На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 992
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Пазарджик
Ей ме на и мене тук,цял ден едни сладки/бисквити/въртя.Обещала съм на Таня още от преди НГ и днес нямаше измъкване,ама втората доза я прави в момента тя. Embarassed

Мелона виж тези http://www.como.bg/predpazitel-za-gli.html

Буквичката "м"се чува трудно,аз какво да кажа като Нели вика на всичко с четири крака/без котето/бау-бау EmbarassedТаня така казваше-каНион и аз все и го повтарях на срички за да чуе "м-то",та до доста голяма казваше-ка-ми-он Mr. Green
Как ви завиждам за срещичките ако знаете Embarassed
Бисквити ползвам Закуска
Имаше и още,но сладкарката ме вика

# 166
хаха, добре Simple Smile ама хайде да се разберем, началните букви/звукове/срички на често повтаряни думи са едно, в тоя смисъл и и ние 'говорим' (нали се чува добре ехото: и ние, и ние.. Joy)) ама чак пък за 'кажи как казва кончето' - хайде сега. позволете на бедната душа да се съмнява. мъничко. Simple Smile
Абе, и ние си имаме мама-филолог, при това-бърборко, така че, предлагам среща, за да се убедиш  Joy
За кончето, определено не знае, но като я питаш какво е това - сочи бебето и казва "баба", а на патето "па-па" без подсказване. Иначе, аз не се съмнявам, че повечето бебета го правят, просто трябва да обърнеш внимание. Особено "дай", мисля, че всичките го знаят  Mr. Green

Явно ти си подценяваш девойката, съдейки по младежа...
То и аз така, докато я забелязах да си пипа ушите, като й казах "Дай ушите да ги чистя" и да смърче като види спринцовката и банката с физиологичен разтвор. Но най-много се шашнах, когато опитах да й покажа къде й е коремчето, а тя сама показа...
Просто подценяваме мъничетата, те разбират всичко, за което имат опитност.

tuty1, целувки на малката бисквитомесачка (ще си спестя "сладкарка"-та по обясними причини  Mr. Green)

# 167
Az_i_ti, абе ский са, младежът ми проговори доста рано и с доста сложни изречения:) малката бърбори адски много, нарежда, пее, обяснява се, разбира, разпознава и асоциира страшно много неща и пасивният й речник си е, бас държа, съвсем окей. не е като да я подценявам  Hug но все пак от няколко месеца вече чета тук за хлапенца, казващи как прави това или онова животно, нали разбираш Simple Smile  а за среща козирувам слепоочно, само да се застигнем и намерим! (ам, не си харесах достатъчно нито един емотикон за 'наздраве';;, но си го представи)

# 168
Еее, тъкмо careener ми повдигна духът и Az i ti го занули  Mr. Green.
Нашият знае да показва къде е кучето и... толкоз. Муу, буу, мяу няма таквиз неща. А пък повтаря думи, като ало, Кали (името на кучето). Ала, да го питам какво е това и да ми отговаря е мираж.

# 169
приветос мриветос Simple Smile

ей човек един ден ще поизлезе и вие сте се разписали да разписали, четене няма  Laughing

абе не знам какво не му харесваме на времето...по обяд на слънце е страхотноооо...днес се поразходихме с мама Зайа по съседски и беше супер яко....а Ади заспа в шейната  Laughing  като го прибрах спа още 2 часа, а мама отиде в Мал-а да шопингова  Wink

какаР@л@ добра селекция на разбойничета си направила  Joy а АДееето има тъкмо една шапчица дето много го оприличава на Джейсънчо  Wink

а Ади казва едно "бай" , което е между "миау" и "бау"  Joy много ми е смешен....най-чисто качва "па-па" и вече си разпознава най-различни патета  Peace

Рал  Hug цунки на Буболинка :*

абе имаше май и друго...по-късно, ако се присетя  Peace

# 170
Az_i_ti, абе ский са, младежът ми проговори доста рано и с доста сложни изречения:) малката бърбори адски много, нарежда, пее, обяснява се, разбира, разпознава и асоциира страшно много неща и пасивният й речник си е, бас държа, съвсем окей. не е като да я подценявам  Hug но все пак от няколко месеца вече чета тук за хлапенца, казващи как прави това или онова животно, нали разбираш Simple Smile 
Може да си права, нашият батко също проговори рано (отдадох го на яслите), но с беба нещата тръгват по-рано и някак самостойно, без да я уча (като се изключат опитите на брат й да каже "бате" от около 6-7 месеца, и до сега неувенчали се с пълен успех  Mr. Green)
И все пак, при нас тези неща са от по-малко от месец, т.е. след годинката. Преди това само "дааай" знаеше и рядко "ам" (по-често просто мляскаше упорито). Но повече от една сричка, в краен случай сдвоена, не може да казва.
Така че, за животното те разбирам... Дори, ако ме подсетиш на срещата ще ти разправям смешки в тази посока... да не занимаваме всички с моите спомени....
а за среща козирувам слепоочно, само да се застигнем и намерим! (ам, не си харесах достатъчно нито един емотикон за 'наздраве';;, но си го представи)
Ето го -  cheers, а и този става  Wine Glass

