Електронни четци - V

• 54 745
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
По-вероятно не се е охлаждал добре. Виждам, че този калъф няма дупчици за вентилаторите на Киндъла  Rolling Eyes
Възможно е, но киндъла ми забиваше и без да е работил преди това. Т.е. супер бавно се отключваше, а отключеше ли се, супер бавно отваряше книгите. Аз си мисля, че има по-добри(и по-евтини) варианти от тия на duragadget.

# 631
  • София
Моят калъф е с магнит, на Lente Design, никакъв проблем нямам, сега си чакам вторият такъв, че моят беше залят с кафе и е време за почистване.

# 632
  • Tам през Атлантическия океан
Moя си го взех с оргиналната калъфка на Аmazon  Flutter
Още не мога да му се нарадвам на Kindle   Hug 

# 633
  • Варна
Здравейте,
смятам да си купувам четец, но ме притеснява размера на екрана. Нося очила (с немалък диоптър) и не виждам особено добре. Малкият екран пречи ли сериозно на това. В смисъл нормално ли се чете текст въпреки размера на екрана и как точно се побира страница (смалява се шрифта предполагам). Насочила съм се към модели със 7 инчов екран. Видях, че киндъл предлагат модел и с по-голям екран, но пък цената му не ми е по възможностите. Та общо взето въпросът ми е към хората, които са с диоптър, комфортно ли е четенето на 7 нча екран или да събирам пари и да си купя по-голям?

# 634
  • София
Благодаря на всички които се включиха по моя въпрос. Накрая поръчах на Lente Design, чакам ги с киндълчето. Но не намерих калъф с дупчици отзад за охлаждане, а си спомням че съм виждала newsm78.

# 635
  • София
Аз не нося очила и може би не съм човекът, който да ти отговори, но киндъл има възможност да си избираш шрифта на текста и да увеличаваш размера. Това увеличава и броя на страниците, разбира се, но не мисля че е проблем. Според мен най-добре би било да отидеш някъде, където да сравниш наживо различните модели - да си поиграеш с шрифтове и т.н. и тогава да решиш кой е точният вариант за теб.  Peace

# 636
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте,
смятам да си купувам четец, но ме притеснява размера на екрана. Нося очила (с немалък диоптър) и не виждам особено добре. Малкият екран пречи ли сериозно на това. В смисъл нормално ли се чете текст въпреки размера на екрана и как точно се побира страница (смалява се шрифта предполагам). Насочила съм се към модели със 7 инчов екран. Видях, че киндъл предлагат модел и с по-голям екран, но пък цената му не ми е по възможностите. Та общо взето въпросът ми е към хората, които са с диоптър, комфортно ли е четенето на 7 нча екран или да събирам пари и да си купя по-голям?
Киндъла дава възможност да си правиш размера на текста кой то ти изнася. Мъж ми сложи очила тази година и когато той чете променя размера.
Аз съм с 6 инчов. Удобен ми е с това че влиза в дамска чанта и
Скрит текст:
в джоба на туниката ми, щото съм м.с. по професия и мога да го нося и чета на работа където ми падне удобен момент

# 637
  • София
Благодаря на всички които се включиха по моя въпрос. Накрая поръчах на Lente Design, чакам ги с киндълчето. Но не намерих калъф с дупчици отзад за охлаждане, а си спомням че съм виждала newsm78.

На Lente Design си имат дупчици за охлаждане.

# 638
Аз съм с очила, но диоптрите ми са малко(-1.75) и нямам никакви проблеми с четенето.Даже и шрифта не съм пипала, нямам нужда да го уголемявам.Но за да си наистина сигурна виж го наживо  Peace

# 639
  • София

На Lente Design си имат дупчици за охлаждане.

явно тези от плат за Kindle 4 нямат или аз не виждам по снимката.

# 640
  • София
На снимката и за моя модел не се виждаше, но си имат дупчици. Тази вечер ще си взема и втория калъф от доставчика, и ще пиша, ако на него няма.

# 641
Момичета, аз конвертирам книги в формат ТХТ, а кой е оригинален формат на Киндъла?  Thinking

# 642
  • София
.mobi  е форматът на Киндъл

# 643
.mobi  е форматът на Киндъл
когато е в този формат чете и страници не само локации така ли?

# 644
Да.
Но по време на четене продължава да изписва само %, а не страници. Аз не намерих начин да го накарам да не ми изписва %.

Общи условия

Активация на акаунт