На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 911
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • sofia
Аз вчера граха го пасирах, че не и харесва, плюе грахчетата. Иначе няма проблем със стомаха

# 346
  • Велико Търново
Бебеш, ехинацея, потенция 5, по 5 гранулки веднъж дневно - това ни изписа последно педито за профилактика. Има варианти и на сиропче. Също от Имунокинд съм била доволна. За черния бъз, знам че е токсично, и при проблема ви с кръвотока, може би не бива ....

# 347
И аз давам коластра и зелена енергия на Аквасорс. С антибиотика заедно давай и пробиотиците задължително. Има вече и Вит. Ц на капки в аптеките http://apteka.framar.bg/30024482/%D1%86%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%BE% … BB-#axzz1lM8uGh3D.
Бебеш това давам на Таня,всяка година почвам от началото на септември,пие се 7 седмици.На вкус е доста приятно и сладко.http://apteka.framar.bg/06005137/%D0%B5%D1%85%D0%B8%D0%BD%D0%B8% … BB-#axzz2pvsxQuup
Пробиотици е хубаво да се дават паралелно с АБ

Не,не е така. Peace
Ако пробиотик се приема заедно с АБ, то те са в непрекъсната конфлик ,едното се бори с другото  и по този начин се забавя действието на АБ-то и съответно се забавя и излекуването.Затова препоръчват АБ да се приема,да се приема ,самостоятелно,и вече след като е унищожил каквото трябва,тогава вече да се приемат пробиотиците. Peace.Аз лично до сега не съм попадала на рецепта  с АБ и пробиотик.
Бебеш,не е ли рисковано да се оперира с толкова нестабилен имунитет.Доколкото знам трябва да е напълно здрава и стабилна.За по лесно възтановяване после....
Викче нещо май леко ми е настинал...Снощи вдига 37.8,от 3 дни е кривчо и половина,научи се да пищи за всяко нещо.Май започват да бият кътниците,много му е побелял венеца на това място.
Днес и двамата са на бабин дом,че много и са затъжени Mr. GreenАз пък останах да чистя и да си подготвя уроците за седмицата,но като гледам колко работа ме чака,все повече залепвам за дивана Blush....Мисля,че един ден няма да ми стигне...

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 10:06 от elenia

# 348
Добро утро!

Нощни, Буби, мерси за закуската и кафенцето  Hug

Благодаря ви момичета  Hug

Бебеш, аз не мога да ти помогна с имуностимулантите. В интерес на истината не съм давала на децата, за тези продукти чета и уча от вас, момичетата в темата.

Буби, и в Бургас имаше мъгла, но вече се вдигна.

Грах съм давала смачкан, не пасиран, но с люспата. Боб още не съм се престрашила.
Заинтригувахте ме с това за праз лука. Помня, че каката като малка го ядеше като бонбонки, нарязан на кръгчета.

# 349
Бебеш,не е ли рисковано да се оперира с толкова нестабилен имунитет.Доколкото знам трябва да е напълно здрава и стабилна.За по лесно възтановяване после....

Нали точно за това ни изпратиха да се доизлекуваме вкъщи, ама то стана.... обратен ефекта. Като оздравеем ще се обадим и лекарите ще кажат кога.

# 350

Заинтригувахте ме с това за праз лука. Помня, че каката като малка го ядеше като бонбонки, нарязан на кръгчета.
Браво на нея! LaughingНе и ли люти?
И аз вчера купих праз-лук.
то след баницата на Нощни очи за праз-лук ,направо......как да не си купиш праз! Mr. Green
.....
Как са вашите деца с дъвченето?Виксън иска сам да си държи хапката и да си гризка-Хляб,кебапче,Бисквита,кашкавал,пушено месо....Едвам му пробутвам пюре и супа,човека иска той да държи лъжицата CrazyЕкшън голям.Като го оставя да прави каквото си иска,става мазало у нас.Гребва сам в паницата,обръща лъжицата на обратно,манджата пада на пода и каквото е остнало по лъжичката си го облизва гордо и след това пак се повтаря описаната процедура...

