Електронни четци - V

• 54 648
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
- за зарядните - всяко мини юсб зарядно, ...

Joy Това искам да го видя !!!

Би ли пратила (постнала) снимки как изглежда USB порта на Киндъла след като му натъпчеш mini USB-то в него Confused

Не схванах малко закачката, но последните USB зарядни, които пускат на пазара с новите телефони изглеждат така:
Предполагам е искала да каже micro USB.  Mr. Green

Явно ще се наложи да поясня:

Лявото на снимката е miniUSB, а дясното microUSB.

Сега схващаш ли закачката  Joy Резултата ще е нещо като вица за слона и маймунките ...

# 31
la vida loca, можеш да четеш и докато зареждаш от компютъра. Просто от компютъра цъкаш десен бутон на Киндъл и натискаш Eject без да вадиш кабела след това. Така хем можеш да четеш, хем Киндъла не спира да се зарежда. Идеята на това е, предполагам, да не ровиш из менютата докато се преточват книги от компютъра за да не се бъгне Кънчо

А тази операция с четенето докато се зарежда, дали може да се случи и с моето Сони PRS 650? Mr. GreenМного ме е яд като трябва да го държа 2 часа да се зарежда и не мога да го ползвам Crossing ArmsЩе бъда благодарна ако някой се включи компИтентно Laughing
Иначе съм мнооого доволна от тази джаджа...за 6 -те месеца откак си го ползвам, се е изплатил 2 пъти:)

# 32
Chili, не знам мога ли да бъда полезна, защото аз съм с Киндъл 3. Зареждам го от компютъра. Трябва да eject-на Киндъла от компютъра и тогава мога да чета, а той си се зарежда. Пробвай става ли така при теб.

# 33
  • DE
Сега схващаш ли закачката  Joy Резултата ще е нещо като вица за слона и маймунките ...

И сега по-добре ли се почувства? Като нашока канчетата на невежите? Не можа ли просто да я поправиш и да покажеш правилните кабели - изключително непрофесионално и грозно отношение...

# 34
Предпочитам да зареждам от контакта, не само защото чета докато го правя, а и защото се заражда по-бързо и (може и да греша) имам чувството, че изкарва по-дълго батерията отколкото когато зареждам през ЮСБ.

# 35
Предпочитам да зареждам от контакта, не само защото чета докато го правя, а и защото се заражда по-бързо и (може и да греша) имам чувството, че изкарва по-дълго батерията отколкото когато зареждам през ЮСБ.
Аз това упражнение, не знам защо не мога да го направя Crossing ArmsИмам някакъв адаптор у дома, но с него не става.Някакъв специален ли трябва да си купя за да мога да зареждам през контакта?
Ивинете за тъпите въпроси но...с питане до Цариград се стига Mr. Green

# 36
  • USA, Steak State
Не е нужно да поясняваш лично на мен, точно микро съм показала и знам разликата с мини. Опитах се да обясня  че въпросната съфорумка е искала да каже микро, а не мини  Peace

# 37
Записвам се да ви следя  Peace

# 38
  • В най - голямото село
  bouquet за новата тема.

# 39
Не е нужно да поясняваш лично на мен, точно микро съм показала и знам разликата с мини. Опитах се да обясня  че въпросната съфорумка е искала да каже микро, а не мини  Peace

Естествено, че грешката е моя  Embarassed
Но пък закачката става  hahaha

# 40

Естествено, че грешката е моя  Embarassed
Но пък закачката става  hahaha

Най-сетне някой с чувство за хумор в този форум Hug

# 41
  • София
Аз това упражнение, не знам защо не мога да го направя Crossing ArmsИмам някакъв адаптор у дома, но с него не става.Някакъв специален ли трябва да си купя за да мога да зареждам през контакта?
Ивинете за тъпите въпроси но...с питане до Цариград се стига Mr. Green

Както вече писахме би трябвало всяко МИКРО usb зарядно със сходни на оригиналните параметри да може да ти зареди киндъла. А мисля, че би могла да ползваш и оригиналния си кабел с адаптор със сходни характеристики. Виж какви са твоите и ги сравни. Ако можеш покажи какъв ти е адапторът, някой по-запознат може и да види къде е проблемът.  Peace

# 42
  • USA, Steak State
Аз моят Киндъл го получих с USB и адаптор за контакт.  Thinking
Но явно си зависи откъде си купиш устройството и кога си го купил.

# 43
  • До хладилника, който обичам
Аз моят Киндъл го получих с USB и адаптор за контакт.  Thinking
Но явно си зависи откъде си купиш устройството и кога си го купил.
И моя е така, но моя, като твоя, е купуван от САЩ (моя е от Best Buy, които си имат добри сделки Simple Smile)

# 44
  • USA, Steak State
Бу, преди колко време си купи твоя?
Понеже лятото купувахме един от въпросният магазин и един поръчахме от Амазон и двата дойдоха без адаптора.

Общи условия

Активация на акаунт