ОБЗОР 2013

• 84 054
  • 551
  •   1
Отговори
# 255
  • София
От седмица сме в Обзор -в Казабланка. Хотелът, персоналът, анимацията, кухнята, всичко е на ниво Peace Единствената ми забележка е към вълнението на морето  Mr. Green вече трети ден флагът е червен и не става за плуване. Ходим на плаж точно пред РИУ и морето не е такова, каквото беше преди 2 лета. Явно от бурите е изровено и е дълбочко в началото. Има места, където е по-плитко и по-плавно става дълбоко. Най-голямото ми удовлетворение обаче е от хотела, защото резервирах още февруари без да имам отзиви. Отгоре на всичко още 2 семейства се подведоха по нас  Simple Smile

# 256
  • България
Някой почивал в Обзор Бийч Ризорт това лято? Четох лоши отзиви за храната, но от минали години. Ще следя септемврийските оферти. Дано да има изгодни оферти и за Луна, Хелиос Бей или Мирамар, че обявените за сега цени са ми малко височки.

# 257
  • София
От седмица сме в Обзор -в Казабланка. Хотелът, персоналът, анимацията, кухнята, всичко е на ниво Peace Единствената ми забележка е към вълнението на морето  Mr. Green вече трети ден флагът е червен и не става за плуване. Ходим на плаж точно пред РИУ и морето не е такова, каквото беше преди 2 лета. Явно от бурите е изровено и е дълбочко в началото. Има места, където е по-плитко и по-плавно става дълбоко. Най-голямото ми удовлетворение обаче е от хотела, защото резервирах още февруари без да имам отзиви. Отгоре на всичко още 2 семейства се подведоха по нас  Simple Smile
И ние сме в Обзор и точно плажа не нихаресва. Рязък преход към дълбоко. Втори ден сме тук и е все червен флага и височки вълни. За деца според мен не става изобщо. Плажуваме пред Риу.

# 258
Искам да попитам тези,които са почивали в Мирамар.Апартаментите там как са разположени.Едно цяло помещение ли е или е с отделни стаи?И колко са те?

Ако в двойна стая се настанят възрастен с едно дете на 10-11г. как ще ги таксуват?
Децата в двойна стая не се таксуват.

# 259
  • В.Търново
Искам да попитам тези,които са почивали в Мирамар.Апартаментите там как са разположени.Едно цяло помещение ли е или е с отделни стаи?И колко са те?

Ако в двойна стая се настанят възрастен с едно дете на 10-11г. как ще ги таксуват?
Децата в двойна стая не се таксуват.
Дори с един възрастен...?

Виж какво намерих в сайта на Мирамар:

*дете от 2-12.99 г.на ред.легло с един възрастен 50% намаление

# 260
О извинявай не съм видяла че става въпрос за един възрастен.Така не знам

# 261
Бяхме в Лука Хелиос Бийч от 2 до 12 юли, перфектно беше! И плажа и морето, и водата и хотела. През цялото време зелен флаг и малко жълт, имаше и дни със супер вълни, но не сме излизали 10 дни от водата! Децата се размазаха направо! Хотелът е реновиран и стаите 2+2 са огромни и въобще много сме доволни от всичко! Ето и снимки: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.500666099960458.128917 … &l=378a9ccc09
За пръв път ходим в Обзор и ни хареса! Преди това в тая тема четох какво ли не - много духало, вечер ставало студено, та мъкнах един куп дрехи с дълъг ръкав за децата, само дето ги разнасях.  Grinning Все пак сравнявам с хотели в Слънчев бряг, Златни пясъци и Албена! Хотелът е на много добро ниво във всяко отношение! Единствените недостатъци са недобрата климатизация в ресторанта, но пък има хубава тераса и това че диджеят - Джъстин май му беше името, си позволява да пуска и чалга, щото си е въобразил, че на чужденците много им харесвало, нещо което за пръв път ми се случва в 4 звезден хотел, но не е болка за умиране, все пак не прекаляваше! За пръв път съм в хотел, в който има и доста българи, в предишните хотели, където сме почивали в гореизброените курорти, българите сме били ние и още 1-2 семейства, останалите са били все немци основно.

# 262
  • Резерват "Северозапад"
Прекрасни снимки!!!!
Личи си, че сте си изкарали страхотно Heart Eyes....Познах палмовата градина точно до Лука Хелиос и часовниковата кула в центьра Laughing...

# 263
  • В.Търново
little rabit,чудесни снимки!  Grinning
Би ли споделила чадъра и шезлонга на плажа колко вървяха като цена?Знам че към Лука Хелиос не влизаше в инклузива плажа....

# 264
В хотел Блек Сий някой да е почивал?
http://www.hotelblacksea.com/

Изглежда добре, но ако има някой да сподели мнение дали си заслужава  Thinking

# 265
  • София
little rabit,чудесни снимки!  Grinning
Би ли споделила чадъра и шезлонга на плажа колко вървяха като цена?Знам че към Лука Хелиос не влизаше в инклузива плажа....

По 6 лв. бяха мин. година точно пред хотела, а след бънджито и заведението (посока Бургас) бяха по 5.

# 266
  • В.Търново
desitka*,благодаря ти! Grinning

# 267
  • софия
Момичета,
а от най-отдалечения Сол Луна има ли вече начин да се стигне до някой от следващите съседни, евентуално Риу Хелиос и Обзор по нещо като алейка или чер път, не по брега. Да става за разходка.
Бях там 2010, но с бебешка количка, не се стигаше до никъде.
Питам ако са се променили нещата, евентуално за догодина?
днес ходих до там да се разходя, положението е същото. за догодина не знам, преди сол луна е оградено с ограда и има кранове. ако построят нещо там може би ще направят и алея.

какво е това чудо днес, направо съсипа плажната ивица. вчера и онзи ден голям кеф на вълните, но днес... спасителите не пускаха никого и ги слушах да си говорят, че ако се наложи (не дай си боже) няма да влязат.  всъщност и да влязат все тая, най-много те да дадат фира. дават го така вълнението до сряда  Cry

на широката част пред мирамар и обзор бийч сутринта рано заливаше първа линия. ние сме в южния край и ивицата е много по-тясна. следобяд вече нямаше къде да се легне. заля и трета линия чадъри.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 00:52 от shhhh...

# 268
  • Резерват "Северозапад"
Оххх, чета и други теми и навсякьде се оплакват от сьсипан плаж и отвратително вьлнение Tired...дано да утихне скоро Peace

# 269
Здравейте, и ние се каним да почиваме в Обзор - колебаем се между Сол Луна Бей и Риу Хелиос. Искам да попитам има ли закрит детски кът (детска стая с играчки) за децата в хотелите? На някои снимки видях, че в Сол Луна май има, но за Хелиос не съм сигурна.... Ако някой може да каже, ще ми е от полза. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт