На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 892
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
И аз ще меся питка скоро Heart Eyes Имам си щъпуркащо човече в къщи newsm68 Както й приготвях обяда в кухнята и по едно време я гледам как си крачи сама  и отива от едната стая в другата Heart Eyes Голям кеф Heart Eyes

Мелона Споделям мнението на Ноеми за Ди Peace Hug Хем журналистка,хем със здравна насоченост Crazy

Елч - Разбирам Hug /и аз съм Тома Неверни - винаги си ги гледам и аз в нета Embarassed Mr. Green/

Шест жертви пише че има в село Бисер Cry Мъка,мъка... Flowers Rose Още наводнени области се очаквали Confused

# 466
  • Варна
Подсещаш ме,че не съм пробвала степер.Може пък и такова да си взема,поне Кетлера са около 160лв.
Рал честити ходещи крачета Heart Eyes

# 467
Удължиха грипната ваканция до сряда включително  ooooh!

Сега говорих със свеки, още нямат подробна информация за с.Бисер, но центъра на Харманли е наводнен, р.Харманлийска е преляла. Добре, че живеят на високо и не в центъра. Страшно ще стане, ако изпусне Ивайловградския язовир, той е от т.н. "стратегически" язовири.

Мелона, честита ти здравен работник.

Рал, браво на малката пешеходка.

Ние имахме велоергометър, но се държахме на ниво. Стоеше като паметник, но не му закачахме дрехи  Mr. Green

# 468
Мелона, честита зъболекар/ журналист!   bouquet

Рал, честита ходеща Буба!  Hug Запрятай ръкавите и почвай питката!  Wink

Гали, от всички аеробни уреди най-обичам кростренажора, макар че никога не бих си взела вкъщи, понеже съм мързелива за двама и ако е у нас изобщо няма да се мобилизирам. ММ имаше една лежанка за коремни преси - ми добре, че се роди детето, та да я махне най-накрая от спалнята, че освен да й бърша праха и да мятам дрехи отгоре за друго не служеше...
Иначе най-яката марка за фитнес уреди според мен e Techogym. Само дето мисля, че са скъпички...   Thinking

Ох, много ми е мъчно за горките хора от с.Бисер...  Sad Безхаберна държава! Да оставят хората да се издавят в съня си. На никой не му пука, в БГ човек само трябва да се моли съдбата да е благосклонна към него, иначе тежко ни... Сви ми се сърцето направо, все възрастни хора, които нямат никакъв шанс горките. Мамка му и живот!

# 469
gali&presi, аз имам кростренажор на Кетлер, доста скъп и уж специално разработен за жени. Поисках си го за подарък след като родих сина ми. Засега по-скоро отговаря на определението скъпа закачалка, но напоследък се опитвам да го ползвам по предназначение. Мисля, че всичко си зависи от теб. Ако си решена да го ползваш и особено като нямаш възможност за фитнес - взимай го и успех  Grinning

Рал, честити ходещи крачета на сладката Буба! Все напред и все във вярната посока  Grinning

Мелона, честита ти стоматоложка/журналистка!

Az i ti, честит рожден ден! Желая ти здраве, любов и много усмивки!

# 470
  • София, Лагера
Девойки, нямам намерение да влизам в спор с никого, но... Всеки път когато чета или гледам по ТВ за някакво бедствие, криза или нещо друго гадно, случващо се някъде по света си представям как там хората си казват: Ей, това само у нас го има...  Wink

Не казвам, че сме цвете, ама не може за всичко съвсем за всичко държавата да ни е виновна!

