На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 971
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Само аз ли още съм изостанала и ядем по 5 пъти на ден, от които 2 пъти е АМ?  Crazy

и ние сме така.

И аз щях да питам с какво сте обезопасили мебелите. Взех от Джъмбо капачки за контактите и едни неща за ръбовете на масата, но тя ги изчопли. Някой да има по-добра идея?

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!

# 61
  • София
Не мога да си събера ума, за да пиша... Нещо ми е много вкиснато. Дано да е от времето.

Ако някой пие нещо, пък и доматена салца да е, и аз искам... В големи количества!

И Ива яде 5 пъти на ден. Без да броим похапванията между основните хранения. Две от тях са АМ - сутрин между 5 и 7 и вечер преди лягане.

Опитах да изгледам линка към БТВ, но ми дойде в повече...Не мога да приема, че има хора, които се отнасят по този начин с бебета.

# 62
Здравейте и от мен Hug Гледам го това слънце навън и така ми се излиза......ама не ми стиска Mr. Green Нали си подсмърчаме още.... Rolling Eyes Да ви кажа не ми се вярва да е чак тооолкова студено,колкото всички ме убеждават по телефона Rolling Eyes Ама нали не сме си подавали носа от една седмица насам навън,та ...ще си гледаме и днес слънцето през прозореца Laughing

Иначе в къщи е веселба Wink Каката дразни малката /уж си играят Mr. Green/ или обратното ooooh! И аз гледам да съм все около тях,че какви ли не звуци чувам в противен случай Tired Малко играя роля на умиротворител /представям си тези дето са с две момчета в къщи Whistling/ Crazy

Искам да честитя Първия Рожден Ден на днешните рожденници!Да са здрави и щастливи дечица!
за мамите им -   bouquet

Ако мога по-късно ще се включа пак Hug

# 63
  • Пазарджик
Привет и от мене,ще се опитам да драсна някой ред докато Нели изкарва съдържанието на шкафовете в хола Mr. Green
Пепинка,аз тъкмо се чудех как да ти изпратя чашката със снега и ти ме поряза с това ,че ти е минало Grinning
Нелката яде четири пъти на ден-закуска:кус-кус,попара,грис,кремчета,кисело мляко с бисквити или овесени ядки,обяд-от нашата храна,след обедна закуска-каша или от прахообразните или от тези в бурканчета/които от седмица не яде с кеф,явно са и омръзвали/крем ако не съм и правила сутринта,извара с плодове ,бисквита и квасена сметана,цедено мляко с плод от компот-кайсия,ананас/на Таня бъркам с какао/,похапва докато вечеря ме ние и после АМ-230мл.ама ако не заспи се налага след час поне още 100мл.да и забъркам,но това е рядкос.
Днес като и купувах мляко/взимам го от ДК,има всичко необходимо за хранене/видях,че има супа с риба и понеже и давам много рядко/пюрета не иска/и взех една супа,като бях99,9%сигурна ,че няма да яде храна от кухнята,щом е опитвала домашна,но си я хапна с две сухарчета/малко рядка за моя вкус/не знам дали щото и хареса или заради новия вкус newsm78

И да ви се оплача,вчера моя шеф ми съобщи новината,че продава бизнеса си,съответно новите собственици ме искат ама веднага не можели да ме чакат още една година CryДружеството в което работих ще функционира още 6 месеца заради плащания от бонуси и до тогава ще получавам майчинство.Да питам запознатите в тази тема какво ме очаква след това

# 64
  • София
Agent  Hug благодаря за темата!!!

# 65
  • София, Лагера
Тути, много неприятно  Tired... какво ще правиш сега?

... гледах филмчето за бавачките.. ако ми се случи, честна дума, ще я смеля от боя! Собственоръчно!  #Cussing out
Но, според мен нова са изключения. Това, от което наистина сме застрашени е бавачката да остави детето само да се се занимава, а тя да гледа ТВ по цел ден.

Аз и ти, тази салца чудничко върви с малко водчица, черен пиперец и мъъънинко лимонче... потекоха ли ви лигите?  Flutter

Бенджи, аз бях писала за това мляко преди време  Peace. Правят го до Силистра. Софиянки, имат фирмени магазини на пазара Красно село и на пазара Иван Вазов.

Мацки, аз ще изчезна за няколко дни. Мониторът ни заминава на ремонт. Ще ви чета от таблета, но не мога да пиша много много оттам.

Бъдете здрави!  Hug

# 66
# 67
Тути, неприятна изненада! Confused Какви са ти опциите, имаш ли идея?
Ноеми, ще ни липсваш, пък макар и за няколко дни!  Wink

Ми наистина не е чак толкова страшно навън. Поне в Пловдив. И поне в колата.  Mr. Green Но според мен големият студ е сутрин много рано, към 6-7ч. Тогава, вярвам, не е да си подадеш нослето навън дори!
От една страна се дразня, че медиите преувеличават малко, но пък ако това успее да накара възрастните хора да не щъкат навън в поледиците и да се потрошават (, което им е практика), пак добре.

