен ми се случи подобна ситуация в друг форум... скъсах си нервите, даже ревах Sad Това беше съвсем наскоро. Оттогава се научих.

# 5 504
намират си някоя послушна жена да им търпи идиотщините.
познах ли?
Joy Горе-долу.
С първия не съм се виждала от 10 години и не знам как е. На него аз му избягах, ама след 2 години търпение.
Вторият избяга от мен, заради друга, вече не е с нея, още си търси щастието и прави глупости. С него бях 3 години и половина.
Третият реши по някое време, че не иска да е с мен, загаджи се с друга след 2 седмици, сега е сгоден за нея. С този убих 2 години.
На четвъртия аз му избягах сравнително бързо, за 1 месец Joy Сега търчи след мен.

Общи условия

Активация на акаунт