На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 826
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
аз докато кажа Добрютро, то станало Добър ден  Joy

кефя се на всички, дето успяват да оставят малките да заспиват сами, аз Ема в момента е уча, че кошарата е нейното си легло, къде трябва да си сложи  главата и тн., обаче тя не ляга и не ляга в него, реве права и протяга ръце към мен  Sad  Ама така или иначе, явно преди да се отбием няма да стане номера  Wink

бандит как така е задължително да се пият хапчета за спиране? ако не се спира рязко с кърменето не са нужни хапчета.

Моят ММ нали работи извън Сф и днес тръгнал да се прибира, а подбалканската почти е затворена, та той сега ще сменя маршрута и кой знае кога ще се прибере  Sad

# 616
Хелоууууу!
Как сте,банда?Голям бахърляк навън  #Crazy Много лошо е времето навън наистина и пътищата са зле.Но зима е-няма как.Дунава почти е напълно замръзнал при нас.
Бенки-има две,миналата седмица ги забелязах.Има и едно родилно петно,обаче се появи още едно.Или аз съм много заплес и не съм го забелязала.
Калина заспива само ако съм до нея.
Хапчета за спиране на кърма не съм пила,тя постепенно намаля и спря.
Буби,лека бременност на приятелката ти!
Памперс сменям все още през нощта.
А всички болнички да оздравяват!
Поклон пред жертвите  на водната стихия!
П.С. и аз искам две чертичкииииии Heart Eyes
П.С.2 поздрав с една любима песен

# 617
  • ул. "Мечтание"
Добър ден!

За мен е като "добро утро!". Като съм малодетна се излежавам повече и от преди. Гони ме депресията май.  Joy (липсва ми Божидар и това си е! Но ще си страдам тихо и незабележимо, най-много да ви го напомням всеки ден, докато ми  мине.)

Едно чайче от мен и втора закуска! В случай, че някой е пропуснал.  Flutter

Нощни, цял ден се каня да те питам, за причината да добавиш тази красота на подписа си...

Няма конкретна причина. Просто са разкошни!  Crazy Heart Eyes Попаднах на снимката търсейки нещо и реших, че е идеална за подписа ми.

Пепита, радвам се, че пастета ви е харесал!  Hug
За семената в хляба трябва да проверя как беше. Сусама например се води алерген, но не помня след каква възраст може да се употребява без проблеми. Принципно за този род храни казват след втората-третата годинка, но риска е по-скоро от задавяне, ако се употребяват самостоятелно.

Зайке  Hug Hug Hug

Хапчета за спиране на кърмата рядко се налага да се пият. Най-вече при спешно спиране на кърменето и в тези случаи също не винаги се налага (Емили например отби по спешност без да пие хапчета, като спазваше препоръките при спешно отбиване). Отбиването, както и кърменето са естествени процеси, не болестни състояния.
Когато отбих големия си син аз също не съм пила хапчета. Въпреки, че там беше по-скоро рязко отбиване, отколкото плавно и постепенно.

Flowers Rose Flowers Rose

# 618
  • София
Здравейте от мен.

Тръгнах на работа в понеделник, а то с това време един ден не мога да стигна навреме. Вчера пристигнах с 3 часа закъснение и си тръгнах 2 часа, след като си извиках такси....После таксито отказа да ме закара до вкъщи, защото улицата не била почистена и се прибрах от работа след 7.30 вечерта... ooooh!

Днес си останах вкъщи, защото Йоана е със сополи. Не знам от къде се взеха тези сополи - няма температура, няма кашлица, не е отпаднала, само носът и тече (предимно нощем). Цяла нощ не сме спали, аспирирах и сополите поне 6 пъти, ама голямо чудо беше...
Сега и слагам сребърна вода в носа и се опитвам да се свържа с лекарката да ми каже дали мога да и капя Виброцил или да и дам витамин Ц.

Времето е ужасно, дано няма повече бедствия.
Искам да започне най-накрая глобалното затопляне!!!