И аз като Ноеми бих я пречукала такава бавачка, но според мен ММ ще ме изпревари. Познавайки темперамента на БГ мъж, изобщо няма да чака полиция, ами ще хвърчат бавачки през балкона като стой, та гледай!  #2gunfire

# 68
Честито на днешните рожденничета   cook!

chovi, в друга тема видях, че сме раждали в една и съща болница. Само дето вие сте 5 дена след нас, а нас ни изтреляха на 4 ден и не сме се засякли.

Кисело мляко давам Пършевица. Преди това  На баба по БДС, но не го хареса, имаше особен вкус.

Вече отказва да пие от биберон. Пие вода от мекия накрайник, ще да купувам твърд вече.

# 69
Това гледахте ли го? http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/1941618229-Kak_d … etegledachka.html от 13та минута После пак няма да си сложа камера  #Cussing out
Peace Peace Peace
Ето защо съм върл противник на детегледачките! Бабата може да не ги възпитава добре, но поне съм сигурна, че ги обича!
Лейди Ейнджъл, вашата идея ме накара да се замисля... Може би, ако има камери... Ама звук предават ли?
И аз като Ноеми бих я пречукала такава бавачка, но според мен ММ ще ме изпревари. Познавайки темперамента на БГ мъж, изобщо няма да чака полиция, ами ще хвърчат бавачки през балкона като стой, та гледай!  #2gunfire
  Peace Peace Peace  За нашия татко съм АБСОЛЮТНО сигурна!!!

# 70
  • София
Ей сега изгледах видеото.Потресена съм,плаче ми се и съм изумена.По принцип децата ми са ми супер слабо място и реагирам винаги имполсивно и на момента агресивно ,за да ги защитя.Такива жени са за психиатрия,но преди това хапва дървото задължително.Имах случай, когато малкият ми син беше в първи клас госпожата от занималната си беше позволила да  удари  главата му в главата на друго дете.Тя отрече и твърдеше,че детето ми е лъжец,но аз знаех истината,защото другото дете потвърди думите му.Добрече мъж ми беше с мен ,ако бях сама нямаше да се овладея,той по-принцип ми действа вразумяващо и успокояващо.В крайна сметка подадохме жалба до директорката и беше порицана,а детето ми преместено в друга занималня по мое желание.Това са педагози!Разтреперих се от видяното!!!

# 71
приветос.... Simple Smile

ако знаете какъв мързел ме налегнал....чак боли направо...ужасТТТТ...чак се дразня на себе си....

бях решила да излезем на слънчице за 30 мин., но нещо не успях да се наканя...уж много студено, но мързела надделя....много ме мързи да се обличаме- чорпогащници, грейки, шапки, шалове и т.н. и след това разсъбличане и цялата патърдия за 30 мин.... уффф отегчих ви с моя мързел Mr. Green

а Адриан се занимава вкъщи със всевъзможни щуротии, навсякъде е хипер разхвърляно, но ме мързи да оправям през 5 мин...довечера като си легне  Wink

мамо Зайке и днес не ме чакай да ти звънна  Embarassed  ще ги поразходим конете тез дни  Laughing

Ети ако ти е вкиснато, кажи на Драго да ти донесе довечера една сладка торта да се подсладиш  Hug  бтв, Ади се катери яко на "столчето" дет напазарувахме за КОледа...нали знаеш момчетата все пак напредват от зад на пред  Laughing

# 72
  • Варна
Това гледахте ли го? http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/1941618229-Kak_d … etegledachka.html от 13та минута После пак няма да си сложа камера  #Cussing out
  :sick:newsm45 #2gunfire
Agent  bouquet
После пак

# 73
chovi, в друга тема видях, че сме раждали в една и съща болница. Само дето вие сте 5 дена след нас, а нас ни изтреляха на 4 ден и не сме се засякли.

Hug  HugKalifornia, Мда, разминали сме се, можеше да се познаваме сега

# 74

бях решила да излезем на слънчице за 30 мин., но нещо не успях да се наканя...уж много студено, но мързела надделя....много ме мързи да се обличаме- чорпогащници, грейки, шапки, шалове и т.н. и след това разсъбличане и цялата патърдия за 30 мин.... уффф отегчих ви с моя мързел Mr. Green

а Адриан се занимава вкъщи със всевъзможни щуротии, навсякъде е хипер разхвърляно, но ме мързи да оправям през 5 мин...довечера като си легне  Wink

Това все едно аз съм го писала! Simple Smile /Само вместо Адриан, да се чете Самуил/ (hug)

Искам да е вечно лято...

Дейзи, аз също исках да те поздравя за кулинарните ти умения, тортата е прекрасна, но като гледах рецептата, едва ли ще я направя...А така ми се яде домашна тортааааа...

Общи условия

Активация на акаунт