На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Елч ще мерим ли бузите  Mr. Green

# 136
  • София

Обичам ви момичета, простете ми последните изтрещявания. Още от днес ставам любяща майка и съпруга и ще се придържам към конвенционалните и благоприлични теми на разговор. Flutter

аааа не може, темата ще умре с толкова благоприличие

# 137
  • София
Какче , може да не се тръшка а да показва как се плува  hahaha Mr. Green
Joy
Цитат
Какчееее, смея се с глас. Марти прави същите номера. Аз като ти казвам,че тия двамата калпазани са от една кръвна група   Може да се опитва с прахосмукачката да ти направи ондулация
Аз вече съм си ги нарочила като бандата на Ошън- Викчо, Марти, Стефата, Калинката, Тервелче и Ади, даже горе долу и ролите съм им разпределила. Със сигурност АДето е Джейсън Стейтън. Другите още ги обмислям 
Mr. Green
Вярно са големи бандитчета, ама пък са сладури, та човек не може да им се сърди! Heart Eyes

Како Рали, лек път! Hug

Елч,
и аз съм да направиме едно първенство по най-големи бузи, ще се класираме в челната тройка! Mr. Green
А Дарчето си е супер, има къде да си го щипнеш детето! Heart Eyes

А бе девойки, замислих се, че скоро не сме празнували нищо. Дайте да организираме един общ РД на децата, може и да не ги взимаме с нас! Mr. Green Или един св. Валентин, че и без това много си се обичаме! Heart Eyes А бе важното е да сме на маса с много ядИнье и пиенье! Crazy

# 138
Явор на 7 месеца - 9650 71см

# 139
  • sofia
Мисля, че е време за СледНовогодишен купон? Ама тоя път по-сериозно, да не си тръгнете пак в 12ч.

Бебеш, мила, какво си го правила това дете?!

# 140
Бебеш, мила, какво си го правила това дете?!

не питай  hahaha Joy Все беше на диета детето. на смесено хранене беше и точно тука е като спрях да кърмя и мина само на ам  Whistling

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Никол на Клече! Пожелавам на порасналата сладуранка много здраве, усмивки, щастливо детство, да расте умна и красива за радост на мама, тате и всички, които я обичат!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на Лазар на мама petience! Пожелавам му здраве, късмет и много лудории през безгрижното му детство!

Рал, силни прегръдки от мен за малкото човече! Hug И за теб, браво за навременната реакция. Много неприятно изживяване! Добре, че няма нищо сериозно!

Ние направихме една бърза разходчица в студа, но слънцето пече божествено.... Simple Smile

Бисквити давам обикновени на житен дар.

Мами, на вашите деца текат ли им още лиги при поникването на зъби...Сами е вечно мокър, слагам понякога и през деня да стои с лигавник, щото иначе сменям блузите през половин час...

Вал, бързо оздравяване на Стаско!

# 142
  • София
Честито на днешните ни едногодишни слънчовци!

Виолини, за триколката - купих на каката една прехвалена триколка (изхвръкна ми името) от Комсед и съжалих 100 пъти. Няколко съседки купиха от Ибей за същите пари много по-готини. Гледай колелата да са здрави (най-добре гумирани върху пластмасата) и да се заключват педалите и кормилото (да не може детето да управлява, докато го буташ).
Рал, добре че се е разминала по-голяма беля!

# 143
Охааа, машала, Яворчоооо!  Mr. Green Много бузи, много нещо! Ама е уникално сладък!

Елч, ще се караме, няма да разваляш хубавата мома! Идеална си е! И бузките й са идеални също! Прав е Лъч да тА убива!  Joy

Виолини, и при нас е зор рязането на нокти. На ръцете - пак бива, но на краката са едни къчове, не  ме питай! Но пък аз гледам да я излъжа нещо - или разлайвам кучето, или го карам да носи някакви играчки, тя се залисва и аз режа със скоростта на светлината просто!  Twisted Evil Пък те едни дребни ноктенца, да се чудиш как да ги изрежеш...  Tired

Кака Рала,
да не развалиш темпото, като се прибереш в Сф, че ще ни стане скучно.  Laughing

Зори от вчера "дава 5". Като й кажа "дай 5" и разперва ръчичка и се залива от смях като я плесна с мойта.  Grinning
ММ изобщо не ми се меси ни в хранене, ни в обличане. Ако я храни той, аз му давам яденето и излишни въпроси няма.  Wink

Емили, текат и още как. От вчера пак е нон стоп подгизнала.  Confused

# 144
 Heart Eyes  Бебеш, евала , мила! Страшни бузи, голям сладур! Mr. Green
Ние на 1 год сме едва 9 кг.

ММ изобщо не ми се меси ни в хранене, ни в обличане. Ако я храни той, аз му давам яденето и излишни въпроси няма.  Wink

Буби и ние сме така. Каквото съм нагласила за ядене или обличане това е  Peace

# 145
  • София
Гггъбка, Гери ти е отговорила. Поговорих с директорката и тя се съгласи да запази мястото, докато Ива стане на прилична възраст.

Честит празник на Никол и Лазар и щастливите им родители! Бъдете всички живи и здрави.

Какче, и на мен ми се струва, че отдавна не сме празнували нищо!!!!! Лошо, много лошо!!!

Бебеш, и аз ям кус-куса със сирене и захар. Дори не съм подозирала, че може без едно от двете. newsm78 Я му тегли една здрава майна на ТМ и му кажи да спре да се меси.

Днес Ива пак беше на ясла. Ревала е без почивка 2 часа.  newsm50 newsm50

# 146
  • София
Здравейте.Днес ми е пълна сука оставих всички деца в къщи, защото най-много да докарат на малката някой грип.За лигавенето-постоянно,но то цялата лапичка и стои в устата,ако не е тя като куче слага някоя играчка и така се разхожда.За грижите за децата - те са изцяло моя грижа до към 3 год. и съответно не позволявам на никой да ми казва как да ги обличам,с какво да ги храня и т.н.Сега като се роди малката майка ми почна да ми дава напътствия,но я отрязах като и казах ,че това е трето и щом съм отгледала 2 ще се справя и с това.Мъжът ми ми се доверява напълно и не ми се бърка,но във възпитанието сме тандем.За бисквитките в млякото-вече не копувам бебешки , а просто меки бисквити,по-вкусни са.На една сме,вече сме голями!До скоро.

# 147
  • София, Лагера
Хау! Сърце юнашко не трае и трудно - нетрудно, пиша Laughing

Честит празник на Никол и Лазар!   bouquet

Какчееей, тоз Викчо голяма скица!  Joy

Бенджи,  Hug да споделя, че Алфатар имат и магазин на пазара Чаталджа (може да го знаете, аз само от брошурката чета)  

Рал,  Hug

Ети, какво смяташ да правиш с Ивка?  Tired

Инка, бисквити Закуска  Peace

# 148
  • София, Лагера
А сега в отделно съобщение, сакън да не би да се загуби насред другите ми писания:

Софиянки, другата седмица да свирим сбирка? Нещо разговорите за пиене (и ядене, Елч  Mr. Green) ми действат зле, трябва и действие.
така че - марш у Софийската тема!  Party Party
  smile3508 Drunk Wine Glass cheers beer  

# 149
  • София
Ноеми, нищо няма да правя. Хванали сме се на хорото и по-добре да се измъчи за седмица-две, отколкото да спира и пак да тръгва и да отлагаме агонията във времето.

Общи условия

Активация на акаунт