П.С. И аз не съм пила хапчета за пиране на кърмата. Просто постепенно намалявах кърменията, остана само вечерното, една вечер ме захапа и до там беше Laughing

# 619
Елена, за втори път ми вадиш думите от контекста, затова не намирам смисъл да се обяснявам като ученичка.
Да, фирмата за почистване е виновна, че пътя не е проходим, другото е неприятен инцидент, но ако искаш мога да поема персонална вина
Аз не натрапвам на никой моята гледна точка, просто я изказах. И въобще не твърдя, че непременно съм права. Не ми е нито по силите, нито в компетенциите да направя големи промени, на всички които смятат, че им е по възможностите пожелавам някога да имат властови позиции и да направят така желаните от всички промени. А дотогава аз лично мисля да правя малки лични стъпки в тази насока като започна с промени в собствения си бит и манталитет Peace

Междувременно се присъединявам към:
Момичета,да оставим темите- морал,манталитет,вяра,търпение,държава,политика.Това може да се нищи до безкрай.
нека си говорим за бебетата.
А днес най- добре е да сведем глава в знак на съпричастност към загиналите и техните близки. Sad

# 620
Елена, за втори път ми вадиш думите от контекста, затова не намирам смисъл да се обяснявам като ученичка.
Да, фирмата за почистване е виновна, че пътя не е проходим, другото е неприятен инцидент, но ако искаш мога да поема персонална вина
Аз не натрапвам на никой моята гледна точка, просто я изказах. И въобще не твърдя, че непременно съм права. Не ми е нито по силите, нито в компетенциите да направя големи промени, на всички които смятат, че им е по възможностите пожелавам някога да имат властови позиции и да направят така желаните от всички промени. А дотогава аз лично мисля да правя малки лични стъпки в тази насока като започна с промени в собствения си бит и манталитет Peace

Междувременно се присъединявам към:
Момичета,да оставим темите- морал,манталитет,вяра,търпение,държава,политика.Това може да се нищи до безкрай.
нека си говорим за бебетата.
А днес най- добре е да сведем глава в знак на съпричастност към загиналите и техните близки. Sad

Не,не ти въобще не натрапваш твоята гледна точка. За това се изписаха 10 страници глупости. Успех с промяната.

# 621
..........така както и всекидневно се изписват десет страници с честитки, готварски рецепти, хомеопатични рецепти, и какво ли още не. Ако не ме интересуват не ги чета, но не си позволявам да ги нарека глупости

# 622
..........така както и всекидневно се изписват десет страници с честитки, готварски рецепти, хомеопатични рецепти, и какво ли още не. Ако не ме интересуват не ги чета, но не си позволявам да ги нарека глупости
На фона на събитията от последните дни, да мисля че са глупости.

# 623
Хайде стига!
Мир  Peace  Peace  Peace

# 624
LadyAngel, нали знаеш, че не е много добре да се дърпам често сполките? нашият лекар не дава повече от веднъж на ден Sad така се раздразвала лигавицата и се стимулирала да произвежда още, и още, и още.

а какви са тези родилни петна, за които говорите?
и, буби, защо реши, че няма да се махнат? те не са ли онези червеничките неща по личицето, които се изчистват с възрастта?

на мен пък ми е скучно да си говорим само за бебета, трябва си и някоя допълнителна тема Wink
в този ред на мисли - я дайте акъл откъде да си взема дебеееело дълго яке?

аз да ви се оплача днес дара си разби устата. ужким леко се чукна в ръба на кошарата, а след секунди я поглеждам и тя цялата омазана в кръв. така и не ми даде да видя къде какво и заспа. сега я чакам да се събуди, за да огледам по-подробно. сетих се за съвета на буби за кислородната вода, ама кой да се сети да вземе предварително.

# 625

а какви са тези родилни петна, за които говорите?

Не са червени,а са кафеникави,слабо забележими,поне при Калина.

# 626
  • В две тъмни очички
Хапчета за спиране на кърмата не съм пила и не вярвам, че има нужда от тях, особено ако спирането на кърменето е плавно. Аз отбивах близо месец и половина Влади и от 3-4 кърмения намалях с по 1 на седмица, а накрая 2-3 пъти съм кърмила през 3-4 дни. Кърмата намаля много, гърдите ми спаднаха рязко. То ако става въпрос и в момента ако стисна ще излезе, но това е абсолютно нормално. Организмът с времето резорбира остатъка от кърма в гърдите  Peace А какво да говорим , че хапчетата имат и куп странични ефекти, които знам от приятелки, че са ужасни.

