На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 984
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Ох, пусто любопитство, погледнах клипчето, но не можах да го изгледам цялото...  Cry Cry Cry

Виолини, каква триколка търсиш? За навън ли? Дето после махаш дръжката и стават на колелета ли? (Има в Джъмбо и Хиполенд)

# 121
добро утро  Flowers Sunflower

ние продължаваме да не спим от тези динозавърски зъби, но пък слънчицето навън така ми топли душата, въпреки преобладаващия студ  и мраз  cold

така:

newsm59 nbirthday newsm67  Gift  cook baloni ::balón::

Честит рожден ден на Николче и Лазар! Да растат здрави, весели, засмени дечица, да имат едно прекрасно, безгрижно детство и да бъдат радосста на мама и гордостта на тати!!!

Клече   newsm51  Hug

# 122
  • В две тъмни очички
Аз нали добра душа нося и помагам  Flutter Ако някой има бутилки (пълни), които му пречат - и за това мога да се жертвам!  Mr. Green ... подозирам че ще намеря и помощници... предполагам и КакаРала ще се хвърли самоотвержено в таз благотворителна кауза... и Бубето... нали не греша?  Mr. Green
Приятел в нужда се познава, как да откажа....  Twisted Evil Ще помагаме, трудно или не, обещавам да се наливам докато не изпием бутилките, все пак трябва да свалим този товар от плещите на този, на когото му пречат  Mr. Green

Бебеш.....разревах се  Cry нямам думи,потресена съм и ... не мога даже да си събера мислите. Ще убия такава детегледачка - вярвате ли ми ...... ще я убия  Close

Рал  Hug за теб и Бубчето

Честит рожден ден на Никол и Лазар! Да са живи и здрави и много много щастливи дечица

# 123
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ И ЛАЗАР!!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!! Клече за теб едно специално     newsm51

Какче мм, даа, това с таткото е мн. добър вариант, пусто с моя вечно отцъстваш ММ хич не става, иначе той горкия е много навит да я преспива, ама като можел да и чете  Joy

Мацки, кви бисквити взимате за бебетата, а овесени ядки? абе, знам, че е писано вече, ама  newsm78

# 124
Аз нали добра душа нося и помагам  Flutter Ако някой има бутилки (пълни), които му пречат - и за това мога да се жертвам!  Mr. Green ... подозирам че ще намеря и помощници... предполагам и КакаРала ще се хвърли самоотвержено в таз благотворителна кауза... и Бубето... нали не греша?  Mr. Green
Приятел в нужда се познава, как да откажа....  Twisted Evil Ще помагаме, трудно или не, обещавам да се наливам докато не изпием бутилките, все пак трябва да свалим този товар от плещите на този, на когото му пречат  Mr. Green
Joy hahaha
Е това нашето си е благородна кауза, която даже си представям как ще завърши Embarassed .... с разговор от сорта " Ти мене уважаваш ли ме" Mr. Green Даже не само ще изпразним бутилките, после ще си ги съберем в пликче и ще си ги върнем и на вторични суровини или поне ще си изхвърлим разделно Naughty

Честит рожден ден на малко Николче и Лазарче  bouquet

# 125
Здравейте Hug

Честит Първи Рожден Ден на малката сладка Никол /клече newsm51/ и на Лазар! Да са живи и здрави,много да слушкат мама и тати и късмета да ги следва през целият им живот! newsm59  ura Tada

От вчерашното изгаряне Слава Богу няма сериозни последици Praynig Едвам забележимо днес червено петно на корема,напръсках пак с Пантенол и дано да минава Praynig Изплаших се обаче вчера бая Confused Направо на алкохолизъм ме изби в един на момент - викам на ММ - Сипи по нещо да пием за здраве Rolling Eyes Embarassed Ох,случват се такива неприятни неща,така ще пораснат ...ама и на нас дупе да ни яко Mr. Green

Inka- Бисквити взимам най-обикновени /на Победа обикновено/ Peace Отдавна не купувам разни Хип и т.н.

