ОБЗОР 2013

• 83 931
  • 551
  •   1
Отговори
# 120
Наложи се да променим датите за тръгване и ще бъдем от 28.04.Нямаше никакъв проблем в разместването явно като не е натоварен сезон.Може да бъдем настанени от 11ч и да започнем с обяд от 12.30ч което е добре.

# 121
Скромната ни темичка нещо съвсем замря.
mimi0585, желая ти хубава и слънчева почивка и се надявам да се включиш по - късно с актуална информация.   bouquet

# 122
Скромната ни темичка нещо съвсем замря.
mimi0585, желая ти хубава и слънчева почивка и се надявам да се включиш по - късно с актуална информация.   bouquet
/.Благодаря ти ще пиша после задължително.  bouquet

# 123
Мен ме интересува плажът пред Лука Хелиос в какво състояние е, че имаме резервация платена на 50 процента от 2 до 12 юли и да знам, ако положението е зле, да анулирам навреме, докато може без неустойка!

# 124
Плажът пред Луката си е стандартен Обзорски плаж,т.е. много добър.

# 125
Плажът пред Луката си е стандартен Обзорски плаж,т.е. много добър.

E, аз питах заради бурята, има ли поражения и вярно ли е писаното в медиите, че част от плажа в Обзор е отнесен, това ме интересуваше.

# 126
Здравейте момичета пресни впечатления от Обзор.Първо изкарахме една чудесна и топла почивка.Мирамар е един чудесен хотел всичко е на високо ниво и без никакви забележки.Относно плажа всичко си е наред имаше огромна дига от пясък може би 3м.която докрая на седмицата казаха че ще премахнат.Хотела не е бил наводняван това ни казаха от охраната.Ние бяхме на първи етаж и нямаше влага.Ако някой нещо друго го вълнува да пита.Определено нашето семейство ще повтори  bouquet

# 127
mimi0585,
Стана ли ясно дали е поправен колектора? Нали имаше информация, че се изливало всичко от пречиствателната станция в морето.
Анимация имаше ли вече в някакъв вид, и последен въпрос вътрешния басейн дали сте ползвали и много ли се студен?

# 128
  • в света на илюзиите
Miramar  си е прекрасен отново  Heart Eyes Аниматорите са същите като миналата година, т.е. много са си добри Wink Не бях чувала нищо за някакъв колектор, но морето си беше чисто и прекрасно, нямаше никакви вълни, имаше смелчаци, които се къпаха. Хотелът беше пълен. Имаше 2 автобуса с румънски зумбаджии  Laughing, голям купон  Wink Детският клуб си работеше, вътрешният басейн беше препълнен с деца, то и във външните басейни имаше хора, дето се къпеха  Laughing Страхотен хотел, наскоро питах дали има друг хотел , в който анимациията е на нивото на Мирамар, но за жалост никой не ми отговори Thinking

# 129
mimi0585,
Стана ли ясно дали е поправен колектора? Нали имаше информация, че се изливало всичко от пречиствателната станция в морето.
Анимация имаше ли вече в някакъв вид, и последен въпрос вътрешния басейн дали сте ползвали и много ли се студен?
За пречиствателна нищо не разбрахме.Като ходихме по плажа имаше проблем с реката /до хотел Казабланка/реката беше отсякла пътя и трябваше да газим през реката LaughingНо на следващия ден мъжа ми ходи и каза че проблема бил отстранен.Анимация имаше и още как и беше много забавно.Имаше и зумба и детска дискотека и вечер игри с възрастни.Всичко както си му е реда.Вътрешния басейн работеше /дори и външния /бяха го затоплели.Децата и мъжо го ползваха/той моичкия и в морето се къпа/и казаха че им е супер.Утре ще ви пусна и снимчици

# 130
Мен ме интересува плажът пред Лука Хелиос в какво състояние е, че имаме резервация платена на 50 процента от 2 до 12 юли и да знам, ако положението е зле, да анулирам навреме, докато може без неустойка!
Ха-ха! И ние така, само че от 08.юли.
Благодаря на момичетата, които се включиха с отзиви от последните дни!  bouquet

# 131
  • София
и аз благодаря за отзивите от Мирамар, а имате ли идея, къде е втория детски клуб, който са обявили в сайта си?

# 132
и аз благодаря за отзивите от Мирамар, а имате ли идея, къде е втория детски клуб, който са обявили в сайта си?

Има детски клуб до вътрешния басейн.И голяма зала над ресторанта там е детската дискотека.Поне това работеше

# 133
  • out of space
Още само 1 месец и ще посетя Обзор за първи път!  newsm44

# 134
  • София
Благодаря момичета за отзивите за Мирамар! Направо ме успокоихте! Ние сме платили на 100% за началото на юли още през януари и бях доста скептично настроена след новините за мръсните канали и плажа.

Общи условия

Активация на акаунт