# 171
Момичета, както се досещате времето ми вече е лимитирано.
Бях посрещната от едно стабилно ходещо човече с огромни бузи, бабите нали все ги е страх да не остане  гладен
Но той въобще не ме позна, както се досещате поревах си стабилно, още ми е много тежко, но се надявам следващите няколко дни да свикне с мене.
Това може би е най-ужасното чуство за една майка- детето и да не я отрази Sad Отивам да си го гушкам, както и татко му Heart Eyes
За купон съм абсолютно за, и то задължително без децата Mr. Green сега е грипаво време, не трябва да ги омешваме не за друго Mr. Green

# 172

Но той въобще не ме позна, както се досещате поревах си стабилно, още ми е много тежко, но се надявам следващите няколко дни да свикне с мене.
Това може би е най-ужасното чуство за една майка- детето и да не я отрази Sad Отивам да си го гушкам, както и татко му Heart Eyes
Hug Hug Hug
Просълзих се като четох с каква надежда бързаше към него...
Ще мине, дръж се!
 Hug

# 173
  • Пазарджик
какаРала и аз съм го изпитвала това чувство с Таня,за три дена ме беше забравила Hug
Аз и ти  Hug
почерпка от малката бисквитомесачка

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 18:54 от tuty1

# 174
Еееее Тутиии буквално ми потекоха лигите  newsm22   

какаР@л@  Hug Hug Hug знам как се чувстваш, но ще си поплачеш, ще го погушкаш и нацелуваш и ще ти мине, а той пак ще си е с мама Simple Smile)) и ние бяхме така, когато го оставих за първи път за 1 седмица - когато се върнах от Франция и като го видях и такива сълзи, такова чувство няма просто...но май казват, че всички са така първия път  Peace

# 175
Честит рожден ден на Никол и Лазар! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!!!

Единствената дума която казва Божидар  е "дай" казва  "дай "когато иска нещо и "дай "когато подава нещо.Опитвам се да го науча да казва  за котето кучето но без успех.
Лека вечер на всички Hug

# 176
Честит Рожден Ден на малкото "клече" Никол и на Лазар. Да са много здрави и да имат прекрасно детство.

За триколката - аз съм си супер доволна. Само нея ползваме. Количката е прибрана от един месец. Но тук няма дупки и сняг  Mr. Green
Ъгли не обезопасявам. Не мога да обазопася всички пързалки, парапети и пейки по двора и парковете. Шкафовете да - но тя започна да вади препарати, лекарства и боклуци, та прекратихме изследователсвото в тази посока. Покривка не слагам - точно по тази причина. Рал - добре, че сте се разминали. Много ме е страх от такива инциденти. Аз нали карам Рая да пипа печката като е топла, за да знае и сега ходи и се прави че я докосва и вика "ооооо" с една потресена физиономия. Но не смее да я пипне.
Лиги - никога не е точила Рая, но пък сега се научи да прави балончета и да плюе. Абе хулиганка си е, на мама момиченцето  Laughing
Нокти режа само на телевизор.

# 177
Тея вече заспива само на отворен прозорец, не и достига въздуха и това е  Tired

Исках да пиша за триколките като седна на компа по-подробно.

Имахме такава - пълен боклук, детето седи като изсулено вътре, не достига педалите, а мястото за крачетата е неудобно.

Имаме и тази. Явор чак сега успя да я подкара, а колелата са и пластмасови и тракат яко като излезем на вън, не ми се мисли в парка как ще е  Sick

Ще взимаме сега такава:

# 178
Буби, Стела, Елч, Пепинка Hug благодаря, че отговорихте. Не сме сами. Сами така и не си хареса ни една от двете биберони, но от двата си пръста в устата не се отказва! ooooh!

Ети, свива ми се сърцето като си преставя едно дете да плаче...Милата Ивка! Hug Дано да свикне по-бързо!

Нокти също режа трудно, обикновено трябва да дам нещо интересно в едната му ръка, а да се мъча с другата. На краката май е по-лесно.

КакаРала това дето си го изживяла е много трудно, но съм сигурна, че вече си се гушкате и няма помен от непомнене на мама... Hug

Тути, поздравления за майсторката на сладки! Heart Eyes

Днес направих пастета с маслини, ама го промених  - сложих извара, маслини и зехтин, но стана малко гъсто и добавих две лъжици кисело мляко и стана супер. Peace Началничето го прие много добре на филийка.

Хей и аз съм HR, ама провинциален  Mr. Green, така че въпросите към Ноеми Hug

Добре, че споделихте за тези ъгли - все се тормозех че тук няма откъде да си купя и щяхме да ходим до Лидл в Ловеч, ама ясно е, че и у нас няма да оцелеят.

Да отбележа, че Сами не имитира никое животно, бърбори постоянно, но нещо свое си, казва мама, тата, баба, бебе и някакви срички, но разбира се и тези думи не ги казва абсолютно чисти.Иначе ме разбира отлично, познава близките хора, предметите вкъщи, дай това, виж еди кое си, обаче думата НЕ, все още не я разбира! Laughing

Аз също леко завиждам за срещите, но по скоро това не е завист, а съжаление, че не мога да ви видя отблизо... Wink А знам, че е съвсем друго да бъдеш с някого "на живо"! Нищо, ще ви се радвам поне от снимките, събирайте се, пийте, яжте и.....се веселете!  Hug Heart Eyes Hug

# 179
  • София
МОМИЧЕТА СПОДЕЛЕТЕ КОЙТО ИМА ОПИТ
Възможно ли е снаха ти да промени брат ти така че да почнете да се карате????????????

Общи условия

Активация на акаунт