# 351
Привет!

Буби, Нощни, мерси за кафенцето и закуската!   bouquet

Тая нощ не спахме много добре, дребния се буди през половин час да суче, накрая го взех при нас, че поспахме малко. Баща му реши, че детето е гладно и затова не спи и стана през нощта да му прави АМ, което разбира се остана непокътнато. Според мен са зъби, но по никакъв начин не мога да му видя в устата какво става.
СНощи се опитах преди сън да му дам Панадол, да го поуспокои малко- е не можах, чак посиня от рев. Направо незнам как ще му се дават лекарства- то да не се налага де, но нали все някога ще стане нужда newsm78

# 352
Момичета, които сте си получили майчинството 2.01 платен ли ви е? Нали си се отработваше? Или си го броят за неработен ден?

# 353
  • София
Момичета, които сте си получили майчинството 2.01 платен ли ви е? Нали си се отработваше? Или си го броят за неработен ден?
http://www.kik-info.com/useful_info/calendar.php
виж тук - почивен е

# 354
Благодаря!

# 355
Е,не мога да ви прочета и това е.....
Бебеш, Hugмоля се бързо да се оправя Тея,да минава операцията и всички гадости и болести да останат зад гърба ви!
Мернах нещо за рязане на нокти-никакъв проблем.Седи си чинно и наблюдава с интерес процеса.
Честито на всички,които тези дни са имали  повод за празнуване!Здраве,късмет и усмивки!
Мамита, давали ли сте на вашите малчовци"Данонино"?Баба и е купила ,давах и два пъти,хапна си го с кеф.
Приятни поачивни дни на всички! Hug

# 356
  • София
Хелоуууу  Hug

Ей днес направо сякаш се смени сезона, откарахме 3 часа навън, голям кеф с шейната, малката зачерви бузета, омете 2 черпака с домашна пилешка супа и откърти на секундата  Flutter

Сутринта час и половина пробвах всички методи за изпишкване, за които съм чувала, дупето й придоби формата на гърнето, и в крайна сметка пак не можах да и взема урина  ooooh!, само кръв взеха, ама се чудя, до колко са необходими тези профилактични изследвания, и дали следващ път да откажа, струва ми се, че ще си стресирам детето, излязохме от лабораторията аз, тя и баща й целите в кръв, като взе да го размахва това пръстче и да пищи, посиня, не можем да я успокоим, уплаших се наистина  ooooh! А иначе ми е странно, за какво са тези направления, като пак ни взеха 4,50 лв  Thinking Хемоглобина й е 126, доволно  Flutter

Данонино не съм давала  Peace

Болничките, стягайте се всички и утре по шейните на въздух  Hug  Hug  Hug

Приятна събота от мен на всички  Hug

# 357
И двете сме постригани Simple Smile Тя рева като за последно, все едно не косата, ами не знам какво й рязаха...  Tired  Но важен е резултатът.  Peace

Чови, много е възможно от зъбите така да се буди. Едва ли е гладен, просто има нужда от успокоение и сукането му го носи.

Мадлен, странно, на нас ни взеха такса от 2 лева. Винаги толкова са ми взимали с направление. Хемоглобинът си ви е супер в нормата.  Peace

Добре де, защо тогава на 21-ви януари (събота) се отработваше 2-ри януари и беше официален работен ден. Всички работеха, банки, институции... ММ и те си бачкаха. Ако 2-ри е бил почивен, то не би следвало да се отработва. Би трябвало да се плати и той!

# 358
Добре де, защо тогава на 21-ви януари (събота) се отработваше 2-ри януари и беше официален работен ден. Всички работеха, банки, институции... ММ и те си бачкаха. Ако 2-ри е бил почивен, то не би следвало да се отработва. Би трябвало да се плати и той!

Ще платят 21-ви, плащат деня в който се е работило.

# 359
Бебеш, видях че по телевизията рекламират пробиотик, като средство за пиене заедно с АБ. И аз мисля, че може да се пие наедно с АБ. По- вредно е да се унищожи чревната флора, а после ходи я заселвай наново. Така като не се пие пробиотик по време на АБ лечение се развъхдат и гъбички.

Общи условия

Активация на акаунт