ОБЗОР 2013

• 84 073
  • 551
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, на моето семейство ни се очертава неочаквана възможност за ваканция. В големите хотели естествено няма места, намерих си в едно малко частно хотелче апартамент. Досега не се ходили в Обзор, но виждам че мненията са доста положителни. Кажете ми плажа добър ли е , има ли свободна зона, ако не каква е цената на чадър и шезлонг в платената зона. Много ви благодаря предварително.

# 271
  • Резерват "Северозапад"
marychery, точно на предишната страница има подробни коментари и за плажа, и за цените Grinning

# 272
little rabit,чудесни снимки!  Grinning
Би ли споделила чадъра и шезлонга на плажа колко вървяха като цена?Знам че към Лука Хелиос не влизаше в инклузива плажа....

На нас от хотела ни предложиха по 3 лв., ако заплатим за целия престой, иначе по 6 лв., ама то с децата, за какво ми е тоя шезлонг, ние от водата не сме излизали, слагахме си наш чадър в свободната зона и не плащахме! Simple Smile))

# 273
Някакви мнения за х-л Джемелли? Според мен не е много далеч от плажа, на 15 минути. А цените са добри.

# 274
  • В.Търново
Би ли споделила чадъра и шезлонга на плажа колко вървяха като цена?Знам че към Лука Хелиос не влизаше в инклузива плажа....

На нас от хотела ни предложиха по 3 лв., ако заплатим за целия престой, иначе по 6 лв., ама то с децата, за какво ми е тоя шезлонг, ние от водата не сме излизали, слагахме си наш чадър в свободната зона и не плащахме! Simple Smile))
Благодаря! Simple Smile
Може ли да ми кажете морето пред Мирамар как е,бързо ли става дълбоко или плавно?Има ли достатъчно свободна зона към хотела, и чадърите и шезлонгите достатъчни ли са?

# 275
В хотел Тропикана някой да е отсядал?

# 276
Някакви мнения за х-л Джемелли? Според мен не е много далеч от плажа, на 15 минути. А цените са добри.
Като гледам на картата къде се намира, може и на повече от 15 минути да е и то в горната част на Обзор, т.е. ще трябва да се изкачвате на връщане от плажа. Ако решите пък да ходите до плажа с кола - паркирането ще ви е проблем.

# 277
Като гледам на картата къде се намира, може и на повече от 15 минути да е и то в горната част на Обзор, т.е. ще трябва да се изкачвате на връщане от плажа. Ако решите пък да ходите до плажа с кола - паркирането ще ви е проблем.
Ами ние сме били по-нагоре по баира при една рускиня, а по-миналата година при дядо и баба в къща, които се падат по-далеч от хотела и се оправихме.
Мен ме интересуват просто мнения за хотела като цяло.

А какво ще кажете за заведенията там? 2те години само в Дионисий сме ходили и сме много доволни откъм цени/качество. Срещам и противоречиви мнения за Таня, Морска Перла, били хубави, пък много режели с цените, големи порции, после малки и се обърквам Grinning

# 278
Дайте идея поне за добри заведения за хранене:)

# 279
  • София

Благодаря! Simple Smile
Може ли да ми кажете морето пред Мирамар как е,бързо ли става дълбоко или плавно?Има ли достатъчно свободна зона към хотела, и чадърите и шезлонгите достатъчни ли са?
никой не може да ти каже за морето пред Мирамар - бяхме там от 16-ти до 26-ти - морето се променяше ежедневно - в началото имаше плитки места и дълбоки места, вчера сутринта всичко беше дълбоко и беше изкарало едни миди и гадни камъчета - направо беше отврат да се къпеш - 11 дена стояхме там, кротко море не видях, направо умрях от мъка, а миналата година беше рай... нищо, децата поне се наскачаха на вълни, но 3 дена беше червено знамето - отвратително море уцелихме тази година Sad

за свободната зона - шезлонгите са отдалечени от морето, ние принципно носим чадър и стоим точно до водата на кърпи - така мога да гледам децата, няма проблем - има доста място, за шезлонгите и чадърите - като миналата година - резервират ги от рано - в 9,30 ч. когато ние се излюпвахме всичко беше в кърпи, само на релакс басейна успявахме да намерим шезлонги, но пък там поне беше хубаво, че нямаше тарапана, особено в дните с червен флаг....