Хайде стига сме мрънкали и пустосвали (то и аз, де  Mr. Green), че темата замяза за пенсионерска, не на майчинска  Laughing

Малко офф. (виц)
Две новоизлюпени снобарки си говорят:
- Ей, май утре ще вали!
- Ужас, простаци!
 Mr. Green

# 471
  • Сандански
Здравейте с днешна дата!

Аз и ти честит рожден ден!!!Да бъдеш много щастлива и живота ти да бъде наситен само с положителни емоции!  bouquet По между другото много се радвам,че се завърна в темичката ни Hug

Рал честити ви ходещи крачета Hug

Мелона честито зъболекарка-журналист Laughing

Много тъжно наистина за случващото се в Хасковско,но срещу природата не можем нищо да направим Sad При такива бедствия човек осъзнава колко безсилен и малък е пред природната сила Confused

# 472
Ноеми, съгласна съм абсолютно с теб, срещу стихиите никой не може да се бори. Само дето в развитите страни има някакви опити за превенция - всички знаеха прогнозата и че реките са препълнени, заради валежната зима. Наистина по света стават много по-страшни неща като цунамита и урагани с красиви имена, но не е нормално всеки път, когато падне малко повече дъжд при нас да умират хора ей така... Някак има нещо сбъркано, не е само природата.

Мерси за вица, накара ме да се усмихна.  Hug

# 473
  • В две тъмни очички
Гали ако се чудиш м/у кростренажор и степер - избери първото.  И да, кростренажора натоварва повече мускулни групи и от степера , и от велоаргометъра. По принцип Techogym е много хубава марка, но са скъпички, Келтер също. Разлика м/у скъпите и евтините кростренажори има, но не е от някакво значение за провеждането на тренировката. Най-важното е да се качиш на уреда и да ти е удобен! Така че съветът ми е - действай в тази насока по-скоро!

Ноеми, а сега гледаш ли вече Ф1 хахахах  Mr. Green Мръсница такава! Аз за тва си те обичам толкова много!  Hug

# 474
  • бургас
Клеопатра,имала съм подобни оплаквания преди години.Отидох при лекарката с подута ръка,а тя ме праща да си снимам врата,реших,че се е объркала!След като видя снимката ми обясни,че имам шип на 8ми прешлен,който прищипва нерв на ръкат и тя се подува.Най добре на специалист случая ти може да е и друг.Успех.

аз нямах никакво намерение да обръщам внимание на това,но майка ми много се притесни и ме праща на невролог,тя има шипове така че напълно е възможно да имам твоя проблем,засега няма да го мисля много ако не се оправи ще търся лекарска помощ.

МАМА ЗАЙКЕ дано се оправи бързо малкия сладур  Hug

за пари изобщо не ми се говори,мъжото пак без работа,майчинството казват че втората година го пускат след 20 число,имаме мноооого сметки-постоянно ни звънят да плащаме.....свекър ни дава по 50лв на седмица и като вземем всичко за малкия я останат 5 лв за нас я не  smile3511

мислехме да ходим в германия това лято,а майка ми да гледа мартин,но тя постоянно ме разубеждава и ми обяснява че не е сигурна дали ще се справи,бил малък.....та няма да стане тая работа  newsm45

# 475
Тези хора там удавените с какво са виновни, че се спукала язовирната стена? Те ли са виновни, а? Виновни са собствениците на язовира, било то частници, било то държавата! Това е било предотвратимо, не е дошло цунамито от океана. Ноеми, изказа се и ти един път!

# 476
  • София
Аз и Ти,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти винаги да си щастлива,
много здрава,
да срещаш добри приятели по пътя си и
живота ти да бъде изпълнен с поводи за усмивки  bouquet

# 477
  • София
Момичета, благодаря ви за пожеланията!

Рал, честита проходила девойка!

какорала, писах ти в темата за ДГ. Hug

# 478
Аз и ти, честит празник! Много здраве, щастие и любов ти желая!
Рал, честити ходещи крачета!
Мадлен, аз АМ го правя на течен шоколад. Слагам и масло, пудра захар, прясно мляко и какао.
Ноеми, само толкова широко скроен човек като теб може да сънува такива готини сънища. Аз като малка много сънувах, но сега много рядко или по-скоро не ги помня. А е много готино да сънуваш такива сънища.

# 479
Клео, я иди за всеки случай на доФтор, пък нека ти няма нищо. По-добре е, ако има проблем да го хванеш навреме!  Peace

Сега да не ми се смее някой, обаче от днес правя прочистване с плодове и чай. Засега върви добре като за 1ви ден. ММ и той (да не види нещо)  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт