ОБЗОР 2013

• 83 954
  • 551
  •   1
Отговори
# 90
Тъкмо ще хванем промоция JoyИ хотелите ще намалят и цените.Аз това чакам Mr. Green

# 91
А може да е чиста провокация. Информацията в интернет е доста оскъдна. Личи си че източникът е един и същ. Моля някой да даде по-актуална информация и снимки. 

# 92
А може да е чиста провокация. Информацията в интернет е доста оскъдна. Личи си че източникът е един и същ. Моля някой да даде по-актуална информация и снимки. 

Няма актуална информация.
По тази причина и аз реших, че няма много истина и си платих 50% от резервацията Peace

# 93
  • Пловдив
Току- що даваха репортаж по телевизията. Уж го били оправили проблема.   newsm78

# 94
Не съм се и съмнявала че няма да го оправят.Сега остава да се убедим в това.От първите почивали ще се разбере Peace

# 95
Колектора ще го оправят тепърва.

"Изядени" морски плажове преди сезона: http://burgas.dir.bg/news.php?id=10782151

# 96
Колектора ще го оправят тепърва.

"Изядени" морски плажове преди сезона: http://burgas.dir.bg/news.php?id=10782151
Ще го оправят.Няма да си позволят да загубят толкова туристи. Peace

# 97
Стискаме палци да се оправят разрушенията! Че така ми легна на сърцето този Обзор и просторната му плажна ивица. Не че съм ходила, ама четох, четох...

# 98
Стискаме палци да се оправят разрушенията! Че така ми легна на сърцето този Обзор и просторната му плажна ивица. Не че съм ходила, ама четох, четох...

Ох,  сори, ама са сетих вица за кифлата и цигането  Joy

Марисима, дано успееш лично да се убедиш, че е така  Peace

# 99
 Laughing ха-ха! Мерси за пожеланието!

# 100
  • out of space
Планът е от 9 юни да сме в Сол Луна бей с една приятелка. Дано проблемът с колектора и алеите се реши. Никога не съм стъпвала в Обзор, но панорамните снимки от високо ме плениха, наистина ли плажът е толкова хубав? Има ли много водорасли, а щипалки? То за щипалки юни месец е рано, но пък знам ли....  Rolling Eyes

# 101
Аз бях питала и преди, но никой не ми отговори.
През детството ми, сигурно 6-7 поредни години сме почивали в Обзор, и ясно в съзнанието ми са се набили табелите за подводни ями, аз самата съм попадала в такава, ужасно е, на косъм се разминах, на метър от брега...не искам да си спомням усещането.
Как е решен въпросът с тези ями сега? Има ли ги още? Ако не- как така изчезнаха  newsm78

# 102
  • Русе/София
Как е решен въпросът с тези ями сега? Има ли ги още? Ако не- как така изчезнаха  newsm78

Не съм виждала табели за подводни ями,а и не ми се е случвало да попадам на такива,слава Богу. Peace

# 103
Аз бях питала и преди, но никой не ми отговори.
През детството ми, сигурно 6-7 поредни години сме почивали в Обзор, и ясно в съзнанието ми са се набили табелите за подводни ями, аз самата съм попадала в такава, ужасно е, на косъм се разминах, на метър от брега...не искам да си спомням усещането.

Не вярвам някой да може да ти отговори, че след тези бури и наводнения не се знае какво е станало.

# 104
  • Пловдив
През 2009 година бяхме в Обзор - на Мирамар. Там плажа е добър, нямаше ями, нямаше и табели за такива. Спокойно се влизаше навътре. Сега, обаче, след тези вълнения големи, може и да има промяна...

Общи условия

Активация на акаунт