На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 885
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
bubi_barabata и аз днес съм на плодов Grinning(барабар с ММ)Утре е пълнолуние(по-скоро от 23:55 на 7-ми до 23:55 на 8-ми) ,така че ако можеш да изкараш само на течности-вода,чай,фреш,ще подсилиш ефекта от днешните "мъки" GrinningТи май това си и намислила де.Оххх сега се светнах,че по този начин,ще продължа цели 3 дни,а не 2 ooooh!

# 481
Цял ден нямам търпение да ви се похваля....най-сетне милото ми момченце направи първите си самостоятелни крачки....пусна се и направи 5-6 стъпки, после още няколко пъти през деня...ех, че ми е готино.... Heart Eyes

Рал  Hug, виждам че и ти си била щастлива по същия повод днес...Честити ви ходещи крачета! Heart Eyes

За бедствието в Харманлийско и на мен ми е много тъжно. Sad Жал ми е за хората, за починалите, както и за тези, които губят домовете си, градили вярвам не много лесно...

Мелона честита ти зъболекарка и от мен!  bouquet

Аз и Ти ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава, щастлива, обичана и все така мила и позитивна! Hug

Накрая и да се оплача - от вчера сме без кола. Двигателя блокира и вече и без това уморения ни пикапец ще отиде за вторични! Wink

Всички болнички да оздравяват! Praynig

# 482
Някой ще прави ли житния режим?

За бедствиета е хасковска област нямам думи  Sad Много е тежко за хората по селата да преживеят нещо такова... Tired

# 483
буби, буби, само се мъчите и вие с тези прочистващи дни! Simple Smile
в тази връзка аз да се оплача, че нали от 2 седмици съм пак ужким на диета, ама сега на паничище точно съм се върнала в изходна позиция. ей, пуста дебелота - вечно гладна и дебела ще си ходя! Simple Smile)))

и да ви похваля, че добре сте стискали палци преди 2 седмици, защото ще пътуваме за естония Simple Smile
е, само за 3 дни и сме резерви в играта, ама то и без това пътуването беше по-важно  Laughing Laughing Laughing
стрелческа му работа, какво да ви кажа! Simple Smile

# 484
  • София
bubi_barabata и аз днес съм на плодов Grinning(барабар с ММ)Утре е пълнолуние(по-скоро от 23:55 на 7-ми до 23:55 на 8-ми) ,така че ако можеш да изкараш само на течности-вода,чай,фреш,ще подсилиш ефекта от днешните "мъки" GrinningТи май това си и намислила де.Оххх сега се светнах,че по този начин,ще продължа цели 3 дни,а не 2 ooooh!
И ММ днес е на плодове, той е на 90-дневната диета! И сега е гладен и заядлив! Mr. Green
Рал, Емили, честити ви ходещи крачета!  Heart Eyes

# 485
Емили, честитооо !

# 486
Емили, честито ходещо Сами! Нека му е уверена стъпката в живота!   bouquet
Съжалявам за колата. Пожелавам нова, по -хубава и издържлива!  Hug

Елч, браво за пътуването! Естония ми е интересна дестинация, ще чакаме снимки и вЧепетления!  Wink
Искам и аз на Паничище, щом сте си угаждали така!  Mr. Green  И престани да се тюхкаш - много си хубава!  Hug  

Гали, мерси за инфото! Не знаех, че утре е пълнолуние. Ама мойто прочистване не е с цел отслабване, така че чак на течности няма да оставам, ще си карам на плодове!  Peace

И ММ днес е на плодове, той е на 90-дневната диета! И сега е гладен и заядлив! Mr. Green
Joy Joy Joy

А само да ви кажа, че преустанових храненето на гълъбите, понеже гледах едно предаване онзи ден по Дискавъри, в което казаха, че гълъбите пренасяли 68 вида зарази чрез изпражненията си и отсвирих благотворителността.  Crossing Arms Днес идват да ме търсят, но аз се правя, че не ги виждам.  Mr. Green Пък и идеята ми беше да храня недрискащи врабчета, но...

# 487
 Благодаря ви още веднъж за поздравленията и честитките   Hug Отпразнувахме в събота празника, беше с много деца и голяма веселба.
 Аз и ти, честит рожден ден  party023 Щастие и здраве!
 Райчето и тя към крачко пристъпващите, но много отговорно подхожда, прави максимум х 10, залива се от смях и бърза да се хване. Каринър, Катето престрашава ли се?
 Пате как върви "Подарете Любов"?

# 488
Ей цял ден няма нет, тези от БТК супер отговорно са пуснали "в момента няма връзка с този номер" на националния си номер, явно им е писнало да ги псуват доволни потребители.

Аз и ти, ЧРД   bouquet Здраве, любов, късмет, пари и верни приятели!!!