Kate84 Споко мила,колкото и да са динозавърски,все някога ще излязат тия зъбаци Peace Като си помисля и ние още колко имаме да вадим Rolling Eyes Tired

violini На каката ми се е случвало да ги режа когато спи Peace Изчакваш я да заспи дълбоко и действаш.Е,като се събуди тупаш чаршафи,всичко,ама е с изрязани нокти Mr. Green Засега с Буба нямам такъв проблем - дава да ги режем Peace

Тути Радвам се,че днес си по-спокойна Peace Всички ни чака работа да му се невиди,кой по-рано,кой малко по-късно Confused

Валл - Как сте днес?

Hug

# 126
Събудих се пак със скандалче. Коки храни Явор с кус кус със сирене, но той му се мръщи, изяжда 2л и слиза от масата и аз го питам "иска ли захар', Явор казва да и омита паницата. баща му ми се нахвърля колко било вредно да се яде солено със сладко и че това че аз и баща ми сме го ядяли така не значело че и Явор трябвало да го яде така  Crazy За мен е по-важно да е нахранен, отколкото баща му да го гони и да му набута още 2 лъжици/което за мен е по-вредното/. Нямало аз да казвам как да се отглеждал сина му.
И тук ми просветна колко е вредно на мъжете да им се дава голяма власт  Mr. Green

Гали, няма да се връщам на работа скоро, това ще е огромен автогол за мен.  а и ако искам да си взимам хубавата заплатка, ще трябва да се върнем във варна.

И така добро утро  hahaha

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 13:27 от Бебешондел

# 127
  • София
Честит първи рожден ден на сладурката Никол! Клече, да ви е живо и здраво детенцето, много да ви радва и да ви кара всеки ден да се усмихвате!   bouquet
Честит първи рожден ден и на Лазар! Hug

Бебеш, ние пък обикновено се караме как да бъде облечен Вико. ММ все иска да го навлича, аз се дърпам, ама все пак надделявам! Mr. Green

Днес Вико цяла сутрин ми прави сешоар! На мама коафьорчето! Heart Eyes Взима сешоара, насочва го към главата ми и казва едно шумно бррррррр hahaha Пробва и с прахосмукачката да ми прави прическа, ама малко му е дълъг накрайника! Mr. Green

От няколко дни се е научил да се тръшка, ама класическата. Като децата по филмите. Пада театрално, започва да си обръща главата на ляво, на дясно и да маха във въздуха с крака. А аз прихвам да се смея! Mr. Green

Бисквитки давам или обикновени или тези на Чичибебе или там както се казват. Намерих една рецепта за овесени бисквитки и ако стане сполучлива ще я пейсна тук.   chef

Рали, радвам се че малката е добре! Hug

# 128
Какче , може да не се тръшка а да показва как се плува  hahaha Mr. Green

# 129
Какчееее, смея се с глас. Марти прави същите номера. Аз като ти казвам,че тия двамата калпазани са от една кръвна група Joy hahaha Може да се опитва с прахосмукачката да ти направи ондулация Laughing
Аз вече съм си ги нарочила като бандата на Ошън- Викчо, Марти, Стефата, Калинката, Тервелче и Ади, даже горе долу и ролите съм им разпределила. Със сигурност АДето е Джейсън Стейтън. Другите още ги обмислям  Mr. Green

Момичета, моята разгулна седмица свърши, тръгвам за Сф и при добри обстоятелства след 2 часа ще съм вкъщи и ще си гушкам малко, сладко Мартинче. Направо летя от щастие, кой знае колко е пораснал за 1 седмица и какви магарии е научил тоя път

Раличка, сега видях, какъв инцидент сте имали ooooh! Много неприятно, добре, че е бил малкия дявол

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 12:52 от kak@r@la

# 130
да, как се плува кучешката Simple Smile)))

какче, с тези две нощни яденета как е толкова фин викчо, да му завиди човек Simple Smile
а дара бухтата яде 4 пъти на ден и то не особено много и днес питам мъжа ми "да взема да я сложа на диета, а?", а той само където не ме уби, ама знаете ли какви бузи има, ще й се спраскат чак! Simple Smile

абе ноеми, кака рала, бубе, вие хубаво за пиенето ще помагате, ама не търсите ли компания нещо за изяждане? аз съм много жертвоготовна душа! вервайте ми!

# 131
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на хлапетата от последния януарски ден: Габриела  на мама Toni4ka, Даниел на мама Грозното пате, Делян на мама ЯницаЧ, Мартин на мама 4arli96!!!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на дечицата от първият февруарски ден: Никол на мама Klechoo, Лазар на мама petience !!!

Нещо днес ми е мързеливо, ще пиша по-късно.

# 132
  • sofia
Честит празник на бебчета и майки.

Клече, Ники е станала друго дете, много се е променила.

Рала, пиши от сф замя.

Рали, аз вече спрях да слагам покривки. Много ме е страх от такива инциденти, ти обаче си реагирала адекватно.

# 133
Рал корема ми се сви на топка докато прочета до край,радвам се ,че е минало толкова бързо Hug
И на мен така, добре, че сте се справили! Горкото мъниче!
Вал дано утре Стаско да е като нов Praynig Hug
И аз това пожелавам. Какво каза ЛЛ за високата Т?
За ъглите,имам силиконови топчета на спалнята още от Таня не са мръднали,новите не залепват добре и Нели с две движения на пръстчето ги сваля и ги лапа,като видя ,че го няма на шкафа ,значи е в устата на Нели ooooh!
Joy hahaha

В сайта на НОИ вече има 2012г.
Благодарско!   bouquet
Inka- , Гггъбка, такава детегледачка искам и аз за Снежи Hug Hug Hug

Бебеш,  Hug
Ние сме обратно - нашия татко току предлага да даде на дъщеря си кебапче, чесън, шоколадов бонбон с ядки или пък люта чушка  ooooh!
За дрехите пък сме като при kakche - той гледа да я облече като за световно, та  я беше нагласил като циганка - баячка - с червена рокля на каре, тъмносини шушлякови панталони, гарнирани с друг вид каре, бяло палтенце, розова шапка с шарки, червени ръкавички и ярко резидаво шалче. В устата, биберон с лилаво hahaha
Абе, не ми беше съвсем смешно... Tired

# 134
[quote author=Елч link=topic=637931.msg20989331#msg20989331 date=1328093194
а дара бухтата яде 4 пъти на ден и то не особено много и днес питам мъжа ми "да взема да я сложа на диета, а?", а той само където не ме уби, ама знаете ли какви бузи има, ще й се спраскат чак! Simple Smile
[/quote]

Сакън, недей. Убих тъ, а посмя да ми съсипеш хубавото детенце Close

ноеми, кака рала, бубе, вие хубаво за пиенето ще помагате, ама не търсите ли компания нещо за изяждане? аз съм много жертвоготовна душа! вервайте ми!

Верваме ти, ама аз да ти приличам на сладкарка Laughing
От мене бутилките, от Бубето терена/ Бубе, както сме се разбрали да е тЕмно и Ладно/, Ноеми ще попее, от Аз и ти салцата, единствения ти шанс е Ети да се смили и да завърти една погача Peace
Ох, изчезвам да не тичам и аз като АДис по влака
Обичам ви момичета, простете ми последните изтрещявания. Още от днес ставам любяща майка и съпруга и ще се придържам към конвенционалните и благоприлични теми на разговор. Flutter
Абе не вярвам много да ми се получи, та ако има някой друг упаднал елемент го каня на спамо чат на скайп или У мола

Общи условия

Активация на акаунт