На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 877
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Буби, извини ме, не се съобразих  newsm03

Но в моя защита да кажа, че си представях как храня премръзнали, мили врабченца и други сортове дребни пернати, но в един момент летящите кокошки дойдоха, изядоха всичко (за врабченцата нищо не остана) и ми осраха терасата супер безцеремонно! Възмутена съм!  Laughing 

Joy Joy Joy

Елениа, даскалка ли си?  Simple Smile

mariyap
дано да се получи вкусно, да се отчетеш после, че ми е интересно дали и на други ще им допадне идеята  Peace
Лека нощ мили мамчета, отивам да си полегна с малка доза Тери Пратчет, препоръчвам на всеки, който има нужда от малко смях  Hug Hug

# 496
Аз и ти - честит Рожден ден
Много здраве, мир, любов и все така позитивна (като ти видя постовете и ми идва настроението - той и ММ все ми казва "луд на шаренко се радва", ама друго си е да ти е цветен деня)
Тути - направо ме развълнува с този сън, а Зайка с разказите за шаващото малко човече.
И аз искам много да съм бременна, но не може да стане. Ще гушкам бандюгата Рая и се благодаря, че имам нея.
Рал, Емили, Леприкон - хайде все напред да ги водят крачетата малките шушулки.

# 497
  • Варна
 Аз да си призная,че след като написах тук и се светнах как щях да се прецакам(ако и днес ми беше плодов) споделих на ММ какво можем да си причиним Mr. Green,напапахме се и вече не сме така заядливи.М/у другото и ние завършихме тези дни 90 дневната,та вече малко байгън ни идва ooooh!Смятам да се довършим утре-плодов и в други ден-водно-чаено-фрешов!Подчертавам,че луната влиза в пълнолуние утре 23:55,някой да не вземе да се прецака като мен CrazyЗа справкаhttp://izdrave.com/%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D … D1%82%D0%B0-2012/
Мерси за споделеното относно степери и кростренажори PeaceНаправо CrazyПроблемът е че имам едни 150 кинта от РД и искам да си купя нещо свястно,дет не може да стане естествено..вечният проблем.Пък не искам да е на изплащане,че вече аман Crossing ArmsТа в крайна сметка се чудя м/у евтин кростренажор- куча марка и степер хубава-марка.
Хайде лека нощ Sleeping

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 01:31 от gali&presi

# 498
Аз и ти - честит Рожден ден   bouquet

Пепинка, а ММ малко си го е украсил този лаф "луд, циганин и Вилито на шаренко се радват"  Laughing

Еления, за дребната още не съм го пробвала Цитросепта, само върху мен. Замислям се скоро да е.

Рал, Емили, Леприкон , честити ви ходещи крачета   bouquet

Мадлен, страхотен хляб си спретнала. Благодарим за идеята за неизпитото АМ  Hug

Гали, и аз благодаря за инфото относно пълнолунието, ще се мъча утре да видим дали ще мога да сборя още някое кило само за 24 часа, ако има успех, ще съм много щастлива Simple Smile

# 499
  • София
Аз и Ти  Heart Eyes честит рожден ден! Бъди жива и здрава, мног щастлива и обичана! Hug
мама зайка  Heart Eyes много ме радва Калин, как се развива след посещенията на ясла  Hug И повече никакви припадъци, пази се  Kissing Heart

Момичета, тези от вас които са подали декларация за втора година майчинство, появи ли се вече в справката на НОИ? При мен още нищо няма...  newsm78
А за детските какви документи бяха необходими? Благодаря!  bouquet

# 500
Аз и ти , честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава ,много усмихната и щастлива   bouquet

мама зайка  Hug

Аз какво се омотах нещо и загубих темата и докато се светна и сте изписали една , че сега почти и втора... ooooh! Голяма съм голяма бяла птица
  hahaha

# 501
Добро утро !

Честит рожден ден на Аз и Ти !(с малко закъснение Blush)
Честити ходещи крачета на Емили,Рал и Леприкон Simple Smile

# 502
Светослава,мерси за кафенцето!   bouquet

Ставам, поглеждам през прозореца - нови 10 санта сняг!  ooooh! Аман! Писна ми вече тая зима глупава! Искам топло! Пепинка, май ша стягам багажа, то се е видяло....  Sunglasses

# 503
Добрютро!

Светослава, и аз благодаря за кафенцето.

Снуки, аз детски не взимам, но погледни в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=622201.new#new  ако нещо не ти е ясно питай, там момичетата ще ти обяснят.
А в сайта на НОИ ще ти се появят документите след като работодателят ти внесе ведомостта за съответния месец. Аз знам, че нашите ги внасят м/у 10-то и 15-то число на месеца и за това ще гледам по-късно.

После пак, че ме викат

# 504
  • sofia
Хайде да се разпиша. Днес имам много задачи, но май няма да свърша нищо. Не мога да изкарам колата от гаража. Като се събуди ММ ще видим какво ще решим, мислех да оставя Лия при майка, че си писнахме.
Честити проходили крачета.
Аз и ти- жива и здрава.