Пепита, тъкмо си мислех, че ти беше от Харманли. Добре че с вашите всичко е наред  Hug

Мелона, честита ти зъболекарка! И честито за ходещите крачета на Рал , Емили и Леприкончето! Винаги да стигат до целта

Ноеми, накараме да ровя из Гугъл да го видя как изглежда този Хамилтън  Rolling Eyes Май ще предпочета Перу  Party

# 489
БЛАГОДАРЯ на всички,които ни честитихте ходещите крачета на Буба Hug Екшъна започва Crazy

Еми Hug Честито и на Вас! Все в правилната посока да го водят крачетата Сами Hug Много се радвам,че дечицата ни проходиха в един и същи ден Heart Eyes Hug
/за снимки от РД - в нашия фотоапарат има само 3 Embarassed,ще разчитам на бабите и ще покажа при първа възможност/

Елч - Ха честито ти пътуване.Ще разказваш после Hug

kakche Разбирам те за ТМ Peace. ММ преди време беше на Дюкан /луда работа,ама се беше взел толкова насериозно ooooh!/ и в къщи беше Crazy

Hug

# 490
бубинка, абе аз се канех да ти кажа за гълъбите, ама викам да не ме обявите за живтномразка и си замълчах. а и като бях малка хранех гълъби на парапета на балкона на баба ми. а тя жената все се чудеше как така непрестанно й е одрискан. е, накрая ме спипа де Simple Smile

# 491
  • София
Рал, Емили, честити проходили краченца  Hug

Набързо само да пусна снимка на хлебчето от вчера

абе вида му, подобно на всичко сготвено от мен не е най-добрия, обаче на вкус беше страхотен, особено топличък с масълце и шарена сол  Flutter  Peace

Пепита, bandit30, имам в предвид приготвеното и неизпито АМ, защото на Тия много често й остават по 50-100 гр напоследък, и в него разтварям суха мая и след това останалите съставки, необходими за тесто, наистина се получава много вкусно  Peace

Ох Дюкан, Дюкан, това е единствената диета, която даде наистина резултат при мен, свалих много и бях доволна, мислех след раждането пак да я започна, но само при мисълта за подсладители или Степ-ове ме втриса  Sick

Кошмарно е случващото се с бедстващите хора, а как така не се знае чия собственост е този язовир ми е мнооого интересно, като само да отиде някой за риба там веднага ще му вземат таксичката... собствениците  #2gunfire

# 492
Мадлен, как можааа?!? Да го изтипосаш този пуФкав, вкусен хлебец точно, когато съм на плодов запор?!?  Laughing  Сериозно, изглежда уникално вкусен, хич не ми говори, че нямал вид! Браво!

Елч, приемам градивна критика!  Mr. Green Но в моя защита да кажа, че си представях как храня премръзнали, мили врабченца и други сортове дребни пернати, но в един момент летящите кокошки дойдоха, изядоха всичко (за врабченцата нищо не остана) и ми осраха терасата супер безцеремонно! Възмутена съм!  Laughing  И затова приключих с птицехраненето. И разбира се, гениалната идея дойде от майка ми, която слага трохички на птичетата в двора. Но на село няма гълъби - има врабчета, синигерчета и даже едни малък кълвач се появи... Не отчетох подробностите.  Tired

Тук пак заваля сняг...  ooooh!

# 493
Мадлен,страхотно си се справила!
Мелона,Ралче,Емили,да са ви живи и здрави дечицата,да са им стабилни крачетата ,все напред  и нагоре да ги водят!
Аз и ти,жива и здрава бъди!  bouquet
Кураж на бедстващите.....като казвам аз,че нещастието има много лица....не само безпаричието може да създаде проблем.... Rolling Eyes Sad Дано бързо овладеят бедствието! Praynig
......
Како ралче,последният път като сънувах XL 3 поредни пъти се усъмних нещо,направих си тест и се оказа,че съм с 2 чертички. Mr. Green
Ноеми,какво трябва да лепна,че да ида в Париж?.....То има и друг вариант,съседите ни 60-годични запазени и бездетни хора, ще ходят за 1 седмица на почивка там....може и да се шмугна в куфарите им тайно. Laughing
Бугинце,уби ме с тез гълъби. Simple SmileВярно,карсиви животни са...не можеш ли да им сложиш обезпаразитяващо хапче в храната...Някак си кофти е така-храниш,храниш и после -не храниш.Знам ли,аз нали в момента зъм на тъжна вълна и просто се поставих на мястото на гълъба. Peace
Днес бях на очен.Оказа се че туй,че се блъскам в предмети и хора и това,че се накапвам докато ям не означавало че съм окьорава.Нарежението което чувствам в очите е от това,че съм със светли очи,които са много чувствителни на светлина.Когато чета от компа,се товарели доста,не съм мигала и ми изсъхвала ретината newsm78изписаха ми изкуствени сълзи.Дидо пък вика да обеля 2 глави лук и да не си ги купувам. hahaha,ще си имам естествени.Диоптъра се е леко увеличил,но на този етап,не съм за очила още.
.......ох мисълта ми като реши да ме напусне,го прави от раз.Умората си казва думата.
А Буги,сега видях подробностите....е може би ще си ги храните в парка,така няма да ти цапат. Wink
Научих си уроците за утре,написах си и задачите,ще взема да си лягам.
Желая  лека непробудна нощ на всички.

# 494
  • Сандански
Емили честити ходещи крачета на Сами Hug

Леприкон честито и на Райчето Hug

Мадлен хлябчето изглежда уникално вкусно!Така и така правя всеки ден утре ще му сложа АМ да видя какво ще стане Wink

Бебеш при вас как е положението,че казаха и в Димитровград имало наводнени къщи?

Общи условия

Активация на акаунт