иначе Мирамар си е Мирамар - тази година доста неща са подобрили, аз съм доволна, само едно нещо ме подразни - някаква нова мода ли има, какво ли - масово нааканите памперси си ги хвърляха почиващите в кошчетата до асансьорите - да не им миришат явно на тях, но пък да усетим аромата всички останали  Mr. Green

# 280
  • В.Търново
Дзвер,благодаря за информацията!Тоя Мирамар от кога съм му вдигнала мерника,ами тая година не стигнаха парите за него,ако бях резервирала януари-февруари през техния сайт трябваше да се плати цялата сума,която не е малко.Дано другата година,че след това баткото става по-голям и съвсем ще ни излезе солено.
Морето по това време по цялото Черноморие е бурно и с червени флагове.Едва днес на някои места има жълти флагове,ужасно мъртво вълнение,бурно море.
Дано вече се успокои,че нашата почивка налижава.

# 281
Някой може ли да предложи къща за гости или уютно семейно хотелче, очертава ми се възможност за 2-3 нощувки... Confused И изобщо мислите ли, че ще се намери някой да дава стаи за толкова кратък престой...?

# 282
  • София
Някой може ли да предложи къща за гости или уютно семейно хотелче, очертава ми се възможност за 2-3 нощувки... Confused И изобщо мислите ли, че ще се намери някой да дава стаи за толкова кратък престой...?
Предлагам къща за гости "Мираж", улица Цар Симеон 12. Имат си и заведение и готвача е чудесен. Нощувката е 18 лв на човек. Тел: +359 887 456 399; +359 556 32 132: Димитрова . Плажа е на няма и пет минути, а парка/ който е чудесен/ е на не повече от 25 м.
Тази година бяхме там за няколко дни и ни хареса/ не и прехода плаж/море на Обзор де и вечния червен флаг/.
Има какво да се желае, но като цена/качество е почти О'к.
Няма директен излас ма море, все пак е бих казала 2 линия, точно зад този хотел от соц време/ бивш Риу май/. Има май и апартаменти. Предлагам третия етаж/ четвъртия бил по- горещ/. Ние бяхме в 303 и имахме тераса която заобикаляше половината къща и нямаше течение от едната страна. 301 и 302 мисля ще са с доста проветриви тераси поради 100% изглед към морето.
В стаята не се хващаше WiFi за съжаление/ пробвано с лаптоп и смартфон/, но мъжа ми си имаше причина да пие следобедна биричка в заведението, където нета е О'к.
Ето и линк: http://www.bgvakancia.com/offer/3494/#contacts

# 283
  • В.Търново
Предлагам къща за гости "Мираж", улица Цар Симеон 12. Имат си и заведение и готвача е чудесен. Нощувката е 18 лв на човек. Тел: +359 887 456 399; +359 556 32 132: Димитрова . Плажа е на няма и пет минути, а парка/ който е чудесен/ е на не повече от 25 м.
Тази година бяхме там за няколко дни и ни хареса/ не и прехода плаж/море на Обзор де и вечния червен флаг/.
Има какво да се желае, но като цена/качество е почти О'к.
Няма директен излас ма море, все пак е бих казала 2 линия, точно зад този хотел от соц време/ бивш Риу май/. Има май и апартаменти. Предлагам третия етаж/ четвъртия бил по- горещ/. Ние бяхме в 303 и имахме тераса която заобикаляше половината къща и нямаше течение от едната страна. 301 и 302 мисля ще са с доста проветриви тераси поради 100% изглед към морето.
В стаята не се хващаше WiFi за съжаление/ пробвано с лаптоп и смартфон/, но мъжа ми си имаше причина да пие следобедна биричка в заведението, където нета е О'к.
Ето и линк: http://www.bgvakancia.com/offer/3494/#contacts

Как 18лв на човек??Тия луди ли са?Моя колежка миналата година бяха на Обзор на 12лв. на човек,с тераса,собствена баня и тоалетна,е....не е на първа линия,но близо до плажа.

# 284
  • София
achkar, бяхме в Джемелли в края на юни - чудесно, чисто и много спокойно хотелче. В стаите има WiFi - ползвах го ежедневно, защото трябваше да съвместя почивката с работата. Плажът не е особено близо, но не бих казала, че това е проблем - за 10 -15 минути стигахме до морето с 3 годишен дивак, а участъка от пътя през парка е много приятен, защото малкия можеше да търчи на воля по алеите Simple Smile По въпроса с ресторантчетата - за обяд, а и не само си хапвахме в "Златна рибка" - на улицата срещу парка, защото има детски кът, а това за мене беше голямо удобство. Хранили сме се и на много други места - навсякъде беше вкусно, чисто и в достатъчно количество, но имена на заведенията не помня. Сещам се, че имаше едно много приятно ресторантче на улицата на центъра, след лятната сцена - последното заведение в дясно - чудна скара на дървени въглища имаха Grinning
Дано да съм била полезна и Ви желая весело изкарване на почивката в Обзор!

Общи условия

Активация на акаунт