ОБЗОР 2013

• 83 985
  • 551
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
за казабланка гледах някъде има ранни резервации, заслужава си хотела, по напред съм дала мнение за него - останахме доволни много.

# 436
  • Berlin
Запазихме за 2ри-8ми юни почивка за родителите ни в Мирамар. Дано останат доволни, че миналата година бяха в Бодрум и бяха супер очаровани. Simple Smile

# 437
  • София
За Казабланка имаме резервация за 7 дни от 7 до 14 септември на стойност 414 лв. за 2 възрастни + 2 деца на 6 и 10 години, AI. 50% съм платила(207 лв.) при резервацията , другите 50% трябва да платим на Сънитурс 14 дни преди настаняването. За нас това е повече от изгодно!  Crazy
Това трябва да ни е второто море, за първото още се ослушвам... Grinning

# 438
Тамън щях да питам ценита в Казабланката за семейство с две деца до 12 години как се калкулират?

Примерно: http://www.casablanca-obzor.com//?page_id=6

за апартамент висок сезон е 135 лв на човек. За четиримата какво става? 270 лв само за възрастните или и децата нещо се таксуват?

# 439
  • София
Тамън щях да питам ценита в Казабланката за семейство с две деца до 12 години как се калкулират?

Примерно: http://www.casablanca-obzor.com//?page_id=6

за апартамент висок сезон е 135 лв на човек. За четиримата какво става? 270 лв само за възрастните или и децата нещо се таксуват?

Ето тук като че ли са по-изгодни офертите за Казабланка: http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=552
Не помня нашата отстъпка колко беше, 20 или 25%, но и ние не сме във висок сезон.  Peace
Децата са безплатно!

# 440
  • The O.C.
Здравейте , събирам отзиви за Сънрайз Ол Суит ризорт. Някой беше писал че е ходил там.

# 441
За КАЗАБЛАНКА - звъннете и питайте по телефона.
Миналата година по сайтовете се даваха едни цени, а при разговор с хотела ни дадоха много по-изгодна оферта и приехме на момента и почивката ни там беше невероятна.
 Hug

# 442
За КАЗАБЛАНКА - звъннете и питайте по телефона.
Миналата година по сайтовете се даваха едни цени, а при разговор с хотела ни дадоха много по-изгодна оферта и приехме на момента и почивката ни там беше невероятна.
 Hug

Да имаше и други които писаха че от хотела цените са доста по евтини.

# 443
Има нова тема за Обзор ето тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702687.0

# 444
Аз си предпочитам тази старата, има мегдан да се пише още доста в нея. Не виждам смисъл да се пишат същите отзиви от минали ваканции в нова тема, тук вече са събрани удобно, пък и тук четат и пишат хора, които познават Обзор и имат актуална информация. Човек като си пусне търсачката в тази тема и ще си намери каквото му трябва.
Ако се помоли модератор, може да редактира заглавието като добави примерно и "лято 2013-та година".
Иначе всеки, разбира се, е свободен да си пуска нови теми.  Peace

Аз за това лято отхвърлих категорично албенските хотели и мисля първата ни морска ваканция през юни да я направим в РИУ Хелиос Бей. Точа му се от няколко години. Гледах цените му за ранно записване до 30.04, ами че те са по-ниски от някои албенски хотели, а нивото им е несравнимо, разбира се в полза на РИУ Хелиос.  Laughing

# 445
Здравейте , събирам отзиви за Сънрайз Ол Суит ризорт. Някой беше писал че е ходил там.

И аз съм за този, вълнува ме как е морето под него и колко е далеч от центъра?

# 446
  • В.Търново

И аз съм за този, вълнува ме как е морето под него и колко е далеч от центъра?
Рая Никол,отказахте ли се от Ескада?Мен ме спря,че не е на плажа и до като идем примерно след закуска към 10ч. на плаж,трябва към 13ч. да сме в ресторанта за обяд и ще е много припряно,каква почивка ще е това?Но чакам с нетърпение отзиви от там.Две колежки ще ходят тази година и ще имам много точни отзиви за Ескада.
За Сънрайз,до колкото си спомням май беше на 2км. от Обзор.Жалко,че за второ дете над 2год. вземат 50%,иначе и аз щях да му отдам нужното внимание! Grinning Не изглежда никак зле.

# 447
Не сме се отказали и не сме се спряли на нищо конкретно.
Този е копие на Серенити, дори мъжете решиха, че пак него гледаме  Laughing
Ескада ми се струва по- наблъскан някак и този далечен плаж..... Confused
Още чета и умувам, и един Ирис на Св. Влас съм набелязала, накрая май с ваучер където се вредим ще стане  Laughing

# 448
Здравейте,тази година и ние ще почиваме в Обзор.До сега винаги сме почивали на южното черноморие,така че ще ни е първата почивка там. LaughingРезервирах апартамент в хотел Корал за началото на юли.Ако някой сподели мнение за хотела ще се радвам.

# 449
  • На погрешната планета
Корал съм го виждала само отвън, добре изглежда. Голям плюс е, че е на 50 м. от плажа.

Общи условия

Активация на акаунт