Как се справяте с боледуванията в яслата/градината? - 2

• 53 852
  • 817
  •   1
Отговори
# 45
Дано са подновили вноса на Ескимо. Не знам защо, но много често изчезва, после пак се появява. Не във всяка аптека го зареждат, та може и да се наложи да го поръчаш или да обикаляш.

# 46
Това май ще е проблем с Ескимо. Явно няма друга алтернатива на рибено масло под формата на сироп  Thinking

# 47
Не знам да има друг сироп. Капсули, мечета и пр. е пълно, но сироп - не.
Преди Нова година писах на вносителите, отговориха ми, че след средата на януари трябва да бъде заредено Ескимото по мрежата аптечна. И тъй като не ми се чакаше просто купих Або фарма - Рибчо.

# 48

Аз давам  Жекогал. Има доста силен ягодов аромат, но въпреки това се усеща рибения мирис. Малката обаче си го пие с удоволствие.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 10:50 от * Krisisi *

# 49
Аз давам  Жекогал. Има доста силен ягодов аромат, но въпреки това се усеща рибения мирис. Малката обаче си го пие с удоволствие.

Аз сега го погледнах, защото не бях го чувала. Лошото е, че е от черен дроб. Там, както знаем се трупат всички отрови, от тази гледна точка не бих го давала.

# 50

Sourcherry, права си  Peace, но аз никъде не мога да открия Ескимо кидс, а ме е страх да дам на малката от желатиновите капсули или от желираните бонбони, за да не се задави с тях. Четох, че някои майки използват ленено масло Грановита. Вие давали ли сте и какво мислите за използването му при малки деца?

# 51
Криси, Ескимо вече трябва да има в аптеките. Хубавото е, че то е от дълбоководни риби и нивата на живак са нищожни, вероятно нулеви.

# 52
купих Рибчо и от днес го давам! Party

# 53
купих Рибчо и от днес го давам! Party

Хайде да се похвалиш скоро от ефект върху имунитета Wink.

На моето дете му действа много добре, дано Praynig!

# 54
Дано,дано!
Аз следя в грипната тема какво става с грипа, защото предстои да пускам щерката на градина! Praynig

# 55
Грипът отмина, със затоплянето на времето тръгват стандартните респираторни.

# 56
Грипът отмина, със затоплянето на времето тръгват стандартните респираторни.
кои визираш?
Не ме карай да треперя от сега! ooooh!

# 57
Стандартните хреми и кашлици, с и без температура.

# 58
Стандартните хреми и кашлици, с и без температура.
#Cussing out #Cussing out #Cussing out
стигат ми! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 59
Давате ли домашен мед на децата ?

Общи условия

Активация на акаунт