Бебеш , утрОто по-добро ли е от вчерашното?

Катето на Банско дали е затрупана? Май ще и звънна.

# 505
  • Пазарджик
А добро утро,Светолава,благодаря за кафенцето Hug

Боже толкова сняг на едно място в живото си не съм виждала,едвам закарахме Таня на у-ще. ooooh!И сега като знам как го чистят в малките улички,откарах ме до май месец с лед #Cussing out
И както винаги в нашата скапана държава,трябва да се случи трагедия за да се вземат някакви мерки Sad

Рал,Емили,Леприконче ,честити ви ходещи крачета,да ги водят все напред! Hug
Мелона ,честита ви зъболекарка  bouquet
Мадлен страхотен е хляба на вид,а и на вкус предполагам

Снощи облякох на Нели една пижамка ,която и купих преди около месец и половина и и беше много голяма и с изненада открих ,че и стои идеално,колко бързо растат малките ни гъбки.

Аз съм спазвала лунния режим доста години и с малко ограничения откъм сладко и тестени се чувствах чудесно.Спазвах само четирите дни в месеца.

# 506
Нощни, успех с градината на Божидар!

Kalifornia, и аз имам роднини в с.Бисер. Слава богу, спасили са ги вчера. Били са предупредени за идващата вода, пък и те са видели как идва и са се качили на втория етаж. После с лодка са ги извозили.

Мелона, честита ти зъболекарка! Мерси че питаш за нас.Ние тука сме точно до реката. Толкова пълна не съм я виждала никога, ама засега няма опасност да прелее. В самия град  нямаме проблеми, по селата е по- страшно, че там преливат реките. Снощи в осем спря тока, та имахме "принудителна" вечеря на свещи. Но за 2-3 часа го оправиха.

Рал, честити ходещи крачета! И аз ще правя прощъпулник, но по тукашните обичаи трябва да чакам в края на февруари нарастващата луна. А, Гали, ако е така пълнолунието утре мога да го направя прощъпулника newsm78

bubi_barabata
, успех с прочистването! Разсмя ме с тия гълъби.

Emilly1212, честити първи крачки, чувството е невероятно!

# 507
Добро утро, момичета!

Снуки, за детски ти трябват: попълнено заявление, акта за раждане, справка за доходи на двамата родители ( ако имате брак) и бележка от ЛЛ за всички поставени до момента ваксини.

Леприконче, събрахме много подаръци, най-вече играчки, но още не сме ги занесли на децата. Ако имаш нещо предвид може да се включиш още  Hug

Честити ходещи краченца на Емо, Райчето и на Рал   bouquet

От вчера и ние към крачещите. Вече втори път се хваля, дано да е за последно  LaughingПървият път като се пусна направи 5-6 крачки, беше на 10 месеца, и после спря. Искаше само да го водим. От няколко дни се задържаше много време прави, кляка сам и се изправя от седнало положени и вчера започна да си обикаля. По-удобно му е да пълзи, все още, но ще мине скоро, си мисля.

Еления, разсмя ме с блъскането в предмети и хора и накапването  hahaha Joy

Днес пак ни застига сибирския!  Confused

За наводнението - още вчера сутринта бях много притеснена като чух жената в сутрешния блок.В Клюкарника има тема с начините, по които можем да помогне, ако искаме.

# 508
момичета в пострадалите или застрашени територии и с близки в тях, прегръдка. пишете ни! а на всички ни пожелавам да не се самозабравяме и главозамайваме..

честито на проходилите крачуни, да стъпват сигурно и леко и да знаят накъде вървят винаги!!  Леприкончик,  Hug  от седмица-две правим по няколко крачки, когато е с лице към този, който я държи, обикновено аз, но бърза да се гушне и подсигури, или ако съвсем не е на кеф, направо тупва и сяда, та горе-долу каквито описваш Раините вълнения са и Катешките. хич и не смeя да се похваля по тази причина, защото е ужасно несигурна още, да не говорим че и нестабилна.. е, ще дойде моментът все някога }}

Пепинка.., гуш и на теб, и на бандюгата!  Hug

Клео, какво стана, отпусна ли те ръката? имала съм двама колеги с подобен проблем, но се оказа, че се дължи на прекомерния досег с комп. периферия. а при мъжа ми имаше направо отказ и се установи плексит, както са ти споменали момичетата.

нека мамите (на) болничета докладват как са днес, моля.

момичета, чета, както и пиша - разхвърляно. ако нещо важно пропускам, моля за извинение и ми пишете лс.

# 509

Снуки, за детски ти трябват: попълнено заявление, акта за раждане, справка за доходи на двамата родители ( ако имате брак) и бележка от ЛЛ за всички поставени до момента ваксини.

Там в заявлението май понеже първата година сме по майчинство за доходите май се пише НОИ, НОИ, НОИ и т.н., а те да си вземат данните от НОИ.

Общи условия

Активация на акаунт