Елч, Влади през 2-3 дни си пука джуките. Та като видя кръв в устата първо поглеждам устната от всички страни. Днес я сцепи със зъбките, отново, от вътрешната страна.

# 627
Хайде стига!
Мир  Peace  Peace  Peace

Имаш го от моя страна Peace Пък и в крайна сметка ние и да си говорим колко сме съпричастни не виждам с какво ще помогне това, който иска и има възможност може да материализира тази съпричастност, защото нашите приказки нито ще нахранят, нито ще стоплят хората. Или просто искаме да си държим съвестта чиста

на мен пък ми е скучно да си говорим само за бебета, трябва си и някоя допълнителна тема Wink
в този ред на мисли - я дайте акъл откъде да си взема дебеееело дълго яке

Ама после да не кажеш, че съм ти натрапила мнението си - в Манго, Зара и женския Андрюс има и сигурно са на хубава цена в момента. Аз лично си купих едно за излизания в квартала от пазара Борово, а то пък взе че се оказа страхотно, защото отдолу има дебела подплата. Съвсем изчистено, черно, шушляково яке, до коляното и се връзва на всичко. Предполагам, че ако се пуснеш по Графа ще има такива във всеки втори магазин

И аз мисля, че ако не се налага екстремно спиране на кърмата няма нужда от хапчета. ОСобено ако кърменията са 1-2. Аз кърмих 10 месеца до деня, в който влязох за операция. Най-кофти беше първия ден, защото бях в реанимация и с дрен, а по едно време гърдите ми бяха станали на камък, но се изправих леко леко в леглото и се изцедих. Мойто намерение беше да поддържам лактацията с помпата и след като изляза да продължа да кърмя, но се оказа, че за 3 дни Марти е свикнал с шишето и АМ и не ме търси. Затова всеки път като усетих напрежение цедях по малко, за 10 дни кърмата спря сама, не съм имала бучки и т.н
Иначе звънях на моя гинеколог и той ми каза някакви хапчета, но те се пият/ или поне тези които той ми изписа/ 10 и повече дни, а за това време тя кърмата сама си спря. Пък и като ми каза какви странични ефекти да очаквам Crazy

Марти пак заспа, явно ще вади зъби щом нощем е неспокоен, денем спи по 10 пъти, а имаме да излизаме и да вършим 100 неща

Мелонче, видях че си ми писала в темата за детските градини. За мене това с кандидатстването продължава да е един голям хаос ooooh! Явно съм тъпа, защото четох, четох и  пак не всичко ми е ясно

# 628
  • София
И аз се довлякох най-накрая до компютъра, че не съм ви чела от сто години  Rolling Eyes

Ние всички в къщи сме болни, аз повръщах вчера цял ден, ММ имаше треска, а Ники днес е доста отпаднала и е от 2-3 дни с разстройство. Има и малко температура, но се надявам всичко да е от зъбите  Rolling Eyes

Дадох и Хидрасек, дано й помогне. Не иска да яде, само малко каша сутринта и след това й пробутах Хидрасека с кисело мляко  Confused

Имам предложение, да направим една библиотека за лекарства при повръщане, температура, разстройство и т.н., защото в случая случайно се присетих, че Тути беше писала за люкарство при разстройство  Peace

# 629
Здравейте!

Най-накрая и аз да се добера до компютър Laughing
ММ е научил Даниел да му пуска песнички и цяла сутрин потропва и преревава пред лаптопа, та се принудих да го скрия. Сега спи и това е моето време, не че няма работа вкъщи, но не ми се прави нищо в тоя студ.

Бубето, радвам се че имаш напредък в самостоятелното заспиване на Влади  bouquet

Буби Б, хубаво е че така леко и от само себеси е минало отбиването при вас, моля се и при нас така да стане някой ден, който ми се вижда доста далеч. Честно казано това непрестано сучене ми писна вече- нямаме никакъв режим, денем/ нощем суче по 100 пъти baby_neutral

Ноеми, какъв ден само сте имали HugХубаво че сте приели всичко с усмивка  bouquet

Нощни,  Hug А втората закуска Grinning е върховна. Бих я изяла с удоволствие  bouquet

Честито на проходилите крачета и на новоозъбилите се  bouquet

Сори, ако пропускам нещо

Общи условия

Активация на акаунт