Тест за ниво на тревожност на деца на възраст от 1 до 5години.

• 10 140
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
и аз я попълних, лични данни няма в анкетата, вирус също нямам.... но пък ФБ Wink странно кое повече те тревожи.
Hug
Всичко -параноята ме е налегнала тези дни след поредица от неприятни случки като горе описаната.

# 31
Попълних анкетата,но на 2 въпроса нито един от отговорите не ми хареса и сигурно ще повлияе на резултата.Все пак ще очаквам отговора

# 32
Срокът за попълване на анкетата изтече - имаме разрешение за период от една седмица.
Следва да се обработят резултатите, да се даде индивидуалната връзка на всички проявили желание за това и да публикуване тук обобщените резултати. Никой от вас няма обратна връзка, тъй като трябваше да свърши попълването, за да започне обработката на данните.
За този етап са ни необходими 10 дни.
До 19.02.2012 би трябвало всички да поучат своите резултати.

Отново искам да кажа на всички, че няма как да бъдат обхванати всички прояви на децата ви в различни ситуации, тъй като теста няма диагностична стойност. Единствено живата консултация може да даде тази информация и може да обхване всяка индивидуална проява на вашето дете. Отговорите, които ние правим също могат да служат като ориентир, а не като детайлна оценка на детето. Въпросите са само маркери за общо ниво на тревожност.

Благодарим на всички за участието и за търпението ви.

# 33
Би ми било интересно да видя резултатите.

# 34
Срокът за попълване на анкетата изтече - имаме разрешение за период от една седмица.
Следва да се обработят резултатите, да се даде индивидуалната връзка на всички проявили желание за това и да публикуване тук обобщените резултати. Никой от вас няма обратна връзка, тъй като трябваше да свърши попълването, за да започне обработката на данните.
За този етап са ни необходими 10 дни.
До 19.02.2012 би трябвало всички да поучат своите резултати.

Благодарим на всички за участието и за търпението ви.

И аз благодаря, че бяхте коректни и ни уведомихте на какъв етап са нещата Simple Smile.

# 35
  • София
Здравейте, попълних анкетата днес, това означава ли, че няма да има възможност да получа индивидуален резултат. И за мен на повечето въпроси не може да се отговори еднозначно. Напълно споделям долното мнение.
На много въпроси просто не знам какъв отговор да дам или моят отговор отсъства. Наистина много зависи и от моментната ситуация. Например: "Как реагира детето ви като направи грешка?"  или "Как реагира на забраните и наказанията?". Ами различно реагира - понякога спокойно, друг път е бесен. Почти винаги мога да кажа как ще реагира в момента за нещо, но това е защото знам точно в този момент в какво настроение е, уморен ли е и т.н. Не мога да кажа как ще реагира за същото това нещо следващия вторник примерно.

# 36
И аз късно видях темата  и сега попълних теста... надявам се да получа отговор  Grinning

# 37
В очакване съм !!!   bouquet

# 38
  • Бургас
И аз попълних.

# 39
И аз ще чакам резултати.Интересно ми е какво  ще излезе.  Simple Smile

# 40
  • София
Получих мейл от Център "Как да...?"
За мен цялата работа е чиста реклама. Не знам на вас как ви се струва.

# 41

Като нещо, което съм знаела. Simple Smile
Ясно е, че на база зададените въпроси всеки средноинтелигентен човек може да си направи извод, е ли е детето ми тревожно или не.

# 42
  • София
Като нещо, което съм знаела. Simple Smile
Ясно е, че на база зададените въпроси всеки средноинтелигентен човек може да си направи извод, е ли е детето ми тревожно или не.
Това също е вярно. Но аз питах дали и на вас ви се струва просто като реклама цялата работа.

# 43
  • Mars Hotel
Хехех, резултатът е:
Вашето дете е с ниво на тревожност в рамките на нормата. Това оначава, че има добро ниво на самостоятелност, успява добре да регулира емоционалните си потребности и да се адаптира в нови ситуации.

Браво! Mr. Green

# 44
  • Пловдив
Попълних теста,без да видя,че срока за изпращането му е минал.Все пак ще се надявам на някакъв резултат  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт